85 comentarii la “Atentie!!!! Avocatul Dragos Cosmin Banu din Baroul Bucuresti, „specializat” in inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, ofera locuri de munca in strainatate!!!!

  1. Nu vad ce mare stire este asta !?
    Nea Dragos Cosmin este doar un gainar, un infractor excroc de 2 lei si nimic mai mult astfel incat nu inteleg ce l poate aduce in atentia acestui site.
    Ce ne facem cu cei cu adevarat odios de periculosi din randurile avocatilor si judecatorilor care clocesc in haznaua numita justitie? Nu vad articole sau comentarii pe acest site despre ceea ce altfel se aude pe tot internetul, despre bisnitarii si traficantii de sentinte. Nume precum av. Briciu zis si don Juan sau domnu’ Condoiu dupa relatia sa atat amoroasa cat si de „afaceri” neoficializate evident cu jud. Minodora Condoiu de la ICCJ, nu vad nimic despre Elena Ursulescu, judecatoare la CAB sectia penala, devenita faimoasa aproape „mondena” dupa povestea penala de cateva zeci de milioane de Euro cu fiul ei dar si pentru sentintele odioase comandate acesteia de catre comandantul suprem al organizatiilor mafiote care conduc cu adevarat justitia din statul mafiot roman, fostul general de securitate Badea Petre, evadatul din Epoca de Aur zis si voinicelul Elenei Ceausescu.
    Lista degeneratilor speciei umane care infectat justitia este lunga dar numele lor nu apar niciodata in acest site care s ar dori unul de demascare si expunere a mutantilor din aceasta institutie eminamente mafiota numita justitie. Roxana Popa, Adrian Bordea, Marian Buda, Viorica Trestianu, Elena Carcei, Aurelian Motea, de la ICCJ, Raducanu Andreea, Elisabeta Rosu, Iulica Popescu, Duminica Virginia, Ruxandra Monica Duta de la CAB, Cristina Cucu, Cuzuc Mihaela, Ecaterina Ghita si multi altii, culmea cu totii legati intr-un fel sau altul la un moment dat sau altul (urmat de o prosperitate neasteptata in familie sau pe linie profesionala) de aceasi structura mafiota care conduce conform lui Sorin Rosca Stanescu inca de la inceputul anilor 90 cu adevarat tinutul faradelegii numit Romania, respectiv cea a lui Hopa Mitica a tuturor regimurilor politice, generalul de securitate Badea Petre din dosul Cotrocenilor.
    Sub focul evenimentelor din ultimele zile de la Parlament , Cotroceni sau Victoria mercenarii din haznaua justitiei a generalului si-au facut de a dreptul de cap si au completat visteria acestui Capo di Tutti i Capi in vederea campaniilor electorale ce se contureaza.
    Generalul si-a inceput deja asaltul instalandu-l la sefia Senatului pe Dan Radu Rusanu, omuletul lui pe care l plimba din 90 incoace mereu in posturi cu cheie la visteria statului prin toate regimurile. Generozitatea generalului pentru mercenarii sai este de notorietate acesta rasplatindu-i cu posturi, cu avansari in functii, cu vile si renovari de case. Dan Radu Rusanu a beneficiat si el de recunostinta generalului prin renovarea de cateva milioane de Euro (conform arhitectilor si inspectorilor de santier) pe trei lei oficiali a celui mai mare hotel din Sinaia pe care-l detine dupa achizitia acestuia deasemeni pe trei lei de la stat. Ca lucrarea nu se putea face pe gratis e sigur, neclar ramane cu ce contracte de la stat si-a platit datoriile catre general, Dan Radu Rusanu. Se pare insa ca au fost multe contracte si multe aprobari de plati de la buget pentru general (Biblioteca Nationala, Teatrul National, Palatul Victoria, Muzeul de Arta de la Palatul Regal, etc circa 1 miliard de Euro pt lucrari reale in valoare reala de maxim 100 de milioane). Justitia si-a adus si ea aportul masiv la „incredintarea” acestor contracte generalului. Acum de la butoanele Senatului Dan Radu Rusanu are sanse sa devina „angajatul anului” al structurii mafiote din dosul Cotrocenilor condusa de generalul Badea Petre si sa infecteze incurabil existenta statului de drept in tinutul faradelegii numit Romania, un stat eminamente mafiot.

    Apreciază

  2. @ Marin P.

    Este o stire care mi-a captat atentia dintr-un anume motiv: parchetul s-a pus in miscare numai dupa ce o anume persoana a fost tepuita de infractorul avocat si NU atunci cand niste oameni obisnuiti au inaintat mai multe plangeri penale impotriva aceluiasi personaj!!!! Daca asta se numeste justitie, atunci priviti-o cum doriti!

    Pentru mine justitie reala inseamna a aplica legea cu aceeasi masura si nu functie de partile implicate intr-un conflict!!! Simplu. Asta inseamna stat de drept! Eu nu privesc problema mea ca fiind cea mai grava ci apreciez in ansamblu activitatea si eficienta justitiei! Aici gresesc multi, cazand in subiectivism. Cand un roman se izbeste frontal de justitie, incepe sa se planga pentru nedreptatile intampinate, dar daca altii „beneficiaza” de acealsi tratament, deja se intra pe subiectivism si fiecare se polarizeaza de o parte sau de alta a partilor functie de simpatii si antipatii personale! Asta denota incapacitate de a privi si analiza obiectiv!

    Apreciază

  3. Buna ziua,sunt extrem de fericit ca acest infractor a ajuns unde trebuie,am fost inselat asemeni multor oameni de-aici cu de-acum vestita PLANETE AGRICOLE TOULOUSE,impreuna cu Raluca Alexandra Cristea si Razvan Iacob,acolitii lui.As dori sa stiu cum imi pot recupera banii dati ca taxa de consulat?Astept un raspuns de la cineva care ma poate ajuta,multumesc frumos.

    Apreciază

  4. nu e la puscarie. recent am fost tepuit de acest BANU DRAGOS COSMIN. cum putem recupera banii de la el sau macar sa intervina legea…? am chitantele de la conturile iban in care i am trimis banii pe numele sau. pot face ceva? la cine sa apelez?

    Apreciază

  5. asa mi s a spus…dar nu rezolv nimic. am vb cu oameni patiti in cazul meu cu aceasi persoana.
    trebuie sa ne adunam toti sa facem plangere sau sa il trimitem in instanta. singuri nu rezolvam nimic. traim in Romania si cam asta e.

    Apreciază

  6. Degeaba faci plângere penală la poliţie !Am făcut acum 5 luni plăngere ,am fost chemat să dau detalii ,am dus copii email ,copii chitanţă bancară către acest excroc Banu Dragoş Cosmin ,număr telefon Orange cu care am comunicat detalii…DEGEABA !!!Poliţia din Fălticeni nu mi-a dat nici un răspuns .Or fi în concediu cu toţii sau eu nu am drepturi egale ca orice cetăţean al Comunităţii Europene ? Dacă făceau ceva în acest sens ,nu mai ajungea jigodia să ţepuiască pe alţii cum văd aici mai sus … andryrandy în septembrie . Nu există dreptate in Romănia ? Cine ridică salarii degeaba ? aggrigan31@gmail.com …las o adresă poate trebuie să ne unim ,să ne facem dreptate singuri …zilele astea am ajuns !

    Apreciază

  7. @ Ioan

    Ai perfecta dreptate in tot ceea ce afirmi. In Romania NU MAI AVEM POLITIE, JUSTITIE, INSTITUTII, de fapt NU MAI EXISTA STAT DE DREPT!

    Politia nu-si face treaba iar in rarele cazuri in care se intampla, pun oprelisti procurorii sau judecatorii! De aceea am ajuns o tara corupta pana-n dinti dar fara corupti, o tara jefuita aproape complet dar fara jefuitori!

    Pe nimeni nu intereseaza daca dreptul tau sau al meu a fost incalcat, indiferent cate acte si dovezi prezinti in vederea solutionarii cauzei! Pur si simplu tot ei se plang ca ii deranjezi de la bisnita sau cafeluta. Dar ce sa ne mai mire cand insasi ex-procurorul general al tarii (Kovesi) declara ca „Romania a ajuns o tara de paraciosi!”

    „Paraciosii” sunt romanii care isi cunosc drepturile si pe care alti concetateni le incalca. Problema este ca organele statului chemate sa restabileasca situatia de drept, dorm in picioare si nu misca un deget decat atunci cand primesc telefoane sau spagi! Asta e limpede. In plus, toate institutiile s-au umplut pana la refuz de incompetenti si alte scursori umane. In politie n-am vazut inca un angajat cu o anumita prestanta sau cu autoritate. Stiu doar sa se laude cu legitimatia si sa ceara spaga! Numai borfasi, tigani mafioti sau personaje care au uitat mersul vertical de atata pupat de cururi!

    Am ajuns sa traim ca in vestul salbatic: fiecare trebuie sa-si faca dreptate singur. Legea, chiar daca exista, nu ne mai ajuta deloc!

    Apreciază

  8. ,,Organele” ! înainte se mai ,,autosesizau” …organele ,dar acum ioc ! Au o strategie …deloc de invidiat : au prins zilele trecute nişte hoţi care furau din magazine , chioşcuri …s-au buşit cu maşina în ei ca să-i prindă !!! Cum dracu’ vine asta ?După ce tot ei spun că acest grup era urmărit de 6 luni de zile ! Păi în 6 luni nu ai găsit o strategie mai credibilă ? Păi gestionarii care au fost furaţi in timpul acesta (mă refer la cei ce au fost furaţi acum 5 luni.4 luni ,3 luni…şi până azi) puteau evita jafurile dacă Poliţia îşi făcea atunci treaba !Au pus vânzătoarele de la ele din buzunar (de la gura copiilor)să acopere paguba din gestiune, căci se bazează pe o garanţie materială cu care girezi pentru gestiune atunci cânt te angajezi . Ce era vorba de droguri ,securitate naţională , să prindă ,,capo da tuti capi ” ?
    Bravo PĂTRĂŢEL ! De ce să ne mire că cele mai caustice bancuri sunt cu …poliţişti ?
    La număr sunt cu miile (cu toate că după standarde ne-ar mai trebui ) ! ,,E la modă ” să te faci auzit cu toporul şi cuţitul ,cu ostatici în Oficiul poştal ( nu sunt de acord ,se înţelege !) dar pentru un singur descreierat s-au deplasat şi au intervenit o garnizoană de agenţi ,poliţişti .Toţi la o singură intrare ,în şir indian ,disciplinat, să dea bine la cameră ! Vine Crăciunul şi 40 de miliţieni vor fi ori avansaţi ori o primă cu şorici din banii contribuabilului le va face sărbătorile MAI fericite !
    Doamne dă-ne minte , dă-le Doamne şi lor că au mai multă nevoie ! Dracu i-a pus în slujba cetăţanului ? Noi alegem , noi votăm tot aceiaşi FSN işti … aceeaşi trepăduşi migratori de la stânga la dreapta ,de la interior în afară .

