11 comentarii la “Mafia din Avocatura „conclucreaza” cu mafia din Ministerul Justitiei, Ministerul Public si CSM prin rapoarte si ordine care se executa pe sub masa

  1. Magnifice ultimele 4 paragrafe….

    Se pleaca de la „Pentru considerentele arătate şi fără a se constitui într-o îndrumare dată instanţelor, apreciem că,….”

    si se ajunge EXACT LA INDRUMAREA din PROPUNERI…

    ” A se solicita preşedinţilor curţilor de apel să pună în dezbaterea colectivelor de judecători, în cadrul şedinţelor de învăţământ profesional, în vederea unificării practicii judiciare, problema reprezentării (legitimării) procesuale a părţilor litigante.

    Găsim utilă şi comunicarea încheierii de şedinţă din 21.10.2003 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.”

    CONCLUZIE FINALA:

    Acesta este „IMPARTIALITATEA” ORIGINALA a magistratului roman!!

    Asa JUSTITIE – asa POLITICIENI….

    Este o stupefianta intrecere a ABUZURILOR principalelor puteri in stat asupra CETATEANULUI.

    Unii au nimit-o destul de bland – MAFIE – eu zic ca la noi a depasit pragul TERORII, totul fiind pe fata – fara jena.

    La ce altceva ne puteam astepta din partea clasei nomenclaturiste de acum 20 de ani (acel milion iertat – neimpuscat)?? Din simpli TURNATORI si ACOLITI ai PCR au devenit peste noapte BARONII CASTELOR SOCIALE PRIVILEGIATE, ECONOMICE SI CLASEI POLITICE.

    Ei isi fac legi si tot ei ne judeca dupa propria interpretare…

    Au ajuns sa nu le mai convina nici CODUL CIVIL dupa ce si-au batut joc de cel PENAL … iar in mai toate legile noi sanctiunile asupra autoritatilor, daca nu lipsesc efectiv, ele sunt insignifiante si pur teoretice atat timp cat subzista celebrul art 18 indice 1 Cod Penal.

    PROPUNERILE si ASTEPTARILE mele, exprimate in cateva randuri sunt:
    1. preluarea controlului puterii de catre armata;
    2. suspendarea 2 ani a activitatii jurisdictionale pe intreg teritoriul tarii cu preluarea temporara a functiei de catre tribunale militare si verificarea si epurarea magistratilor impartiali si corupti (in proportie de peste 90%) concomitent cu formarea unei clase noi de magistrati;
    3. inlocuirea legislatiei „la comanda” sau „cu adrisant” actuala cu una clara si ferma corelata cu un Cod Penal la fel de ferm;
    4. cercetarea „la sange” a tuturor parvenitilor de dupa 1989 si confiscarea averilor acumulate pe fondul permisivitatii sistemului in detrimentul clasei sociale saracite si batjocorite; valorificarea averilor confiscate; anularea facilitatilor disproportionale acordate;
    5. eliminarea majoritatii taxelor si birocratiei;
    6. promovarea liberei concurente fara nici o imixtiune;
    7. salarizare la standarde vest-europene decente cu impozitare progresiva si sisteme de protectie sociala generoase;
    8. judecarea si condamnarea celui cca 1 milion de neocomunisti corupti cu fata democrata si punerea acestora la munca fortata in folosul comunitatii (ex. constructia de autostrazi, diguri…)

    …. si doar asa vom putea gusta din libertate si civilizatie.

    Pana atunci insa… ramanem sub TALPA celor 1 milion de NEOCOMUNISTI – TERORISTI ai NATIUNII.

    Maresalul

    Apreciază

  2. Interesant comentariu. Destul de agresiv dar ma intreb daca ar putea exista si alte solutii mai blande care ar putea starpi mafia romaneasca post-lovitura de stat. Cred ca solutiile nu sunt deloc rele, chiar daca par dure. A mai procedat similar presedintele nu stiu carei tari din America Latina. A intrerupt justitia 2 ani, se judecau numai cauzele de urgenta de complete militare parca, in baza constitutiei si nu in baza legilor pt ca legile au fost TOATE ABROGATE IN BLOC! Acest tratament a fost aplicat tot in scopul de a STARPI CORUPTIA.

