38 comentarii la “Planul Kalergi: Genocidul europenilor – subspecii rezultate din căsătoriile interrasiale, uşor manipulabile de elita conducătoare

  1. Chiar adineaori gandeam asta prin extrapolare la metisii canini.
    Acestia sunt mult mai inteligenti decat parintii lor.
    S-ar putea ca „arhetipul” metisului sa fie complet eronat si atunci da, devine posibila varianta inversa.

    Apreciază

  2. Da, frumos scris! Credibil, insa noi suntem in fata faptului implinit! Nu putem opri „o mana” de politicieni corupti, dar un val…?! Ne meritam soarta! Ne-am tradat neamu si am ales sa fim slugile altor popoare, cand aceasta tara are zacaminte si frumuseti inimaginabile! Pe scurt: desi suntem capabili sa producem orice este omenesc posibil, noi IMPORTAM! 😦

    Apreciat de 1 persoană

  3. Pingback: Luni, 18 ianuarie 2016, ora 10:48, Explicatii pentru acceptarea de catre politicienii Uniunii Europene a migrantilor arabo/africani | Jurnal Duhovnicesc

  4. Daca si Kalergi era metis ar trebui sa fie foarte ipocrit sa faca un plan contra metisilor.
    Dupa cum zicea cineva in comentarii si din cate tin minte metisii iau ce-i mai bun din ADN ul parintilor asa ca nu stiu cat de usor ar fi de controlat/manipulat.
    Si in plus singurul lucru constant e schimbarea. Sa incerci sa te opui schimbarii e risipa de energie, energie care ai putea sa o folosesti altfel.

    Apreciază

  5. Mircea, Kalergi nu era deloc prost şi cred că planul lui va avea efecte total opuse decât cele pe care le prezenta organizaţiei, efecte de care autorul nu era deloc străin. Şi eu cred că metişii sunt mult mai inteligenţi decât rasele pure (am observat asta la câini!) şi n-ar fi exclus ca aceştia să ajungă în final să domine lumea. Numai aşa Kalergi s-ar simţi răzbunat post-mortem. Însă… malaxorul e pornit şi nu cred că va mai putea fi oprit. Schimbările au loc atât de rapid încât nici nu mai avem timp să conştientizăm ce se întâmplă în jurul nostru. Ne trezim ca şi cum peste noapte s-ar fi întâmplat mai multe evenimente din care e posibil să nu înţelegem nimic deoarece ne preocupa descifrarea celor deja întâmplate până de cu seară. Timpul trece fulgerător şi ne vom afla oarecum în imposibilitatea de a ţine pasul avalanşelor de schimbări bruşte, ireversibile.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Nu trebuie sa ne facem griji ! Populațiile occidentale și-au epuizat potențialul ! Urmează ciclul african-musulman. Se cam știe cum OMENIREA a evoluat de la homo-sapiens. Regenerarea Pădurii ca si a OMENIRII se realizează prin reproducere; FECUNDARE, EMBRION, ADULT… Omenirea participa conștient la educație si instruire punând la dispoziția copiilor FONDUL CULTURAL MONDIAL prin învățarea continua. Copiii diferitelor RASE au potențialul genetic EGAL. Diferențele dintre CULTURI apar numai din cauza mediului social. Cultura occidentala se va impune. Priviți experimentul american cu sclavii afroasiatici.
    Părerea mea este ca OMENIREA a evoluat din felinele mari (LEUL) clonat cu genomul extratereștrilor incompatibili cu conditiile de mediu de pe planeta PAMANT. Dovada este MARELE SFINX; leul cu cap de om cioplit in ROCA GEOLOGICA cea ce dovedește preexistenta fata de piramide. O analiza ADN ar confirma descendenta directa excluzand primatele.
    Nu avem motive de îngrijorare ! Evoluția OMENIRII este asigurata si nu va mai dura atâtea milenii cate i-au trebuit OMULUI sa descifreze mesajul originii; EVOLUȚIE si CREAȚIE ! Inca nu toți oameni au conștiința ORIGINII.
    Toate migrațiile au fost percepute ca DEZASTRE, dar au contribuit la progresul biologic si cultural.
    Nu încercați sa va opuneți chiar dacă veți reuși sa antagonizați oamenii!
    Asa cred EU, Petrica CRUCIAT