    Apreciază

  9. @ Ioan

    Imaginea justitiei romane privita in oglinda „performantelor”:

    a) cei care fura 2 pachete de tigari, o paine si o sticla de vin primesc condamnari cu executare de 5-7 ani;
    b) cei care omoara cu masina 1-4 persoane se scot cu … suspendare;
    c) cei care au jefuit si jefuiesc tara, bugetul si resursele ei naturale „baleiaza” intre: achitare, suspendare sau maxim 5 ani cu executare!
    d) cei care omoara oameni in curte/casa – invoca (eventual) legitima aparare, daca nu… ii salveaza magistratii care inchid cazul prin verdict: SINUCIDERE! Ba mai mult, vin o roaba de experti criminalisti sa le intareasca aberatia, constatand – post mortem – ca victima a fost depresiva ori nebuna!!! Toate probele adunate de la fata locului si toate marturiile celor in cauza nu vor reusi niciodata sa rastoarne verdictul dat de magistrati chiar daca CRIMA ESTE EVIDENTA! Daca au ajuns magistratii sa declara „Sinucidere” pana si la un caz in care victima a fost decapitata iar pana la locul respectiv se vedeau clar urme de tarare a trupului de catre o alta persoana (cel putin), ce-ar mai fi de completat pentru a reliefa „profesionalismul” celor care se joaca cretin cu vietile si libertatile noastre?

    Un caz aparte il ocupa si „erorile” judiciare – relevant Marcel Tundrea – pentru care nimeni, niciodata, n-a raspuns!!!!

    Daca stam stramb si judecam drept, observam ca dispozitiile instantelor sunt mai drastice invers proportional cu periculozitatea faptei. Ba chiar putem spune lejer ca marimea prejudiciului este importanta la … individualizarea pedepsei, in sensul ca un prejudiciu mare prezice o sanctiune minora sau de loc!

    Asta e „justitia” romana! Mafie ordinara! La fel ca politica! La fel ca toate institutiile statului. In fiecare categorie exemplificata exista si exceptii de la regula. Nu mai mult de 10/sistem!

    Apreciază

  10. Buna ziua, recent am fost si eu pacalit . haideti sa ne intalnim toti sa depunem plangeri penale la politie ca singuri nu rezolvam nimic si sa cerem si ajutorul televiziuni ca altfel nu se misca nimic. cei care vor sa facem plangere si sunt din bucuresti sa ma contacteze la id: smobycs sa vedem ce facem

    Apreciază

  11. Iara-si este in actiune tipul ,i-a auzit oferta de oferta
    Buna ziua,

    Numele meu este Elena Popescu si sunt reponsabila procedurii de recrutare a Place Madeleine Corporation France in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei noastre, a raspunsurilor date la scurtul nostru chestionar, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Place Madeleine Corporation France il cauta in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Place Madeleine Corporation France va comunic urmatoarele:

    – ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Place Madeleine Corporation France pentru job-ul de Lucrator Constructii, avand o remuneratie de 1.500 EUR / luna NET.

    – contractul de munca va fi pe durata determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    – masa este asigurata de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 EUR/ zi;

    – cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Paris, in conditii moderne, 2 persoane in studio, 1 persoana in camera;

    – programul de lucru este de 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca in cursul zilei de Luni, 11 Martie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti permis de munca (Titre de Sejour) pentru Franta si sa ni-l trimiteti scanat;

    4. Daca nu aveti permis de munca (Titre de Sejour), sa platiti suma de 290 de Ron catre Registration Agent Dragos Banu, cont deschis la Unicredit Tiriac Bank, Cod IBAN: R O 8 0 B A C X 0 0 0 0 0 0 0 8 7 0 5 9 9 0 0 0 (in lei) reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Franta si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Paris (CDG) va fi asigurat in mod gratuit de Place Madeleine Corporation France.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Paris la sediul Place Madeleine Corporation France.

    Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

    Apreciază

  12. Da,acum este cu
    Buna ziua,

    Numele meu este Elena Popescu si sunt reponsabila procedurii de recrutare a Live Factory LTD UK in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei noastre, a raspunsurilor date la scurtul nostru chestionar, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Live Factory LTD UK il cauta in vederea ocuparii unui loc de munca in cadrul Fabricii de Bere din Londra.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Live Factory LTD UK va comunic urmatoarele:

    – ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Live Factory LTD UK pentru job-ul de Manipulant, avand o remuneratie de 1.500 Lire/ luna NET.

    – contractul de munca va fi pe durata determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    – masa este asigurata de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    – cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii moderne, 2 persoane in studio, 1 persoana in camera;

    – programul de lucru este de 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca in cursul zilei de Marti, 12 Martie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti permis de munca (Blue Card) pentru Marea Britanie si sa ni-l trimiteti scanat;

    4. Daca nu aveti permis de munca (Blue Card), sa platiti suma de 290 de Ron catre Registration Agent Dragos Banu, cont deschis la Unicredit Tiriac Bank, Cod IBAN: R O 8 0 B A C X 0 0 0 0 0 0 0 8 7 0 5 9 9 0 0 0 (in lei) reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTR) va fi asigurat in mod gratuit de Live Factory LTD UK.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul Live Factory LTD UK.

    Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.
    Aceeasi Maarie,doar cu alta palarie…nu mai raspunde-ti la aceste chestii,lasati-o moarta,foarte putini sunt cei care recruteaza corect:D

    Apreciază

  13. deci treaba asta cu Place Madeleine o am si eu,am verificat si nu exista societatea asta inregistrata in Franta asa cum spune in email,numarul de inregistrare are 8 cifre cand ar trebui sa aiba 9,este o teapa..

    Apreciază

  14. este TEAPA curata cu ELENA POPESCU , ANA MARIA ENACHE , MARCU BOGDAN , EU AM LUAT TEAPA , aveti grija fratilor , stie sa va abureasca PLASA

    Apreciază

  15. Buna ziua,

    Numele meu este Elena Popescu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Companiei Krauss AG Dortmund in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei Krauss AG Dortmund, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Compania Krauss AG Dortmund il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Companiei Krauss AG Dortmund va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Companiei Krauss AG Dortmund in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Manipulant Fabrica Microcomponente Panouri Solare Dortmund;

    SALARIUL OFERIT: 1.100 EUR/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 03 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 9 EUR/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei Krauss AG din Dortmund, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in cursul zilei de Luni, 25 Martie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Gewerbe) pentru Germania si sa ne-o trimiteti scanata;

    4. Daca nu aveti autorizatie de munca (Gewerbe) pentru Germania, sa platiti taxa de 207 Ron catre Authorization Offizier Dragos Banu, cont deschis la cont deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO39 CECEB 20508 RON 3395189 (in lei) reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Germania si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Companiei Krauss AG Dortmund, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul din Romania la Dortmund se va efectua cu autocarul, costul transportului fiind de 130 Ron/ persoana. Transportul se va plati in momentul plecarii.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Dortmund la sediul Companiei Krauss AG.

    O zi frumoasa

    _________________________________________-

    Ultima inventie !! Am fost putin mai atent si am cautat bine pe internet, deoarece si 200 lei sunt banii si nu vroiam sa ii pierd. Multumesc pentru atentionari. Oamenii astia nu merita sa traiasca. Pentru ei as introduce pedeapsa cu moartea. Nu de bine vor oamenii sa plece la lucru dincolo, ci datorita conditiilor mizerabile in care traiesc in tara asta plina de gunoaie de oameni precum si acest jeg al societatii.

    GRIJA MARE cui dati crezare !!!

    Apreciază

  16. Exact acelasi email ca si Daniel A il am si eu, noroc ca am verificat pe internet daca exista aceasta firma si am vazut ca nu se potriveste. Dupa ce i-am trimis un email „D-nei” Popescu, ca asi vrea sa ne intalnim fata in fata si sa-mi dea un site al firmei respective + nr de telefon mobil si alte detalii, am primit un raspuns sec, ” datele de contact sunt corecte” . Ulterior i-am mai trimis un email (26.03.2013)si nici azi nu am primit raspuns.

    Cred ca toate anunturiile de acest gen sunt false, nu cred ca se obtine un job atat de usor in stainatate.

    Ar trebui sa ne adunam cu totii pt a depune plangere.

    Apreciază

  17. oameni buni,eu inteleg ca sunteti disperati sa plecati la munca in strainatate,dar de ce sunteti si prosti nu pot sa inteleg…nicaieri in europa asta atat de ravnita de voi,nu trebuie sa platesti ca sa muncesti,ce dracu e asa de greu de inteles?

    Apreciază

  18. Buna ziua aceasta Personaj este un Infractor periculos international facind inselaciuni aducind prejudici de imagine a unor Firme Straine de Imagine si justitie romania ar trebui capturat si judecat international. Pentru acest lucruii ar artrebui strinse de la toti inselati prin diverse feluri cu toate datele detinute de fiecare conturi bancare diverse date si informati depuse la un servici internationa specializa in combatere acestui fenomensi cercetare urmarire capturare condamnarea personajelor aceste pana nu se multesc stirpirea lor din societate umana.

    Apreciază

  19. Si eu m-am tzepuit de 207 ron ,dar am inceput sa-mi pun un semn de intrebare cand am primit acest mail:

    Buna ziua!

