15 comentarii la “Este partidul SOS Ro ceea ce pare a fi sau opusul acestora?

  1. Adica cum frate ? La pregatirea dumitale intelectuala , ai pus botu’ fie si-o secunda la aberatiile Dianei Sosoaca ? Adica , o sti cum a aparut din spumele Dambovitei si i-ai dat girul tau neconditionat iar asta… dupa 36 de ani de „democratie ” originala romanesca ??? Intrebarea dumitale { Cine ești tu cu adevărat, Diana?} nu-i cea corecta . Corect ar fi fost sa-ntrebi CINE-TI TINE SPATELE SI-TI DICTEAZA TEXTELE ? Daca binevoiesti sa-ti amintesti cum a aparut AUR , atunci intrebarea este retorica . Oricum iti zic merci pentru bunavointa de-a lua cu lopata ” aurul ” de pe Statutul SOS RO ajutandu-ma astfel sa vad rahatul ascuns… la vedere . P.S. Pe bune , chiar si-a infiintat asta partid , chiar a gasit un numar de fraieri care s a puna botu’ la …sãnul ei de Romanie revolutionara ?

    Apreciază

  2. D. S. romanca cu pregatire juridica , militanta politic , cu retorica ce sperie toti politicienii . Romani o vad ca pe un rau necesar , pacat ca Romania nu are mai multi combatanti capabili sa strige defectele societati actuale !

    Apreciază

  3. Te rog să-ţi argumentezi opinia politicos. Nu accept insultele, fie că sunt directe sau împotriva altei persoane/comentator. Pentru știinţa ta și a altor suspicioși, vă spun că nu-mi dictează nimeni textele, sunt opiniile personale sau preluate de la alţii, dar la care achiesez. A fi suspicios pe cineva doar pentru că are curajul să afirme niște lucruri în vremea în care 85% sunt victimele manipulării, nu-ţi dă dreptul să suspectezi că în spatele meu sau a celor puţini ca mine sunt sunt adversarii globaliștilor. Ești un cititor vechi, ar fi trebuit să știi că așa am fost de la deschiderea blogului.
    Cât privește întrebarea ta referitoare la cine este în spatele Dianei, încă n-am un răspuns. Cu siguranţă tu îl știi 😉
    Diana nu e prima mea dezamăgire în politică. Una dintre ele a fost Emil Constantinescu. La început am crezut în el, apoi…

    Apreciat de 1 persoană

  4. Pentru asta : ” nu e prima mea dezamăgire în politică. Una dintre ele a fost Emil Constantinescu. La început am crezut în el, apoi… JOS CU PALARIA ! Si eu…asisderea cu dumneata ba chiar mai mult , avand in vedere c-am avut incredere si-n profesorul Klaus Werner Johannis ! P.S. NICIODATA nu mi-am permis sa reprosez cuiva ca , altcineva ai dicteaza textele . N-ai inteles ca era vorba tot despre Diana Sosoaca si era vorba de ce-si permite in limbajul public ? Pe bune acum , dumneata ai vad , destule relatii in lumea avocatilor : despre cate procese castigate de catre Diana Sosoaca ai auzit de-a lungul vremii ? Pai cum sa auzi daca si-a inceput cariera fix la Banca Nationala in fieful masonului { el a recunoscut-o } Mugur Isarescu ??? Elena Udrea si-a inceput cariera la biroul lui Adrian Nastase asa incat faptul c-a facut oleaca de puscarie… este de inteles . @ Ion Pascu , iarta-ma ca spun asta insa , daca in loc sa fie promovata in randurile „alesilor natiei „ar fi ramas simplu avocat ma indoiesc c-ar fi ajuns vreodata : militanta politic , cu retorica ce sperie toti politicienii . Nu de alta dar…chiar si pe ea ar fi speriat-o ideea de-ai petrece macar vreo doi ani in vreo institutie de…” glumeti ” . N-a facut altceva decat sa-ncerce sau chiar sa calce in picioare { fireste nu la propriu } oamenii marunti ca mine si ca dumneata . In ceea ce ma priveste n-am auzit decat de un singur roman care avand studii juridice , avocat fiind , s-a lasat restignit pe crucea martirilor neamului iar numele lui…banuiesc ca-l sti . Inca o data : va prezint amandoura SCUZE .

    Apreciază

  5. Marian, cu scuzele de rigoare, Iohannis are asperger, prin urmare el a fost prost din naștere și asta s-a văzut întotdeauna. Diferenţa de inteligență între el și oricare altul este izbitoare. În plus se vede (pentru cunoscători) că e lipsit total de empatie, emoţii, bun-simț etc. A intrat la facultate, fără examen, pe locurile rezervate minorităţilor, la fel a fost și angajat, apoi s-a căsătorit cu mimoza care este fiica fostului securist șef pe Sibiu. Adică toate au o explicație
    Iohannis este o nulitate în orice.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Interesant se pare că sos.ro este singurul care compune numele mucegaiul suprem care sponsorizează toți trădători de neam și țară. Aș putea adăuga câteva elemente dar din păcate majoritatea românilor îs că ea pt o găleată de bani trădează tot …păcat de oameni înșelați de asemenea șerpi oameni de prestigiu gen Primo Laurențiu

    Apreciază

  7. Eu nu cred nimic în ceea ce spuneți voi, mai degrabă vreți sa i faceți o prestație proastă doamnei Diana Sosoaca, deoarece ea are priza la public și ca descoperă adevărul despre ce se întâmplă în țară și asta va doare pe toți securiștii, va e frica de ea, nu i asa??

    Apreciază

  8. Ai citit programul SOS? Înainte de a arunca învinuiri, CITEȘTE!

    PS: Uups! Tocmai am verificat pagina de web a partidului sosro.ro. Surpriză! A dispărut programul partidului care a stat la baza prezentului articol 🤡😂😉

    Ce partid poate fi acela care nu-și publică programul? La momentul la care am scris acest articol, programul era public. Din acel program am făcut capturile foto! Presupun întemeiat că au fost anunțați de existenţa unui blog care le-a demascat intenţiile „politice” și au decis să elimine programul din informațiile publice! Asta spune foarte mult pentru cei care mai au un dram de minte.

    Concluzie: SOS este un alt partid cu ideologie progresistă. Un lup îmbrăcat în blană de oaie. 💀💣

    Apreciat de 2 persoane

  9. Tot ceea ce spune Sosoaca este adevarat : Ea striga in gura mare ca se fura; asa este. Ca sunt politicieni corupti ; asa este. Ca tara e in prapastie; asa este. Ca…(s.a.m.d.). Bine, bine, dar daca tu Sosoaca imi ceri votul meu, de ce nu spui si ce vei face tu ? Macar cateva obiective ! Tu ce vei face daca vei ajunge la putere ? Vei continua politica dusa de Iohanis ? Sau de Ciolacu, sau de Ciuca ?
    Un al doilea aspect: daca pe fond ai dreptate in ceea ce spui, „stilul” nu crezi ca te dezavantajeaza ? Chiar crezi ca alegatorii vor vota o persoana cu un limbaj de „usa cortului” ? Te inseli amarnic ! Si apoi, ce oameni (de valoare) are acest partid ? Poate ca are, dar nu sunt cunoscuti, nu sunt scosi in fata ! Deasemenea, programul partidului lasa mult de dorit ! Sunt multe prevederi cu care nu pot sa fiu de acord !
    Grea-i politica asta !

    Apreciat de 1 persoană

Opinia ta