    Apreciază

  7. Sa inteleg ca cel ce a scris acest articol este un alb, un european, sa zic asa. Sa inteleg ca acest articol a fost scris ca un semnal de alarma pentru ca se produc rase mixte. Sa inteleg ca este un semnal de alarma ca oamenii emigreaza spre o viata mai buna, spre o evolutie personala. Si ce este rau in asta? Eu nu vad problema. „Rasa pura”… Ma intreb daca dupa mii de ani de la geneza omului mai putem vorbi despre o rasa pura. Imperechem animale si realizam hibrizi fara pic de constiinta, doar pentru a aduce ceva nou pe piata si le vindem la preturi exorbitante deoarece sunt animale de „rasa”. Cum ne putem numi noi rasa pura? Si cum vine asta: rasa pura de europeni? Atunci avem si rasa pura de africani, de „musulmani” (desi nu e o rasa, e o religie, dar asta este exprimarea din articol). Aceste rase nu se pierd? Nu e ca si cum un negru si un alb ar da nastere unui copil complet negru. Si rasa lor se pierde. Dar ei nu au voie sa spuna nimic, pentru ca noi suntem „de rasa”.
    Este vorba de unde venim sau este vorba despre ceva mai mult? Lasand la o parte rasismul de care da dovada acest articol, ce treaba are cu economia, cu gradul de inteligenta? Albii castiga mai mult si sunt mai inteligenti? Sau, ma scuzati, rasa pura europeana… Ce treaba are religia in toata aceasta discutie? Se pierde crestinismul, vom deveni musulmani… Din cate imi aduc eu aminte, Dumnezeu a lasat la liber arbitru alegerea religiei. Ni se spune ca oricand ne putem boteza crestini pentru ca poti sa devii credincios pe parcursul vietii. De ce nu ne oferim si dreptul de a deveni musulmani sau de orice alta religie?
    In concluzie, care este rostul acestui artcol pana la urma? Ce ne deranjeaza? Ca africanii nu sunt educati, ca nu au o putere economica buna, ca musulmanii vin cu o alta perceptie despre religie? Ne numim rasa pura, dar in loc sa ajutam acesti emigranti, sa ii educam, sa le oferim un trai decent in schimbul unei munci cinstite, noi ce facem? Ii privim cu dezgust, ii privim ca pe niste animale ce vin din jungla, ca pe niste fiinte salbatice. Care este problema pana la urma daca se creeaza rase mixte? Omul se adapteaza, evolueaza, se autodepaseste. Este doar o alta incrucisare. Ne e frica de o rasa mixta, dar nu ne este frica de evolutia virusurilor care ne fac rau, ne e frica de o rasa mixta, dar nu ne este frica sa folosim chimicale, sbstante nocive in orice. Ne distrugem singuri, apoi dam vina pe orientali si africani ca ne strica rasa pura, Oameni buni, vreti sa va pastrati rasa, formati familie cu un partener de rasa pura. Educati-va copiii sa isi gaseasca un partener de rasa pura. Iar apoi invatati-i si cum sa urasca celelalte rase, educati-i in asa fel incat sa se considere superiori celorlati.
    Sunt dezamagita. Sunt oripilata de o asemenea gandire. Imi pare rau ca am ajuns din nou in acel punct in care facem diferente de culoare, de statut, de religie. Credeam ca europenii crestini sunt niste oameni educati ce vor sa evolueze, nu sa involueze, nu o rasa pura lipsita de moralitate, lipsita de bunatate, lipsita de simt civic indiferent de culoarea pielii, de nationaloitate, de religie.
    Este parerea mea strict personala.

    Apreciază

  8. Pingback: Europa nu va mai fi Europa! Acesta este planul lor diabolic! | Ion Coja

  9. Pingback: Planul Kalergi: Genocidul europenilor – subspecii rezultate din căsătoriile interrasiale, uşor manipulabile de elita conducătoare | Meritocratia

  10. Pingback: Planul Kalergi: Genocidul europenilor - Av. Marian Nazat

  11. NABABII LUMII……… IN MINTEA LOR BOLNAVA, CALAUZITI, DE RAUL ABSOLUT, SUNT LA CIRMA ACESTOR IDOIOTENII ……. A CUI BANI AU FOST FOLOSITI IN FRAMINTARILE ORIENTULUI MIJLOCIU CINE A ATITAT STATELE ORIENTULUI UNELE IMPOTRIVA ALTORA… SI CU CE SCOP IA ORIENTAT IN DIRECTIA EUROPA….DE CE NUI IA LA EI ACASA… ACUM NE ABURESTE CU PLANUL KALERGI…..SI CU PROTECTIA NATO …. SINGE ALBASTRU….