    Stimati colaboratori,

    Va aduc la cunostinta ultimele informatii cu privire la procesul de recrutare din Romania al Companiei Krauss AG Deutschland.

    Intrunit in sedinta in cursul zilei de Vineri, 29 Martie, Comitetul Director al Departamentului Resurse Umane al Companiei Krauss AG Deutschland, a constatat urmatoarele:

    – Campania de Recrutare desfasurata in Romania s-a efectuat cu rezultate mai mult decat satisfacatoare, selectandu-se persoanele ce au indeplinit criteriile pe care ni le-am propus dintr-un total de aproximativ 4.500 de aplicanti;

    – In vederea eliberarii autorizatiilor de munca, in cazul persoanelor selectate care nu detin Gewerbe, s-a impus de catre Ministerul Imigratiei din Germania obligativitatea unei polite de asigurare complementara, care sa acopere urmatoarele riscuri:

    – decesul angajatului – 245.000 EUR despagubiri + cheltuieli de repatriere asigurate;
    – accident grav de munca – salariul platit integral + cheltuieli de repatriere asigurate;
    – neplata la timp a salariului – salariul platit integral;
    – falimentul angajatorului – salariul platit integral + cheltuieli de repatriere asigurate;
    – Compania de asigurari agreata este HSBC Insurance, prima de asigurare fiind 285 Ron/ persoana.

    Prima de Asigurare (in Lei) va trebui platita de catre dvs. in cursul zilei de Luni, 01 Aprilie, la aceleasi coordonate bancare in care au fost platite taxele pentru permisele de munca urmand sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Companiei Krauss AG Deutschland va rambursa aceasta prima de asigurare in parti egale pe parcursul derularii contractului doarece nu am fost instiintati de aceste noi conditii de catre Ministerul German al Imigratiei, la inceputul campaniei de recrutare.

    Persoanelor selectate care nu au posibilitatea de a plati primele de asigurare nu li se pot finaliza dosarele de autorizare si nu vor putea face parte din echipa selectata urmand a fi alesi alti lucratori aflati pe lista de asteptare, deoarece Compania Krauss AG Deutschland nu se poate abate de la normele legale instituite de Ministerul German al Imigratiei, in momentul angajarilor.

    Persoanele doritoare vor primi o prima de instalare de maximum 30% din salariu, in momentul semnarii contractului de munca, care apoi vor fi opriti din primul salariu.

    S-au facut demersurile pentru ca in cazul familiilor ce vor merge impreuna cu copii minori, acestia sa poata fi inrolati in unitati de invatamant cu regim de internat 07.00 – 19.00. Costurile difera de la caz la caz in functie de mai multe criterii si va rugam sa ne contactati pentru a va fi comunicate.

    Plecarea a fost stabilita pentru data de Luni, 22 Aprilie 2013, cu autocarul, din Bucuresti, urmand ca orasele de unde va veti imbarca, ora exacta si alte informatii necesare, sa va fie comunicate telefonic si pe email, de catre dl. Ing Bogdan Marcu, coordonatorul grupului, in perioada urmatoare.

    Avand in vedere ca a aparut necesitatea incheierii asigurarii complementare de catre angajati, Comitetul Director al Departamentului Resurse Umane al Companiei Krauss AG Deutschland a decis sa suporte integral costul transportului Romania – Dortmund asadar acesta va fi gratuit pentru dvs.

    Colaborarea dumneavoastra cu mine se apropie de sfarsit, desi vom pastra legatura in continuare, vreau sa va multumesc pentru cuvintele frumoase si atitudinea impecabila de care ati dat dovada si sa va urez „SPOR LA TREABA”!

    O zi frumoasa!
    ELENA POPESCU
    -HR Officer-

    Registered Offce: Ellipson, Ruhrallee 9, 44139, Dortmund

    Post Code: 44139

    Company No: ZJ 5561038DL

    Phone/ Fax: +49 (0) 23 17 55 55 25

    Apreciază

  20. va multumesc pentru atentionare, si eu am primit un anunt identic, chiar nu inteleg de ce mai profeseaza acest individ
    va doresc la toti multa atentie. Bafta

    Apreciază

  21. Buna ziua,

    Numele meu este Elena Popescu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Candy Crush Company UK in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Candy Crush Company UK, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Candy Crush Company UK il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Candy Crush Company UK va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Candy Crush Company UK in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Manipulant Fabrica Dulciuri Londra/ UK;

    SALARIUL OFERIT: 1.300 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in Candy Crush Company UK din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Miercuri, 03 Aprilie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca nu aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie, sa platiti taxa de 225 de Ron catre Authorization Inspector Dragos Banu, cont deschis la cont deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO39CECEB20508RON3395189 (in lei) reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Candy Crush Company UK, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTW) – Bucuresti (OTP) (dus-intors) va fi asigurat in mod gratuit de Candy Crush Company UK.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul Candy Crush Company UK.

    Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati L – V, 09.00 – 17.00 (GMT) la datele de contact din semnatura.

    O zi frumoasa,

    Apreciază

  22. ELENA POPESCU
    -HR Officer-

    Registered Offce: 23-26 MARY ARCHES STREET

    Post Code: EX4 3AZ

    Company No: 08300283

    Phone/ Fax: +44 (0) 207 363 95 61

    Apreciază

  23. Buna,

    Acesta oferta am primit-o astazi. I-am raspuns Doamnei Elena Popescu, si in raspuns i-am cerut numarul de telefon de contact ca la acel numar de Anglia nu raspunde nimeni cel putin pana in momentul actual nu am reusit sa contactez pe nimeni la acel numar. Voi incerca si maine cu un apel.

    Atentie sporita cu asemenea mailuri cu oferte de munca

    Apreciază

  24. a vrut sa ma arda si pe mine azi aceasta elena popescu folosindu-se de firma krauss ag :)) dar vigilentza e in floare,mai ales in ziua de azi 😉

    Apreciază

  25. SALUT TUTUROR! DACA VERIFICATI DOAR POZA PE CARE ACESTI ELENA POPESCU SI DRAGOS BANU O AFISEAZA IN FALSUL LOR ANUNT DESPRE FIRMA KRAUSS AG DIN ,,DORTMUND” VETI OBSERVA CA E LUATA DE PE NET…E DE AJUNS SA DA-TI IMAGES SEARCH PE GOOGLE CAND E VORBA DE LUAT TEPE (IN CAZUL DE FATZA,PANOURI SOLARE) SI VE-TI VEDEA CA NU ARE NICI O LEGATURA CU CE NE MINT EI.

    Apreciază

  26. Buna ziua,

    Numele meu este Elena Popescu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a West Ham Company UK in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul West Ham Company UK, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care West Ham Company UK il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea West Ham Company UK va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul West Ham Company UK in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Cnstructii;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Lubi, 08 Aprilie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca nu aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie, sa platiti taxa de 325 de Ron catre Authorization Inspector Dragos Banu, Cont card deschis la CEC Bank, Cod IBAN:

    RO 39 CECEB 20508 RON 3395 189 (in lei) reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a West Ham Company UK, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTW) – Bucuresti (OTP) (dus-intors) va fi asigurat in mod gratuit de West Ham Company UK.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul West Ham Company UK.

    Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati L – V, 09.00 – 17.00 (GMT) la datele de contact din semnatura.

    O zi frumoasa,

    Apreciază

  27. Buna ziua,

    Numele meu este Alexandra Stanciu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Companiei Ramersdorf AG Munchen in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei Ramersdorf AG Munchen, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Compania Ramersdorf AG Munchen il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Companiei Ramersdorf AG Munchen va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Companiei Ramersdorf AG Munchen in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Fabrica de Paine Munchen;

    SALARIUL OFERIT: 1.300 EUR/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 03 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 9 EUR/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei Ramersdorf AG din Munchen, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca in cursul zilei de Vineri, 12 Aprilie, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Gewerbe) pentru Germania si sa ne-o trimiteti scanata;

    4. Daca nu aveti autorizatie de munca pentru Germania, sa platiti taxa de 255 Ron catre Accreditation Inspector Dragos Banu, Cont deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO 12 CECEC 001 946 311 534 411 (in lei) reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Germania si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Companiei Ramersdorf AG Munchen, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul din Romania la Munchen se va efectua cu autocarul, costul transportului fiind acoperit de catre Ramersdorf AG Munchen.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Munchen la sediul Companiei Ramersdorf AG Munchen, in doua exemplare romana si germana, conform Codului Muncii din Germania.

    O zi frumoasa

    Apreciază

  28. Buna ziua!

    Stimati colaboratori,

    Va aduc la cunostinta ultimele informatii referitoarea la plecarea in Germania/ Dortmund pentru a va desfasura activitatea in cadrul Companiei Krauss AG Deutschland.

    In primul rand, regretam problemele birocratice aparute dar va anuntam ca acestea au fost rezolvate!

    In ciuda acestor dificultati, va pot prezenta detaliile finale ale Campaniei de recrutare ale Companiei Krauss AG Deutschland.

    Plecarea va avea loc in data de Luni, 22 Ianuarie, ora 08.30 din Bucuresti, cu autocarul Autogara Filaret.

    Ora de reunire a grupului este 07.00 AM.

    Coordonatorul grupului este dl. Ing. Bogdan Marcu care va va insoti si indruma.

    Dumnealui va va comunica si localitatile de unde va puteti imbarca pe parcurs (ex: Pitesti, Rm. Valcea, Sibiu, Arad).

    Veti fi contactati telefonic incepand cu data de Luni, 15 Aprilie, astfel ca toata lumea va primi toate detaliile necesare.

    Veti primi si un numar de telefon de Romania pentru a comunica mai usor.

    Conducerea Companiei Krauss AG Deutschland a decis sa accepte cererea formulata de multi dintre dumneavoastra de a va face Contracte de munca pe 06 luni in aceleasi conditii salariale + 14 de zile de concediu.

    Veti avea dreptul sa va faceti si un sindicat care sa va reprezinte opiniile in fata conducerii.

