6 comentarii la “Procurorii DNA au descoperit mare frauda la ISU Vlasca. De ce n-au descoperit si in alte institutii ale statului? Peste tot se intampla la fel, inclusiv la CMS, INM, ministere …

  1. Ne intrebăm de ce lucrurile merg cum merg, mai sigur- nu merg, ci se apropie de fundul prăpastiei..cine știe câte alte persoane au ocupat, de-a lungul anilor, locurile altora?
    Vedeam la știri că o absolventă de psihologie, deși a obținut nota 10 la concursul de titularizare, nu poate ocupa nici măcar o suplinire, pentru că nimeni nu i-a spus la inscriere că mai are nevoie de un act care sa-i confirme că și-a susținut masteratul.

    Apreciază

  2. @ Incertitudini

    ma mir ca-ti pui o intrebare atat de simpla: „cine știe câte alte persoane au ocupat, de-a lungul anilor, locurile altora?” Cu siguranta stii raspunsul dar il ignori.

    despre cazul prezentat de tine, ce sa spun? cunosc si eu. chiar am tras-o pe propria piele. n-am avut nici o sansa pe nicaieri unde m-am plans! in Romania, nici o institutie nu mai functioneaza pentru ca in ele lucreaza exact genul asta de oameni ajunsi in posturi pe criteriile binecunoscute deja: cumetrii, spagi, relatii de partid – adica toti incompetentii si parvenitii prin jaf! intelectualitatea reala este abandonata de mult si pentru ca ei au demnitate, nici nu reactioneaza. de ce? as putea da ca exemplu o maxima interesanta: „Daca te certi cu prostii, s-ar putea ca ceilalti sa nu observe diferenta!”

    si conchid astfel: toate dosarele astea nu raman decat bombe de presa, nefiind finalizate in justitie! despre asta vorbim!!! dar cu asemenea oameni, nu putem evolua, reforma sisteme ci ne putem intoarce in neolitic eventual! in schimb, drastic sunt pedepsiti cei care fura un sac de cartofi de foame, delapideaza o suma de sub 100.000 euro, iau spagi de 100-200 lei sau euro iar ministri si altii ca ei care baga in buzunare spagi de milioane euro decid asupra destinului nostru, liberi si sfidatori!

    Apreciază

  3. Şi mai ne putem mira de ce un procuror mi-a spus că ,,detaşare,, şi ,,delegare,, înseamnă acelaşi lucru sau că un subcomisar de poliţie a recunoscut un fals intelectual dar şi-a motivat N.U.P.-ul propus, prin faptul că falsul intelectual nu a fost folosit într-o instanţă ? Cred sincer că sunt promovaţi cei incompetenţi pentru a putea fi manevraţi. Este o politică de stat.

    Apreciază

  4. @ octav

    se poate ca dosarul sa ajunga in instanta si acolo moare. nu va raspunde nimeni. de aia am dat si celelalte exemple. in Romania, a fi cercetat de DNA a devenit o moda simpatica: te face celebru. atat. magistratii insa, de fiecare data, isi demonstreaza nimicnicia si obedienta in fata paratilor marsavi!

    Apreciază

  5. @ Carmen

    bine a remarcat un ziarist atunci cand daduse titlul ala articolului: tampitel si putin handicapat, numai bun de procuror sef! sunt destule exemple in care partea vatamata a dat lectii de drept procurorului de caz chiar si atunci cand nedreptatitii nu aveau studii in domeniu ci doar studiu individual pe cazul lor! dar n-a patit nimeni nimic, ba din contra, reclamati fiind la CSM pentru nelegiuirile facute in dosare, cu sau fara voia lor, au fost ulterior promovati!!! personal cunosc 3 cazuri!!! asa ca… da, asta a devenit o politica de stat – a celui care nu mai este stat.

    Apreciază

Opinia ta