5 comentarii la “O instanță din Lisabona constată că doar 0,9% din „cazurile verificate” au murit de COVID, restul au fost …minciuni oficiale!!!

  1. „Deocamdată genocidul actual este doar o micro introducere, când va începe 5g-ul opera vibratorie selectivă a paricolelor magnetice și arnm-ului care care s-a împrăștiat în tot corpul…, omul va deveni o zeamă care se va împrăștia peste propiile picioare…”
    Pentru afirmația de mai sus nu am găsit o sursă „reală”, doar unele somități din cadrul armatei us au afirmat că 5g este o armă de distrugere în masă, n-au specificat cum, iar pe atunci nu era încă vax-ul injectat oamenilor, real sau nu vom vedea asta curând.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Unii cercetători afirmă că particulele electromagnetice din seruri pot fi controlate de la distanță prin antenele 5g și că injectatul poate fi ucis printr-o simplă comandă de blocare a unui organ intern. Particulele respective preiau comanda și blochează respectivul organ. Dar sunt și multe alte chestii oribile. Am văzut niște poze înfiorătoare cu efectele adverse: descuamarea pielii de pe mâini și picioare, formarea unor escrescențe asemănătoare solzilor de pește, sângerarea picioarelor de la șold până la tălpi și a brațelor, afecțiuni neurologice grave etc. Și totuși…se continuă într-o veselie genocidul. Oamenii sunt spălați pe creier prin metode clasice de tortură psihică îndelungată: mesaje amenințătoare și alarmante de la oficialii statului, subiectele obsesive ale presei care descriu doar dezavantajele neinjectaților și nu ale serurilor letale. Observ că „vaccinul” e bun pentru că-ți redă libertatea 😂 Unde scrie asta în definiția vaccinului? De când vaccinul se administrează pentru binele altuia? Este înfiorător câte rupturi de logică există în mesajele publice și totuși…doar vreo 20-30% pricep!

    Apreciat de 2 persoane

  3. …există deja multe alimente, sucuri și în special pasta de dinți care te spală pe creier, de fapt este iluzia noastră ce o programăm, adică suntem păcăliți să o programăm astfel.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Știu. Am câțiva ani buni de când mă aprovizionez cu produse mai naturale decât cele din magazine. Și pasta de dinți o aleg fără fluor. Din această cauză simt imediat gustul de chimice în orice. Le evit.

    Apreciat de 1 persoană

Opinia ta