    Avand in vedere ca asigurarea platita de dvs este doar pentru 03 luni, este necesar sa platiti diferenta de 285 Ron/ persoana pentru a fi incheiata pe 06 luni. Coordonatele bancare sunt: Authorization Inspector Dragos Banu, la Cont Card deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO 12 CECEC 001 946 311 534 411.
    Va trebui sa ne trimiteti chitanta scanata in cursul zilei de Vineri, 12 Ianuarie.

    De asemenea, daca unii dintre dvs s-au reorientat spre alte Companii sau nu doresc sa incheie contractul colectiv de munca pe 06 luni, va rugam sa ne anuntati, pentru a va scoate de pe lista angajatilor si a completa echipa cu persoane noi aflate in asteptare.

    Dupa aceste 06 luni de Contract, veti putea aplica pentru drept de munca permanent si nominal (cat. A) in Germania care va va da aceleasi drepturi ca orice cetatean german.

    In atentia persoanelor cu copii minori, s-au facut demersurile pentru inscrierea acestora la gradinita si scoala cu program prelungit (08.00 – 18.00).

    Va multumesc pentru colaborare si va doresc mult succes!


    ELENA POPESCU
    -HR Officer-

    Registered Offce: Ellipson, Ruhrallee 9, 44139, Dortmund

    Post Code: 44139

    Company No: ZJ 5561038DL

    Phone/ Fax: +49 (0) 23 17 55 55 25

    Apreciază

  29. Acelasi lucru am patit si eu

    Ma 23 apr. 2013 la 20:49
    Ma 20:49
    Mesaj marcat cu stea
    DE LA Marius Iulian Dragoi CĂTRE 1 destinatar
    Răspuns: CV
    Afişare destinatari

    De la

    Marius Iulian Dragoi

    Către

    West Ham London Company

    Acest mesaj conţine imagini blocate.
    Afişare imaginiOpţiuni
    Referitor la tot ce mi-ati scris dumneavoastra aici , nu sunt deacord cu multe conditii , in primul rand contractu se incheie in romania iar in al 2 lea rand nici un angajator nu cere bani viitorului angajat nici macar pentru analize medicale , ce naiba de firma sunteti voi sau vreti sa imi luati bani .

    Nu trimit nici un leut catre nimeni
    Multumesc anticipat
    PS nu va deranjati sa imi raspundeti!

    Dragoi |ulian Marius

    De la: West Ham London Company
    Către: Marius Iulian Dragoi
    Trimis: Marţi, 23 Aprilie 2013 17:23:19
    Subiect: Re: CV

    Buna ziua,

    Numele meu este Alexandra Stanciu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a West Ham London Company in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul West Ham London Company, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care West Ham London Company il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea West Ham London Company va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul West Ham London Company in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Electrician;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Miercuri, 24 Aprilie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie,
    sa platiti taxa de 255 de Ron catre Akkreditierung Offizier Dragos Banu,
    Cont card deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO 12 CECEC 001 946 311 534 411 (in lei)
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a West Ham London Company, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTW) – Bucuresti (OTP) (dus-intors) va fi asigurat in mod gratuit de West Ham London Company.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul West Ham London Company, in doua exemplare romana si engleza, conform Codului Muncii din Marea Britanie.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura. Daca apelati din Romania formati cu prefix dar fara cifra (0) din paranteza.

    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT).

    O zi frumoasa,

    În data de 23 aprilie 2013, 09:51, Marius Iulian Dragoi a scris:

    1. Candidez Pentru : Electrician constructii civile si industriale
    2. Consider ca am adunat o experienta bogata in urma lucrarilor la care am luat parte , pe care le-am prezentat in Curiculum Vitae.
    3. As dori sa lucrez intr-o Companie unde sa pot acumula cunostiinte si sa pot avansa , eventual sa termin Facultatea de Inginerie Electrica.
    4. Da , dar doar daca voi avea posibilitatea sa ofer familiei mele un trai decent .

    Cu stima si respect!
    Dragoi |ulian Marius


    Alexandra Stanciu
    -HR Officer-
    Registered Offce: Heron House Hale Wharf, Ferry Lane, London, Greater London, United Kingdom

    Post Code: N17 9NF

    Company No: OC329070

    Phone/ Fax: +44 (0) 20 88 24 10 01

    This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the information/use of the individual/organization to whom they are addressed. If you have received this email in error, note that any use of its contents, of the future transmission of it or its constituent parts is strictly prohibited and may be unlawful. Please notify the sender. If any attachments are missing, please contact the sender. If you would like West Ham London to cease contacting you, please reply to this email notifying us. All endeavors are made to exclude viruses from our data transmissions and it is the obligation of the recipient to check for viruses. West Ham London therefore accepts no liability for any loss or damage caused by computer viruses. All statements are made without prejudice and all offers are made SUBJECT TO CONTRACT.

    Apreciază

  30. Buna ziua,

    Numele meu este Alexandra Stanciu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a West Ham London Company in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul West Ham London Company, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care West Ham London Company il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea West Ham London Company va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul West Ham London Company in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Constructii;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Joi, 25 Aprilie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie,
    sa platiti taxa de 255 de Ron catre Akkreditierung Offizier Dragos Banu,
    Cont card deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO 12 CECEC 001 946 311 534 411 (in lei)
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a West Ham London Company, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTW) – Bucuresti (OTP) (dus-intors) va fi asigurat in mod gratuit de West Ham London Company.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul West Ham London Company, in doua exemplare romana si engleza, conform Codului Muncii din Marea Britanie.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura. Daca apelati din Romania formati cu prefix dar fara cifra (0) din paranteza.

    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT).

    O zi frumoasa,

    Apreciază

  31. va salut!nu ma pot abtine sa nu zambesc amar dupa ce am citit toate comentariile voastre,recunosc eram pe punctul de a ma numara printre voi dar n-am avut de lucru si am recitit anuntul si mi-a sarit in ochi numitul Banu…cititi si voi si minunati-va:
    Buna ziua,

    Numele meu este Ana-Maria Oprea si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Companiei East London Building LTD in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei East London Building LTD, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Compania East London Building LTD il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Companiei East London Building LTD va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Companiei East London Building LTD in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Constructii;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Marti, 30 Aprilie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie,
    sa platiti taxa de 255 de Ron catre Accreditation Executive Dragos Banu,
    Cont card deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO 12 CECEC 001 946 311 534 411 (in lei)
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Companiei East London Building LTD, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTW) – Bucuresti (OTP) (dus-intors) va fi asigurat in mod gratuit de catre Compania East London Building LTD.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul Companiei East London Building LTD, in doua exemplare romana si engleza, conform Codului Muncii din Marea Britanie.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura. Daca apelati din Romania formati cu prefix dar fara cifra (0) din paranteza.

    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT).

    O zi frumoasa,

    Ana-Maria Oprea
    -HR Officer-

    Apreciază

  32. Buna ziua,

    Numele meu este Ana-Maria Oprea si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Companiei East London Building LTD in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei East London Building LTD, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Compania East London Building LTD il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Companiei East London Building LTD va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Companiei East London Building LTD in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Constructii;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Joi, 02 Mai inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie,
    sa platiti taxa de 255 de Ron catre Accreditation Executive Dragos Banu,
    Cont card deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO 12 CECEC 001 946 311 534 411 (in lei)
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Companiei East London Building LTD, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTW) – Bucuresti (OTP) (dus-intors) va fi asigurat in mod gratuit de catre Compania East London Building LTD.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul Companiei East London Building LTD, in doua exemplare romana si engleza, conform Codului Muncii din Marea Britanie.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura. Daca apelati din Romania formati cu prefix dar fara cifra (0) din paranteza.

    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT).

    O zi frumoasa,

    Ana-Maria Oprea
    -HR Officer-

    Registered Offce: 21 Bedford Square, London

    Post Code: WC1B 3HH

    Company No: 05745745

    Phone/ Fax: +44 (0) 20 74 36 38 44

    This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the information/use of the individual/organization to whom they are addressed. If you have received this email in error, note that any use of its contents, of the future transmission of it or its constituent parts is strictly prohibited and may be unlawful. Please notify the sender. If any attachments are missing, please contact the sender. If you would like East London Building LTD to cease contacting you, please reply to this email notifying us. All endeavors are made to exclude viruses from our data transmissions and it is the obligation of the recipient to check for viruses. East London Building LTD therefore accepts no liability for any loss or damage caused by computer viruses. All statements are made without prejudice and all offers are made SUBJECT TO CONTRACT.

    2013/4/30 Mcloud Ady
    Buna ziua .Optez pentru locul de munca in Anglia domeniul (constructi) nu am o calificare .(MINI INTERVIU) 1(Asi dori sa lucrez in cornstructi sauagricultura ) 2( Ma recomanda experienta acumulata in domeniul constructiilor si abilitatea de a anvata si de a promova in fiecare functie primita) 3 (Peste 5 ani masi vedea intro tara straina lipsit de problema dar interesat de afaceri ) 4( Mam gandit sa emigrez cu familia antro tara straina deoare ce viata de aici nu ati permite sa ai un trai decent )
    (Tin sa precizez faptul ca nu am autorizatie de munca in anglia. )
    From: East London Building
    To: East London Building
    Sent: Monday, April 29, 2013 6:17 PM
    Subject: East London Building LTD – Program National de Recrutare 2013

    Buna ziua,

    Compania East London Building LTD selecteaza muncitori romani care sa-si desfasoare activitatea, la Londra, Marea Britanie, in urmatoarele domenii de activitate:

    – constructii civile si industriale – amenajari interioare;
    – agricultura ecologica in sere de legume;

    CANDIDATUL IDEAL:

    Persoane ce detin cetatenia Romana, femei sau barbati, din toate judetele tarii, cu varsta varsta minima de 19 ani, studii minime sau medii, apte din punct de vedere fizic.

    Se pune accent pe seriozitate, dorinta de munca, punctualitate si adaptabilitate.

    Pozitiile pentru care se efectueaza recrutari sunt pentru muncitori calificati sau necalificati dar se pune accent pe dorinta de a invata si pe sarguinta.