    Trist este ca mafia din avocatura ne sufoca, ne extermina si, de comunisti ce sunt, refuza principiul concurentei! Dupa cum se observa, pe comunistii avocati si ceilalti din alte profesii ii deranjeaza competia pt ca nu au valoare. Ei stiu insa cum sa fure, cum sa toarne, cum sa santajeze, cum sa traga sfori. Dar daca s-ar rupe ceva din mecanismul asta atunci s-ar rupe lantul. Din Dumnezei falsi vor deveni oameni obisnuiti si vor trebui trasi la raspundere pt ce-au facut in acesti 20 de ani de lacrimi si blesteme.

    Ceausescu a fost impuscat pt mult mai putin in ’89 ca asa „trebuia” – scria in scenariu. Astia insa ne ranjesc ca nesimtitii si ne strivesc sub talpile lor bolsevice luandu-ne pana si dreptul la viata! Ceausescu (doamne, nu credeam ca voi ajunge sa spun asta!?! dar iata ca am comparatia si ocazia) era mielusel, chiar bebelus pe langa ce ne fac parvenitii actuali (politicieni, functionari publici, baroni din top 300 sau care o fi ala)!

    Eu vreau sa muncesc si NU MI SE PERMITE! Nu am drepturi pentru ca NU VOR EI! Nu am unde sa ma plang pentru ca TOTI SUNT IN ACELASI GRUP SAU IN GRUPURI DIFERITE CE URMARESC IN FINAL ACELASI SCOP! Eu caut DREPTATE si gasesc BATJOCURA. Caut LUMINA si gasesc INTUNERIC.

    Cat vom mai indura netrebniciile acestor fiare cu chipuri umane?

    Apreciază

  3. Citind comentariile , nu ma pot abtine sa nu raspund. Am tacut, pentru ca sunt bulversata de tot ce se intampla in toate domeniile.
    Consider ca propunerile celuilalt comentator si ale Dvs. sunt foaere bune. Pana acum , le- as fi crezut dure, dar am ajuns la concluzia ca numai prin forta se mai poate schimba ceva. Este stupefiant faptul ca se minte si se fura fara nerusinare. Cum este posibil ca toate lichelele sa ne manipuleze constiintele? Este continuata, pe toate planurile, actiunea de distrugere a personalitatii omului, a relatiei lui cu divinitatea. Fara credinta, omul este , asa cum afirma Petre Tutea „un animal rational care vine de nicaieri si se indreapta spre nicaieri…”
    Trebuie restabilite adevaratele valori: dreptate, adevar, frumos, increderea in sine, credinta, dragostea de neam.
    Numai adevarul ne face sa fim liberi, dar ce fac politistii, procurorii si judecatorii ? Ei actioneaza in functie de interese si la comanda sefilor.
    Parerea mea este ca orice persoana trebuie sa fie judecata pentru faptele sale, pentru ca nimeni nu ar trebui sa fie mai presus de lege. Dar politistii si magistratii nu raspund ca se joaca cu vietile oamenilor ? Ce le pasa ca un om este inchis pentru foarte multi ani fara sa fie vinovat si ca altuia, infractor, dar care face parte din sistemul mafiot , i se da scoatere de sub urmarire penala ? Oare cum pot dormi linistiti cand stiu ca s-au jucat cu vietile oamenilor ? Cine-i mai da omului bucuria de a se bucura de o raza de soare sau de caderea unei frunze ? Cine ne mai poate reda bucuria de a trai ?
    Ar trebui ca politistii sa nu mai fie obedienti, sa nu mai fie supusi sefului lor, ci sa cerceteze cu raspundere si profesionalism fiecare caz. La fel trebuie sa faca procurorii si judecatorii si sa nu asculte ordinele primite de la structurile mafiote.
    Acest regim nu mai poate sa dureze, deoarece s-a instalat prin teroare, prin minciuna, prin crima, prin nonvaloare. Acesti oameni s-au instalat la putere in 1946, prin forta si minciuna, distrugand toate reperele neamului romanesc. Dupa 1989, urmasii nomenclaturistilor, turnatorilor,tortionarilor si tradatorilor de neam si tara s-au instalat cu nesimtire in toate posturile cheie ale acestei tari si, sfidand bunul-simt al romanilor, i-au manipulat, i-au dezinformat , si-au intins tentaculele peste tot si au uitat de suferintele indurate in temnitele comuniste. Au uitat pana si sa-i aminteasca pe cei care au murit pentru dreptate si adevar. Acum incearca sa ne spuna ca tot ce-am invatat este gresit. Sunt sigura ca tot mai multi oameni se vor trezi si se vor opune acestei dezumanizari la care suntem supusi fortat. Pana la urma va invinge adevarul . Lumina incepe sa se intrevada….nu ma las invinsa, deoarece nimeni nu ma va face sa cred vreodata ca minciuna , impostura, furtul, prostitutia , ipocrizia, tupeul si nedreptatea sunt valori… Decat sa cred in asemenea ” valori” prefer sa nu mai traiesc.