    Apreciază

  12. Pingback: Uniunea Europeană este o etapă în planul masonic de instaurare a «Noii Ordini Mondiale» | Armonia Cosmică

  13. Daca Kalergi a fost metis, e suparat si vrea sa fim toti metisi ! De ce nu l-o fi ucis Hitler, cand stia de el si panurile lui ? Hitler era adeptul raselor pure, nu metisate.

    Apreciază

  14. Pingback: Planul Kalergi: Genocidul europenilor – subspecii rezultate din căsătoriile interrasiale, uşor manipulabile de elita conducătoare – liberlandraceblog

  15. Pingback: Apocalipsa din Paris. – Templier

  16. Sa avem demnitatea si curajul de a ne pastra cu orice pret identitatea crestina si nationala. Islamisti sa faca ordine in tarile lor. Sa-i oprim pe toti la portile Europei, care este a noastra, nu a lor! Sa-i demascam pe toti acesti criminali pentru a nu promova in continuare acest plan, mai diabolic decat cel nazist. Calul troian al uzurparii, un „dar” ce nu trebuie acceptat de Europa. Ati apara identitatea, nu insemna ca esti rasist sau xenofob, este o trasatura etica si morala; o datorie implinita pentru generatiile viitoare.

    Apreciat de 1 persoană

  17. Pingback: „Legea lui Vexler” ne va interzice să fim români | ALEXANDRU MORARU BLOG

  18. Pingback: Scrisoare deschisă catre Părinte Pariarh Daniel – CrestinTotal.ro

  19. Pingback: ANTIROMÂNISMUL-ARMATA DE OCUPAŢIE! „Legea lui Vexler“ ne bagă căluşul în gură. Până când vom suporta supremația iudaică?! – Basarabia Literara

  20. Pingback: Agresiunea Legislativă a Jidanilor Atinge Apogeul (MMM) - Incorect Politic

  21. Diabolicul și Lucifer au planuri doar pt distrugerea rasei umane , a identitățile naționale, a obiceiurilor și tradițiilor , a idealurilor naționale depastrare și cultivare a culturii, civilizației, de strămutare nu doar a raselor umane, ci de reducere drastică populatiilor din Africa , Asia, America de Sud Pentru a acapara fără lupte și război tari, bogățiile lor , forța de munca prin metode și mijloace specifice , dolosive,teritorii,spațiul vital și timpul , de a diminua capacitatea de apărare , interesul național, unitatea, frăția și demnitatea umană!Migratiile de la sud , la nord sunt o răzbunare inversa cruciadelor de acum un mileniu , o răzbunare a istoriei culminând cu Hitler și scopul sau de a cred ,,rasa pura,, ! Acești asasini morali, criminali ai istoriei si legilor universului , ai naturii și divinității trebuie stopați in ceasul 24 ,trimiși la munca in mine , deserturi, jungle , ghețuri , canale pentru a curați lumea de bolnavi, paranoici , criminali și slugi ale banului, înavuțirii peste noaptea minții lor printr un genocid fără pași înapoi, fără întoarcere in timp și spațiu! Cei mai mulți n-au parinti , bunici , strămoși și Frica dr Dumnezeu!

    Apreciat de 1 persoană

  22. Florin, prima ţintă e distrugerea Europei, apoi a rasei albe prin Incluziunea populaţiilor de culoare pe teritoriile noastre. Ei nu vor rasa albă să existe, ci să fie distrusă. Nu au nevoie de atâţia sclavi. 500 milioane sunt suficienți.

    Apreciază

  23. Când Pământul este locuit de trei rase umane , când tehnologia permite deplasarea și amestecul rapid între rase iar singura calitate care definește ființa umană este “umanitatea” este firesc ca Pamantul sa fie locuit de specia umană nu de rasele umane, care sunt un rezultat al dezvoltării biologice !
    – Cine împarte specia umană in sclavi și stăpâni de sclavi , după criteriul raselor are probleme serioase psihice !
    Neagă o realitate evidentă : rasele de alta culoare decât albă nu numai ca sunt mai numeroase , dar se dovedesc și mai creative și virile in spațiul lor de dezvoltare .
    Si aceștia au printre ei propovăduitorii ai superiorității rasei din care fac parte . Și sunt cu atât mai periculoși cu cât sunt mai mulți.
    Cei ce propavaduiesc supremația rasei albe , a unei rase asupra alteia sunt dușmanii omenirii , neputând sa înțeleagă ca singura diferența între oameni este diferența de CULTURALĂ .
    Iar ei sunt reziduurile unei subculturi evidente !

    Apreciază

  24. Pingback: Planul criminal al lui Kalergi - Ion Coja

Opinia ta