    Nu se cere cunoasterea limbii engleze deoarece coordonatorii echipelor vor fi romani dar aceasta constituie un avantaj.

    BENEFCII:

    – Domeniul Constructiilor: salariu fix NET 1.500 Lire + cazare asigurata gratuit in conditii civilizate + masa de pranz asigurata gratuit + transportul Bucuresti – Londra asigurat gratuit;

    – Domeniul Agriculturii: salariu fix NET 1.400 Lire + cazare asigurata gratuit in conditii civilizate + masa de pranz asigurata gratuit + transportul Bucuresti – Londra asigurat gratuit;

    Contractele se incheie pe durata determinata de 06 luni, programul de lucru este de 8h/ zi + 1h pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Plecarea este stabilita pentru data de 10 – 15 Mai (dupa Sarbatorile de Paste).

    MODALITATE DE APLICARE:

    Pentru a aplica pentru unul dintre job – urile scoase la concurs trebuie sa trimiteti un singur email la adresa care sa contina obligatoriu urmatoarele elemente:

    1. CV limba romana sau engleza;
    2. Cartea de Identitate sau Pasaport (puteti opta pentru stergerea informatiilor personale, ex: CNP, serie si numar);

    si raspunsurile la urmatorul Mini Interviu:

    3. Pentru ce Job disponibil ati dori sa candidati?
    4. Ce anume considerati ca va recomanda pentru a fi selectionat(a)?;
    5. Unde va vedeti peste 5 ani?
    6. V-ati gandit vreodata sa emigrati impreuna cu familia intr-o alta tara?

    COSTURI:

    Pentru persoanele care detin documente ce le permit sa lucreze in mod legal in Marea Britanie nu exista costuri.

    Persoanele care nu detin autorizatie de munca dar care vor fi selectate, trebuie sa plateasca aproximativ 50 de Lirereprezentand intocmirea documentelor de lucru in momentul confirmarii locului in echipa.

    IMPORTANT:

    Inainte de a aplica pentru un job in cadrul Compania East London Building LTD:

    – va invit sa cititi cu atentie toate aspectele stipulate mai sus;
    – sa verificati daca va incadrati in profilul angajatilor pe care-i cautam;
    – sa verificati daca aveti posibilitatea financiara de a participa la campania noastra de recrutare,;
    – sa ne trimiteti toate documentele si sa raspundeti la intrebarile enuntate mai sus.

    MENTIUNI FINALE:

    Persoanele care nu indeplinesc cumulativ conditiile enuntate, precum si aplicatiile incomplete vor fi descalificate.

    Sunt acceptate aplicatii din parte mai multor membri ai unei familii, cupluri etc.

    Selectia directa, se desfasoara online, in sistem blitz, iar in cazul in care nu primiti niciun raspuns in termen de 2 zile lucratoare de la aplicatie, rezulta ca nu ati fost selectati.

    Nu colaboram cu agentii de recrutare/ mediere a fortei de munca, NU platim si NU percepem comision de recrutare.

    Persoanele selectate vor fi contactate individual.

    Va dorim mult succes!

    Ana-Maria Oprea
    -HR Officer-

    Registered Offce: 21 Bedford Square, London

    Post Code: WC1B 3HH

    Company No: 05745745

    Phone/ Fax: +44 (0) 20 74 36 38 44

    This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the information/use of the individual/organization to whom they are addressed. If you have received this email in error, note that any use of its contents, of the future transmission of it or its constituent parts is strictly prohibited and may be unlawful. Please notify the sender. If any attachments are missing, please contact the sender. If you would like East London Building LTD to cease contacting you, please reply to this email notifying us. All endeavors are made to exclude viruses from our data transmissions and it is the obligation of the recipient to check for viruses. East London Building LTD therefore accepts no liability for any loss or damage caused by computer viruses. All statements are made without prejudice and all offers are made SUBJECT TO CONTRACT.

    Apreciază

  33. Buna ziua.M-am interesat de firma dvs. si de numele Dragos Banu pe internet si o sa va trimit un link cu site-ul unde am gasit unele informatii legate de ocupatia dvs si despre ce se scrie in mass media despre dumnealui.As dori sa stiu daca este vorba despre aceeasi persoana despre care se scrie in acest site?Plus ca nu mi se pare normal sa trimit niste bani in contul unei persoane fizice fara sa ma intalnesc personal fata in fata cu el/ea.Poate ar fi fost mai normal sa trimit acei bani pt acea autorizatie de munca in contul firmei la care ar urma sa lucrez si nicidecum in contul unui avocat sau persoana fizica.Multumesc pt atentia acordata!

    http://lorylex.wordpress.com/2012/07/01/avocatul-dragos-cosmin-banu-din-baroul-bucuresti-specializat-in-inselaciune-fals-material-in-inscrisuri-oficiale-si-uz-de-fals-atentie-pentru-cei-care-doresc-un-job-in-strainatate/

    From: East London Building
    To: Mcloud Ady
    Sent: Wednesday, May 1, 2013 5:04 PM
    Subject: Re: East London Building LTD – Program National de Recrutare 2013

    Buna ziua,

    Numele meu este Ana-Maria Oprea si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Companiei East London Building LTD in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei East London Building LTD, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Compania East London Building LTD il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Companiei East London Building LTD va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Companiei East London Building LTD in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Constructii;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Joi, 02 Mai inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie,
    sa platiti taxa de 255 de Ron catre Accreditation Executive Dragos Banu,
    Cont card deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO 12 CECEC 001 946 311 534 411 (in lei)
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Companiei East London Building LTD, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTW) – Bucuresti (OTP) (dus-intors) va fi asigurat in mod gratuit de catre Compania East London Building LTD.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul Companiei East London Building LTD, in doua exemplare romana si engleza, conform Codului Muncii din Marea Britanie.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura. Daca apelati din Romania formati cu prefix dar fara cifra (0) din paranteza.

    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT).

    O zi frumoasa,

    Ana-Maria Oprea
    -HR Officer-

    Registered Offce: 21 Bedford Square, London

    Post Code: WC1B 3HH

    Company No: 05745745

    Phone/ Fax: +44 (0) 20 74 36 38 44

    Apreciază

  34. aceste ultime doua comentarii se refera la colaborarea mea cu acesti infractori si raspunsul meu la oferta lor de munca.mi s-a parut ciudat sa trimit niste bani in contul unei persoane fizice si de aceea m-am interesat pe net despre acest om numit Dragos Banu si se pare ca intr-adevar informatia inseamna putere si vigilenta la raufacatorii din zilele noastre.Pe scurt,ROMANIA TREZESTE-TEEEE!!!

    Apreciază

  35. Oare de ce ar trebui sa credem tot ce scriu forumistii jelitori si vesnic nemultumiti?
    Avem si opinia celor “incriminati”?
    Exista autoritati care sa rezolve aceste cazuri.Eu sunt plecata din tara cu o firma despre care se scrie la modul negativ,adica”tepari”si “nenorociti de excroci”,si doar in lotul meu au plecat in UK, 21 de persoane,in afara celor care deja primisera yellow card si munceau,si a celor ce au venit si inca mai vin aici cu aceasta firma.Am mai scris pe alte forumuri despre ce cred ca inseamna “tepar”pentru multi dintre care scriu si isi dau cu parerea foarte doct despre plecarea la munca in strainatate,”moka”.
    Am platit plecarea si tot ce tine de munca legala in UK,1500 Lire,si prin munca mea si ulterior,prin rotatie,a celor din familia mea,si am adus aproape tot neamul,am inchiriat casa si muncim toti legal.Toti ma ridiculizau ca am ipotecat casa si ii voi lasa pe drumuri,”ca uite ce zic astia de pe forum,ca nu or fi toti prosti sa se lase pacaliti”……..ziceau ai mei…ai luat teapa,stai de trei luni si astepti sa pleci…..etc….etc….Acum imi multumesc toti si imi aprind lumanari de multumire ca au toti munca in UK.
    Si stiti cum am inteles de ce se considera multi “tepuiti”?pentru ca au platit cate 200-400 lei,preselectia sau medierea(partial bine inteles),sperand sa plece in UK cu acesti bani si sa le plateasca firma sau angajatorul,fara a se informa despre procedurile si costurile ce trebuiesc facute inainte de a ajunge la locul de munca si care trebuiesc facute si platite aici in UK.
    Pai… sa va spun cu titlu informativ ca daca vrei sa lucrezi legal ca roman aici,trebuie ca angajatorul sa te inscrie pentru formare profesionala,ca sa poata obtine yellow cardul,sa deschida cont bancar,sa inchirieze casa pentru tine,sa incheie asigurare de sanatate pentru tine(obligatorie),sa suporte costurile de masa,casa,transport,acte,traduceri,legalizari,etc….si in multe cazuri,independente de vointa lui,sa nu primesti yellow cardul,prima luna,a doua luna,etc….ca se poate si asta….sau sa nu corespunzi locului de munca oferit.Cum recupereaza firma sau angajatorul banii investiti in tine?in instanta,platind un avocat si ulterior un executor judecatoresc care sa constate ca omul pentru care a investitt atat de multi bani,este INSOLVABIL.
    Am scris aceste lucruri cu convingerea ca nu toti cei ce scriu in aceste forumuri sunt de buna credinta,ca sunt putine firme care fac infractiuni in acest sector,dar si ca acelor firme care gasesc pentru tine un loc de munca,o oferta,un contract,trebuie sa li se plateasca serviciile,fie de angajator,fie de catre muncitor,iar cei ce chiar cauta o posibilitate de plecare la munca in strainatate,nu de pe forumuri trebuie sa se informeze de la 99%anonimi,despre care nu stii in ce scop denigreaza cu/fara acoperire pe oricine de orice,ci de la organele de control competente.Nu toate autoritatile pot fi mituite,iar situatiile si rezultatele controalelor nu pot fi modificate.Informti-va,si ca si mine,o sa reusiti sa gasiti acea agentie “serioasa”care sa va ajute.succes !