    Apreciază

  4. sunt foarte bune remarcile sunnt in asentimment si subscriu.oare nu vor iesi la lumina oamenii comp etenti oamenii izestrati cu valori morlle si cu frica de legiuitorul supr em//

    Apreciază

  5. @ Anonim

    NU. Pt ca nu li se va permite niciodata! Dominanta este frica. Frica de santaj, frica de a ramane fara loc de munca, frica de moarte, frica de … „suicid” etc…

    Apreciază

  6. Cine oare se va incumeta sa se autosesizeze , sa inceapa , sa verifice la fata locului MAFIA Retrocedarilor Frauduloase si a Mafiei Lemnului de pe Valea Muntelui dinJudetul Neamt , sa-i ia la puricit si verificat la singe , cum a fost posibila comiterea unei „Crime Ecologice” de asemenea dimensiuni , cu urmari climatice extreme , care acum ne afecteaza grav viata noastra a tuturora , iar vinovatii sa fie in libertate cu averi fabuloase obtinute ilicit ???

    Sint implicati grav unii din functionarii publici si notari , unii avocati si magistrati.*
    voi da doar citeva nume care protejeaza si fac parte din Mafia Lemnului si Retrocedarilor Frauduloase :

    – Inspector superior Modan Valeriu – Prefectura Neamt
    – Sef Serviciu Petre Ilie
    – Fostul Prefect Sendrea Vasile
    – Fostul Director al Directiei Silvice Piatra Neamt Simion Maftei
    – Inspectorul sef Costel Girigan din cadrul ITRSV Suceava
    – Procurorul bataus Vlad Mihai Budai de la Parchetul Bicaz (prieten bun cu Codruta Kovesi fostul Procuror General al Romaniei.)
    – Procurorul General Ionel Sentes de la Parchetul de pe linga Curtea de Apel Bacau
    – fostul Presedinte a Judecatoriei Bicaz Gheorghe Morosanu

    – dl. Ghica din cadrul Prefecturii Neamt , care in prezent culmea a fost….promovat drept Presedinte a Agentiei Inaltilor Functionari Publici pe Romania , a mare gafa a USL-ului care ar trebui reparata cu o revocare din functie al acestui speciem periculos si fara scrupule , care va aduce prejudicii de imagine

    – Avocat Manuela Sava din Baroul Piatra Neamt
    – Avocat Ghita Popescu din Baroul Piatra Neamt
    – Notar Viorel Tudor cu sediul in comuna Poiana Teiului
    – si altiii………..

    Intimplator fara voia mea am ajuns in timp ,din vina acestor corupti care sfideaza si aplica preferential discriminatoriu Legile in vigoare , iar cind este cazul le incalca grosolan legile favorizind cercurile de interese mafiote , ignorind cu buna stiinta zeci de document concrete si incontestabile, sa am o arhiva de documente pe care ii incrimineaza de fapte deosebit de grave.

