4 comentarii la “Record mondial absolut in solutionarea unui dosar la DNA: 3 zile! Performanta a fost reusita de procurorul Iulia Crisan. Unde a ajuns Romania dupa 23 de ani de “democratie”?

  1. Urata treaba cu DNA-ul asta politic.Eu vroiam sa se desfiinteze.E opera unui om pe care nu il agreez,care culmea,este trimis dupa gratii de monstrul creat de el.A vrut sa sape groapa altora si a cazut in ea.

    Apreciază

  2. La o magazie, Sfantul Petru impartea inteligenta. Toate popoarele asteptau sa primeasca, stand la coada. Romanii, vazand ca este aglomerat, au intrat in carciuma. Dupa ce au baut cateva sticle de vin, au iesit sa primeasca si ei inteligenta.
    Sfantul Petru le-a spus ca a impartit-o pe toata; ca nu mai are.
    Vazand agitatia Dumnezeu a intrebat ce se intampla, iar Sf Petru ii spune ca nu mai are inteligenta si pt romani. Pentru a depasi situatia , Dumnezeu ii spune lui Sf Petru:
    – Daca nu mai ai inteligenta, da-le doar diplome!

    Apreciază

  3. Vad ca si dl.Barsan reclama sustrageri de inscrisuri din dosar insa la el s-a pus in miscare toata presa pentru a-l sprijini. Judecatoarea ICCJ, Geanina Arghir, care a dat abuziv mandat de perchezitie in casa sotilor Barsan, a fost depistata de avocatul Liviu Popescu ca a luat dosarul la ea in birou pentru a-si face „treaba” in liniste.

    Nici pe departe NU sunt pro-Barsan intrucat la dumnealor in cauza, sotia Barsan, judecatoare la ICCJ, chiar a fost mituita si a profitat de spagile celor ajunsi sa-si „cumpere” dreptatea din manutele ei dumnezeesti.

    Insa… ceea ce este identic la cele doua dosare face parte din clasa: sustragerea de inscrisuri (cereri, probe etc). De ce la Barsani s-ar tine cont de asa ceva si in cazul unui justitiabil fara nume de tabloid, nu? Asa opereaza actul justitiei? Cu dubla, tripla masura?

    Ma mir ca numai 2/3 dintre romani hulesc justitia. Credeam ca 99,9% dintre noi sunt revoltati, dar cer prea mult de la un popor care nu-si mai cunoaste reperele, principiile, verticalitatea, demnitatea, valorile…

    Apreciază

  4. Pingback: Judecatoarele Viorica Dinu si Antonela Costache raman in arest. DNA s-a oprit din “curatenia” de primavara. De ce? | No Justice

Opinia ta