    Apreciază

  36. OFERTELE SUNT FOARTE BUNE,DACA A SI PLECAT CINEVA PRIN ACEST AVOCAT,ESTE OK.
    CERT ESTE CA NU TOTI CEI CARE PLATESC TAXE PENTRU DIFERITE SERVICII DE MEDIERE,SELECTIE,TRADUCERI,ANALIZE,POT PLECA,PENTRU CA SELECTIE INSEAMNA CA DINTRE 20-30 APLICANTI INSCRISI/SELECTATI IN PRESELECTII PENTRU POSTUL OFERIT,ANGAJATORUL SELECTEAZA UNUL SINGUR,CARE I SE PARE CA VA CORESPUNDE CRITERIILOR POSTULUI LIBER.DE REGULA,CEI CARE PLEACA,NU MAI SCRIU PE FORUM SA CERTIFICE ACEST LUCRU,PENTRU CA FARA EXCEPTIE,SUNT CONTRAZISI DE „EMINENTELE ATOTSTIITOARE”DE PE FORUM,CA SUNT PLATITI SA PROMOVEZE FIRMA DESPRE CARE SCRIU,SAU CA FAC PARTE DIN PERSONALUL ACELEI FIRME.ASA AM PATIT SI EU,NU AM FOST CREZUTA DE BINE INTENTIONATII ANONIMI DIN ACESTE FORUMURI,CHIAR DACA AM ATASAT YELLOW CARDUL OBTINUT PRIN FIRMA CARE M-A PLASAT IN UK.DE ACEEA NU MAI DAU NUMELE FIRMEI CARE M-A AJUTAT,NICI PE FORUM,NICI PE E.MAIL,UNDE PRIMESC ZECI DE RUGAMINTI.CERT ESTE CA CEL PUTIN IN UK,NU POTI PLECA FARA SA PLATESTI PROGRAMELE IMPUSE CETATENILOR ROMANI.EU AM PLATIT 1200 LIRE.DECI JALEA CELOR CE RECLAMA CA TREBUIE SA PLATEASCA,ESTE NEINTEMEIATA.DOAR DACA CEL CARUIA II PLATESTI TAXELE CERUTE,ESTE UN EXCROC.EU NU SUNT CONVINSA CA TOTI CEI CARE INTERMEDIAZA LOCURI DE MUNCA SUNT „TEPARI’ASA CUM SE VREA A SE CREDE PE ACEST FORUM SI PE ALTELE.
    ROSTUL ACESTOR FORUMURI,AR TREBUI SA FIE INFORMATIV,DESPRE POSIBILITATI DE A PLECA LEGAL,DESPRE PROCEDURI,TAXE LEGALE,AUTORIZATII,ORGANE ABILITATE SA DEA ACESTE SFATURI,SI NU DE DESCURAJARE TOTALA A CELOR CARE CHIAR DORESC SA PLECE LA MUNCA,NU DOAR SA FIE VEDETE PE FORUM,SUB ANONIMAT.
    DORESC PENTRU VOI SA AVETI BAFTA DE A GASI ACEA FIRMA CARE SA VA AJUTE,CA SI PE MINE,IN GASIREA LOCULUI DE MUNCA DORIT,IN TARA/STRAINATATE.

    Apreciază

  37. Aceeasi teapa eram pe cale sa o primesc si eu, dar mi-a venit un mic dubiu ,mi-am spus ca ar fi bine sa fac unele verificari si …mai departe …De la mine,sigur nu vor vedea bani nici ei nici altii ca ei.Agentiile astea de recrutare de forta de munca , recruteaza in functie de ceea ce le cere partenerul extern…Cu acest partener incheie ei un contract si DE LA ACEST PARTENER PRIMESC BANI….Ce prostii sunt astea sa ceri bani pe fel de fel de motive: taxa de procesare, taxa de mediere,….acum au scos-so din joben pe asta cu taxa pe tru obtinerea dreptului de munca sau cum vrea sa se cheme…Mari jigodii; astia trebuie batuti pana nu mai misca, nu sesizati politiei si etc…

    Apreciază

  38. Iata ce am primit eu mai ieri.. Baietii schimba doar numele „ofiterului HR” si compania, in rest totul identic, bani, cazare, pauza de masa, indiferent de tara.. Oricum, conditiile sunt de vis pt un lucrator agricol, se trezeste omul cazat direct in centrul Londrei, intr-o garsoniera dubla, tratat ca un functionar de banca, cu 8 ore de lucru si 1 ora pauza de masa.. o fi avind si pauza de ceai?
    Ia uitati aicea:
    Buna ziua,

    Numele meu este Ramona Iancu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Refurbishment London Company LTD in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Refurbishment London Company LTD, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Refurbishment London Company LTD il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Refurbishment London Company LTD va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Refurbishment London Company LTD in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Agricol in sere de legume;

    SALARIUL OFERIT: 1.400 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Miercuri, 22 Mai inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie,
    sa platiti taxa de 355 de Ron catre Account Executive Banu,
    Cont deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO 39 CECEB 20 508 RON 33 951 89 (in lei)
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Refurbishment London Company LTD, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTW) – Bucuresti (OTP) (dus-intors) va fi asigurat in mod gratuit de catre Refurbishment London Company LTD.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul Refurbishment London Company LTD, in doua exemplare romana si engleza, conform Codului Muncii din Marea Britanie.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura. Daca apelati din Romania formati cu prefix dar fara cifra (0) din paranteza.

    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT).

    O zi frumoasa,

    Ramona Iancu
    -HR Officer-

    Registered Office: 21 Bedford Square, London

    Post Code: WC1B 3HH

    Company No: 05745745

    Phone/ Fax: +44 (0) 20 74 36 38 44

    Apreciază

  39. (DRAGOS COSMIN BANU) REVINE DIN NOU! ….(de fapt, gunoiul nu s-a cumintit)

    Buna ziua,

    Numele meu este Ramona Iancu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Refurbishment London Company LTD in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Refurbishment London Company LTD, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Refurbishment London Company LTD il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Refurbishment London Company LTD va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Refurbishment London Company LTD in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Agricol in sere de legume;

    SALARIUL OFERIT: 1.400 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Miercuri, 22 Mai inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie,
    sa platiti taxa de 355 de Ron catre Account Executive Banu,
    Cont deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO 39 CECEB 20 508 RON 33 951 89 (in lei)
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Refurbishment London Company LTD, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTW) – Bucuresti (OTP) (dus-intors) va fi asigurat in mod gratuit de catre Refurbishment London Company LTD.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul Refurbishment London Company LTD, in doua exemplare romana si engleza, conform Codului Muncii din Marea Britanie.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura. Daca apelati din Romania formati cu prefix dar fara cifra (0) din paranteza.

    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT).

    O zi frumoasa,

    Ramona Iancu
    -HR Officer-

    Registered Office: 21 Bedford Square, London

    Post Code: WC1B 3HH

    Company No: 05745745

    Phone/ Fax: +44 (0) 20 74 36 38 44

    Apreciază

  40. mulțumesc pentru atenționare, sincer să fiu am aplicat și eu cu toate că mi se părea cam dubios. noroc cu voi, am dat search pe google după nr de tel și după adresa și am dat de acest blog, am trimis o copie după un act sper să nu fie mare problemă? cum facem cu bandiții ăștia..

    Apreciază

  41. Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Refurbishment London Company LTD in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Agricol in sere de legume;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Joi, 30 Mai inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie,
    sa platiti taxa de 355 de Ron catre Account Executive Banu,
    Cont deschis la CEC Bank, Cod IBAN: RO 39 CECEB 20 508 RON 33 951 89 (in lei)
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Apreciază

  42. Sent: Monday, June 3, 2013 2:38 AM
    Subject: Re: Banciu Ioan Sorin cv. si acte informative

    Buna ziua,

    Numele meu este Ramona Iancu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Refurbishment London Company LTD in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Refurbishment London Company LTD, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Refurbishment London Company LTD il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Refurbishment London Company LTD va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Refurbishment London Company LTD in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Constructii – Amenajari Interioare;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 06 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Luni, 03 Iunie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie,
    sa platiti taxa de 255 de Ron catre Chief Account Executive Banu,
    Cont deschis la Raiffeisen Bank, Cod IBAN: RO 65 RZBR 00 00 06 00 15 64 86 21 (in lei)
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Refurbishment London Company LTD, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTW) – Bucuresti (OTP) (dus-intors) va fi asigurat in mod gratuit de catre Refurbishment London Company LTD.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul Refurbishment London Company LTD, in doua exemplare romana si engleza, conform Codului Muncii din Marea Britanie.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura. Daca apelati din Romania formati cu prefix dar fara cifra (0) din paranteza.

    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT).

    O zi frumoasa,

    Ramona Iancu
    -HR Officer-

    Registered Office: 21 Bedford Square, London

    Post Code: WC1B 3HH

    Company No: 05745745

    Phone/ Fax: +44 (0) 20 74 36 38 44

    Apreciază

  43. eRAM CAT PE CI SA PUN BOTUL, AM MAI LUAT O TEAPA DE 250 RON NICI DE 1 LUNA
    CU ASA ZISA FABRICA DE JUCARI , OPERATOR BANDA SI ETC. gERMANIA

    Apreciază

  44. Buna ziua,

    Numele meu este Ramona Iancu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a REFURBISHMENT LONDON COMPANY LTD in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul REFURBISHMENT LONDON COMPANY LTD, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care REFURBISHMENT LONDON COMPANY LTD il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea REFURBISHMENT LONDON COMPANY LTD va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul REFURBISHMENT LONDON COMPANY LTD in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Agricol in sere de legume;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 Lire/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 03 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 8.40 Lire/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei din Londra, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Miercuri, 19 Iunie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Blue Card sau Yellow Card + NINO + UTR) pentru Marea Britanie si sa ni le trimiteti scanate;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Marea Britanie,
    sa platiti taxa de 255 de Ron catre Chief Executive Officer Banu,
    Cont deschis la Raiffeisen Bank, Cod IBAN: RO 65 RZBR 00000 600 1564 8621 (in lei)
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Marea Britanie si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a REFURBISHMENT LONDON COMPANY LTD, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul Bucuresti (OTP) – Londra (HTW) – Bucuresti (OTP) (dus-intors) va fi asigurat in mod gratuit de catre Refurbishment London Company LTD.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Londra la sediul Refurbishment London Company LTD, in doua exemplare romana si engleza, conform Codului Muncii din Marea Britanie.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura. Daca apelati din Romania formati cu prefix dar fara cifra (0) din paranteza.