    Pentru cei din Sistem interesati care doresc documentatii si cei care vor sa facem impreuna un front comun impotriva nelegiuirilor grave comise impotriva Romaniei si a romanilor de aceste Grupari Mafiote bine organizate , pot fi contactat
    la urmatoarea adresa :

    Dismerdatu Vasile
    1 Ter , Rue VASSAL , 94 100
    Saint Maur des Fosses
    France

    Tel. 0033 / 1 48 86 16 34

    email : vasile_dismerdatu@yahoo.fr

    Cu respect si solidaritate !

    Vasile DISMERDATU

    Apreciază

  7. @ D-le Vasile Dismerdatu

    Apreciez Apelul Dvs. dar sa nu fiti dezamagit atunci cand veti constata ca nimeni nu se va asocia in lupta impotriva Mafiei Institutionalizate. Daca puteti sa rezolvati o problema singur, mergeti mai departe. Romanii NU sunt uniti si NU au nici un interes sa o duca mai bine, sa taie capul caracatitei, sa lupte pentru drepturi, libertati si trai decent.

    Mult succes!

    Apreciază

  8. Stimate domnule snake ,
    Aveti din pacate dreptate , de 22 de ani nimeni responsabil din Romania nu a avut curajul , dar mai ales demnitatea sa se autosesizeze sa se achite cinstit de a-si indeplini indatoririle pentru care este platit din bani publici .

    Primesc salarii pe care in mod cert nu le merita sa le incaseze , luna de luna , nu mai zic de numeroasele privelegii. fiindca problemele importante si urgente le ocoleste , ba chiar le musamalizeaza aducind prejudicii imense Romaniei si romanilor.

    Iar societatea Civila este varza !

    Ma apuca sentimente de profunda sila cind ii vad cit de frumos si pompos vorbesc in emisiuni tv. , si isi permit sa ne de-a lectii de moralitate si se autoerijeaza in vajnici aparatori ai dreptatii !

    Si o parte a Presei a cazut in derizoriu aparind coruptia , se pare involuntar, fiindca in numeroase cazuri grave , in care sint implicati , procurori , judecatori , avocati , inspectori , se foloseste formula : „este un caz izolat” si nu trebuie sa generalizam , trebuie sa avem deplina incredere in justitie si in Institutiile statului…!!

    Ma intreb daca exista valori morale , de ce nu se delimiteaza de colegii patati , de ce dumnealor cei curati , de ce nu i-au nici o atitudine de demascare a lor , doar sint platiti de a asigura prin activitatea lor respectarea intocmai a literei si spiritului Legii , mai mult decit atit constituie o onoare profesionala si civica.

    Eu contez pe faptul caci se mai intimpla si minuli , pic cu pic se face lac , iar dintr-o scinteie bine asezata poate izbucni un mare incendiu.

    Cel putin cred cu tarie caci dintre cei multi care sint dezorientati si dezbinati , e indeajuns doar putini sa se trezeasca la realitate , e suficient , pentru ca dreptatea si adevarul sa triumfe !

    Unirea face putere , dar alesii au avut grija sa ne dezbine prin forma si felul cum conduc Romania , direct in mocirla , doar ei si cu odraslele lor sa o duca bine , nu le pasa de lacrimile ce curg pe obrazul romanilor din cauza injustitiilor ce se comit zilnic , fara ca cineva sa fie tras la raspundere vreodata.

    Este rusinos si umilitor , ce spune domnii judecatori de la CEDO despre Romania .

    Pina si un detinut de drept comun are mustrari de constiinta si sa caieste in fata lui dumnezeu , dar… acesti ticalosi nu au nimic bun in interiorul lor , decit egoismul si pofta nemasurata de a deveni tot mai bogati prin impartirea sumelor imense provenite din diferite jafuri nationale.

    Domnule snake , eu sint optimist si cred , ca cit de tirziu adevarul va iesi la suprafata si dreptatea va cistiga .
    Speranta moare ultima !

    Cu respect si cele mai bune ginduri !

    Vasile Dismerdatu

    Apreciază

Opinia ta