    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT).

    O zi frumoasa,

    Ramona Iancu
    -HR Officer-

    Registered Office: 21 Bedford Square, London

    Post Code: WC1B 3HH

    Company No: 05745745

    Phone/ Fax: +44 (0) 20 74 36 38 44

    Apreciază

  45. chiar nu putem face nimic? trebuie sa putem sa-l infundam pe acest nemernic tzepar si pe altii ca el. Totul este posibil pentru ca exista saraci disperati in aceasta Romanie, dispusi sa-si dea ultimul ban ca sa scape din acest calvar numit existenta in aceasta mizerabila societate romaneasca!

    Apreciază

  46. Buna ziua,

    Va multumim pentru confirmare.

    Va vom tine la curent cu evolutia procedurilor si formarea echipei.

    Pentru orice informatii, nu ezitati sa ne contactati.

    O zi frumoasa,

    Ramona Iancu
    -HR Officer-

    Registered Office: Place de la Concorde rue de Rivoli, 75001, Paris

    Post Code: 75001

    Company No: FR 05277294LP

    Phone/ Fax: +33 (0) 144 560 196

    This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the information/use of the individual/organization to whom they are addressed. If you have received this email in error, note that any use of its contents, of the future transmission of it or its constituent parts is strictly prohibited and may be unlawful. Please notify the sender. If any attachments are missing, please contact the sender. If you would like Place Concorde Cleaning to cease contacting you, please reply to this email notifying us. All endeavors are made to exclude viruses from our data transmissions and it is the obligation of the recipient to check for viruses. Place Concorde Cleaning therefore accepts no liability for any loss or damage caused by computer viruses. All statements are made without prejudice and all offers are made SUBJECT TO CONTRACT.

    2013/6/28 viorel coman

    Buna ziua, va trimit anexat plata autorizatiei de munca si hr de telefon contact:

    -0754408928
    -0756589921
    cu stima dipl ing Viorel Coman,Bacau,Romania,0754408928

    From: Place Concorde Cleaning
    To: viorel coman
    Sent: Thursday, June 27, 2013 7:48 PM
    Subject: Re: cv+ doc Coman

    Buna ziua,

    Numele meu este Ramona Iancu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Companiei PLACE CONCORDE PARIS in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei PLACE CONCORDE PARIS, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Compania PLACE CONCORDE PARIS il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Companiei PLACE CONCORDE PARIS va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Companiei PLACE CONCORDE PARIS in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: LUCRATOR AGRICOL in SERE DE LEGUME Paris;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 EUR/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 03 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 9 EUR/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei PLACE CONCORDE din Paris, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Vineri, 28 Iunie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Carte de Sejour) pentru Franta si sa ne-o trimiteti scanata;

    4. Daca nu aveti autorizatie de munca pentru Franta,
    sa platiti taxa de 285 de Ron catre Chief Executive Officer Banu,
    Cont deschis la Raiffeisen Bank, Cod IBAN: RO 65 RZBR 00000 600 1564 8621 (in lei)
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Franta si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Companiei PLACE CONCORDE PARIS, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul din Romania la Paris se va efectua cu autocarul, costul transportului fiind acoperit de catre Companiei PLACE CONCORDE PARIS.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Paris la sediul Companiei PLACE CONCORDE PARIS, in doua exemplare romana si franceza, conform Codului Muncii din Franta.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura. Daca apelati din Romania formati cu prefix dar fara cifra (0) din paranteza.
    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT+1).

    O zi frumoasa,

    Ramona Iancu
    -HR Officer-

    Registered Office: Place de la Concorde rue de Rivoli, 75001, Paris

    Post Code: 75001

    Company No: FR 05277294LP

    Phone/ Fax: +33 (0) 144 560 196

    This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the information/use of the individual/organization to whom they are addressed. If you have received this email in error, note that any use of its contents, of the future transmission of it or its constituent parts is strictly prohibited and may be unlawful. Please notify the sender. If any attachments are missing, please contact the sender. If you would like Place Concorde Cleaning to cease contacting you, please reply to this email notifying us. All endeavors are made to exclude viruses from our data transmissions and it is the obligation of the recipient to check for viruses. Place Concorde Cleaning therefore accepts no liability for any loss or damage caused by computer viruses. All statements are made without prejudice and all offers are made SUBJECT TO CONTRACT.

    Apreciază

  47. si eu am patit-o dar trebuie sa ne unim sa facem plangeri penale si sa cerem sa i se blocheze toate conturile,la toate bancile inclusiv sa fie impiedicat sa mai deschida alte conturi si sa se verifice de unde trimite aceste anunturi,altceva nu vad,contactatima la telefon 0754408928,sau pe
    mail

    Apreciază

  48. faina treaba, ce sa zic…suntem o adunatura de destepti, care alearga dupa un netrebnic plin de banii nostri, cun o sa i recuperam /??????? tel 0743478504 hai sa auzim idei pt a l aranja pe acest imbecil si pe cele care sunt mana in mana cu el , daca exista….gen ramona iancu si alte nesimtite

    Apreciază

  49. Salut tuturor. Iata ce raspuns am primit acum 10 minute. Am verificat adresa din Elvetia si este un mic magazin de jucarii. 🙂

    De asemenea, numele individei nu exista inregistrat nicaieri, contul la Reiffeisen este valid insa de ar trebui sa platesc eu in avans o suma de bani doar pentru faptul ca am primit un mail? :)))

    e-jobs sunt parte al acestui scam ( permit fara nici o verificare ca excrocherii sa fie postate pe site-ul lor).

    CONCLUZII: NU PLATITI NICIODATA IN AVANS NICI O SUMA DE BANI FARA A FACE TOATE VERIFICARILE NECESARE.

    va urez minte agera

    Daniel Vlaicu

    Buna ziua,

    Numele meu este Roxana Tanase, sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Consortiului germano – elvetian GENEVE SPAGHETTY FACTORY in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul GENEVE SPAGHETTY FACTORY, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consideram ca sunteti profilul de persoana pe care Consortiul GENEVE SPAGHETTY FACTORY il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Consortiului germano – elvetian GENEVE SPAGHETTY FACTORY va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Consortiului germano – elvetian GENEVE SPAGHETTY FACTORY in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Fabrica de Paste fainoase – Geneva/ Elvetia;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 EUR/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 03 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 9 EUR/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Consortiului GENEVE SPAGHETTY FACTORY, in Geneva, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de VINERI, 12 IULIE inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca pentru ELVETIA si sa ne-o trimiteti scanata;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru ELVETIA,
    sa platiti taxa de 355 de Ron catre Chief Executive Officer Banu,
    Cont deschis la Raiffeisen Bank, Cod IBAN: RO 65 RZBR 0000 0600 1564 8621 (in lei) reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in ELVETIA si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Consortiului germano – elvetian GENEVE SPAGHETTY FACTORY, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul din Romania la GENEVA se va efectua cu autocarul, costul transportului fiind acoperit de catre Consortiul GENEVE SPAGHETTY FACTORY.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la GENEVA la sediul Consortiului germano – elvetian GENEVE SPAGHETTY FACTORY, in doua exemplare romana si germana, conform Codului Muncii din ELVETIA.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura.

    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT+1).

    O zi frumoasa,

    Roxana Tanase
    -HR Officer-

    Registered Office: Neufahrner Weg 2, 82057 Icking, München

    Post Code: 82057

    Company No: DG 607135123ZF

    Phone/ Fax: +49 (0) 895 149 07 01

    This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the information/use of the individual/organization to whom they are addressed. If you have received this email in error, note that any use of its contents, of the future transmission of it or its constituent parts is strictly prohibited and may be unlawful. Please notify the sender. If any attachments are missing, please contact the sender. If you would like GENEVE SPAGHETTY FACTORY to cease contacting you, please reply to this email notifying us. All endeavors are made to exclude viruses from our data transmissions and it is the obligation of the recipient to check for viruses. GENEVE SPAGHETTY FACTORY therefore accepts no liability for any loss or damage caused by computer viruses. All statements are made without prejudice and all offers are made SUBJECT TO CONTRACT.

    Apreciază

  50. …si raspunsul meu:

    Buna ziua,

    in urma cercetarilor efectuate am constatat ca:

    Nu exista firma GENEVE SPAGHETTY FACTORY, este doar un mic restaurant
    Nu am de ce sa platesc in avans nici o suma de bani
    Adresa de langa Munchen este a unui magazin de jucarii
    Roxana Tanase nu figureaza nicaieri ca reprezentanta a nici unei firme
    Taxa ceruta se mai poate numi si ” taxa pe prostie pe fata”
    Am anuntat deja DNA si alte institutii care au in atributii urmarirea scam-urilor de pe internet
    Forumurile sunt pline de comentarii privind activitatea voastra ( aceleasi nr de tel, aceeasi metoda)

    Oricum va felicit pentru modul profesionist in care actionati, comunicarea „office” , relatia excelenta cu e-Jobs care va permite sa postati anunturi false pe site-ul lor.

    Catre e-Jobs: daca tot imi caut de munca, nu vreti sa ma angajati sa verific daca anunturile postate la voi pe site sunt scam-uri sau nu? Astept raspuns.

    Daniel

    Apreciază

  51. Daniel,

    Cred ca n-ai inteles unde ai ajuns: aici este un blog privat, am scris articolul acesta in iulie 2012 luand atitudine impotriva avocatului Banu care si-a format un grup organizat infractional si care, de ani de zile continua sa faca zeci de victime fara a avea vreo teama de justitia romaneasca!

    Persoanele care au cazut in plasa anuntului de angajare sau potentialele victime au descoperit subiectul si au inceput sa-si impartaseasca necazurile. Nu am interzis nimanui sa faca acest lucru chiar daca aici NU ESTE FORUM ci blogul meu privat!!!!

    Tu insa ai mers nepermis de departe asociind blogul meu cu aranjamentele site-ului e-jobs!!! NU admit asa ceva!

    N-am nici o legatura cu site-ul mentionat de tine, nu ma intereseaza link-exchange-ul nimanui, asa ca, te rog sa-ti revizuiesti invinuirile si sa le postezi acolo unde ti se permit!!!

    Apreciază

  52. Salut, daca am gresit imi cer scuze si poti sterge postarea. Eu nu am vrut sa asociez acest blog cu nimic, doar am anuntat un nou scam.

    Scuze din nou si poti sterge postarea

    Daniel

    Apreciază

  53. Dragos C Banu? Un escroc . Feriti-va, oameni buni de acest om fara suflet care jacmaneste oamenii ,fara sa aiba remuscari, cu anunturi date pe internet, cu locuri de munca in strainatate. Dupa ce ai depus cv ,iti trimite fara nerusinare, un maill cum ca esti acceptat de comisie, dar si nr lui de cont unde sa depui suma cu care ar trebui sa rezolve actele, tot romanul ar vrea sa munceasca afara, si cand vezi asemenea anunturi in care specifica ca nu se percep taxe si comisioane esti incantat, ca no, dar dupa un anumit interval de timp esti anuntat ca trebuie sa mai depui o alta suma ca trebuie la ministerul emigratie, si daca anunti ca renunti si ca vrei banii inapoi, esti instiintat ca asta depinde de comitetul director ,care se intruneste o data pe saptamana si dupa aia nu mai vezi nici bani ,dar nici raspuns. Inca ceva; roxana tanase este inca un nume dupa care se ascunde acest impostor

    Apreciază

  54. Acelasi anunt ca si Daniel era sa ma coste 80 de euro , astazi urma sa-i platesc , dar am avut norocul de a descoperi ca acest Banu care vrea „banu meu” este un tzepar . Doamne ajuta!

    Apreciază

  55. am fost TEPUIT si tot nu m-am astamparat, in 2009 o firma din arad mi-a dat teapa cu 8 milioane de lei ca -mi ofera un contract in GERMANIA, nici azi nu am plecat, in 2012 am lucrat pt un elvetian in ELVETIA binenteles ,are sa-mi dea 6100 franci de un an si ma tot amana, in iunie(anul acesta) am platit 60 de euro la unul ca-mi ofera un contract in germania urmand ca apoi sa-i dau o suma de bani din salariul obtinut, i-am dat cei 60 de euro intr-un cont iar acum nu mai raspunde la telefon nr lui este (0764873180),poate va raspunde voua, cu 3 saptamani in urma m-a contactat o firma GENEVE SPAGHETTY FACTORY, care mi-a spus ca am fost selectat printr-un program de recrutare online si ca voi pleca pe 10 august in Geneva Elvetia la o fabrica de spaghety ,si ca nu percepe comision, evident m-am bucurat pana a cerut 375 ron pt ,,permis de munca pe teritorul elvetian,, i-am depus intr-un cont la raiffeisen bank pe numele CONSTANTIN BANU, apoi a cerut suma de 385 ron pt o asigurare tot in acel cont si acel nume ,,constantin banu,, astazi 30.07.2013 a mai cerut suma de 390 ron ce ar insemna biletul de avion, AS DORI DACA SE POATE SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA DACA ARE VREO INFORMATIE DESPRE ACEASTA FIRMA ,, GENEVE SPAGHETTY FACTORY,, TARE MA TEM CA ESTE O TEAPA

    Apreciază

  56. AS DORI SA-MI SPUNA DACA MAI ESTE CINEVA CARE A DAT BANI PT A PLECA LA FIRMA GENEVE SPAGHETTY FACTORY

    Apreciază

  57. ROXANA TANASE „s-a mutat” si la Frankfurt :))
    Am primit prima instiintare de la ROXANA TANASE, iar a doua, cea cu „selectarea” de la ELENA OPREA … cred ca s-au incurcat in stiinta :))

    Buna ziua,

    FRANKFURT BETRIEB GmbH selecteaza muncitori romani care sa-si desfasoare activitatea, la FRANKFURT, GERMANIA, in FABRICA DE PRODUSE COSMETICE.

    Locurile de munca disponibile sunt de lucratori la banda care asigura fluxul de materie prima necesar utilajelor de productie.

    CANDIDATUL IDEAL:

    Persoane ce detin cetatenia Romana, femei sau barbati, din toate judetele tarii, varsta minima 19 ani, studii minime sau medii, apte din punct de vedere fizic.

    Se pune accent pe seriozitate, dorinta de munca, punctualitate si adaptabilitate.

    Pozitiile pentru care se efectueaza recrutari sunt pentru Lucratori in FABRICA DE PRODUSE COSMETICE – calificati sau necalificati dar se pune accent pe dorinta de a invata si pe sarguinta.

    Nu se cere cunoasterea limbii germane deoarece coordonatorii echipelor vor fi romani dar aceasta constituie un avantaj.

    BENEFCII:

    Salariu fix NET 1.500 EUR + cazare asigurata gratuit in conditii civilizate la standarde europene + masa de pranz asigurata gratuit + transport gratuit;

    Contractele se incheie pe durata determinata de 03 luni cu posibilitate de prelungire;

    Programul de lucru este de 8h/ zi + 1h pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Plecarea se va efectua in data de 25 AUGUST cu autocarul.

    MODALITATE DE APLICARE:

    Pentru a aplica pentru unul dintre job – urile scoase la concurs trebuie sa trimiteti un singur email la adresa care sa contina obligatoriu urmatoarele elemente:

    1. CV limba romana sau germana;
    2. Cartea de Identitate sau Pasaport (puteti opta pentru stergerea informatiilor personale, ex: CNP, serie si numar);

    si raspunsurile la urmatorul Mini Interviu:

    3. Ce anume considerati ca va recomanda pentru a fi selectionat(a)?;
    4. Unde va vedeti peste 5 ani?
    5. V-ati gandit vreodata sa emigrati impreuna cu familia intr-o alta tara?

    COSTURI:

    Pentru persoanele care au mai lucrat legal in GERMANIA si detin autorizatie de munca, NU exista costuri.

    Persoanele care NU detin autorizatie de munca pentru GERMANIA dar care vor fi selectate, trebuie sa plateasca o taxa in cuantum de aproximativ 80 EUR reprezentand costurile pentru intocmirea documentelor de lucru in momentul confirmarii locului in echipa.

    IMPORTANT:

    Inainte de a aplica pentru un job in cadrul Companiei FRANKFURT BETRIEB GmbH:

    – va invitam sa cititi cu atentie toate aspectele stipulate mai sus;
    – sa verificati daca va incadrati in profilul angajatilor pe care-i cautam;
    – sa verificati daca aveti posibilitatea financiara de a participa la campania noastra de recrutare,;
    – sa ne trimiteti toate documentele solicitate si sa raspundeti la intrebarile enuntate mai sus.

    MENTIUNI FINALE:

    Persoanele care nu indeplinesc cumulativ conditiile enuntate, precum si aplicatiile incomplete vor fi descalificate.

    Sunt acceptate aplicatii din parte mai multor membri ai unei familii, cupluri etc.

    Selectia directa, se desfasoara online, in sistem blitz, iar in cazul in care nu primiti niciun raspuns in termen de 48h de la aplicatie, rezulta ca nu ati fost selectati.

    NU colaboram cu agentii de recrutare/ mediere a fortei de munca, NU platim si NU percepem comision de recrutare.

    Persoanele selectate vor fi contactate individual.

    Va dorim mult succes!

    O zi frumoasa,

    Roxana Tanase
    -HR Officer-

    Registered Office:31-35 Hahnsrasse, Frankfurt am Main, Deutschland

    Post Code: 60308

    Company No: 9502144 DSCHL 18

    Phone/ Fax: +49 (0) 699 623 61 00

    Surpriza! S-a schimbat HR Officer-ul … „metamorfoza” a mai ridicat un semn de intrebare pe langa cele precedente. Aceasta e instiintarea a doua:

    Buna ziua,

    Numele meu este Elena Oprea, sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Companiei FRANKFURT BETRIEB GmbH in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei FRANKFURT BETRIEB GmbH, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Compania FRANKFURT BETRIEB GmbH il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Companiei FRANKFURT BETRIEB GmbH va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Companiei FRANKFURT BETRIEB GmbH in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Fabrica de produse cosmetice – FRANKFURT/ GERMANIA;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 EUR/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 03 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 9 EUR/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei FRANKFURT BETRIEB GmbH , in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de VINERI, 02 AUGUST inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Gewerbe) pentru Germania si sa ne-o trimiteti scanata;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Germania,
    sa platiti taxa de 355 de Ron catre Financial Accountant Dragos Banu,
    Cont deschis la BRD, Cod IBAN: RO 68 BRDE 080 SV 1842 9540 800 (in lei) reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Germania si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Companiei FRANKFURT BETRIEB GmbH , vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul din Romania la FRANKURT se va efectua cu autocarul, costul transportului fiind acoperit de catre Compania FRANKFURT BETRIEB GmbH .

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Frankfurt la sediul Companiei FRANKFURT BETRIEB GmbH, in doua exemplare romana si germana, conform Codului Muncii din Germania.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura.

    O zi frumoasa,

    Elena Oprea
    -HR Officer-

    Registered Office:31-35 Hahnsrasse, Frankfurt am Main, Deutschland

    Post Code: 60308

    Company No: 9502144 DSCHL 18

    Phone/ Fax: +49 (0) 699 623 61 00

    Apreciază

  58. DC nimeni nu-i poate face nimic acestui avocat nemernic de doi bani , doamne ce tara avem si unde s-a ajuns .

    Apreciază

  59. buna ziua. asta noapte am primit mail de la ei, sa depun bani in contul lui, etc. bine ca am cautat putin… altfel…dadeam si eu

    va multumesc, si aveti grija, cei care ati dat, imi pare rau
    o zi frumoasa tuturor

    Apreciază

  60. Imposibil caut pe internet ..de 2 ani de zile acest Banu este in procese si bla bla si totusi dupa atat timp el inca este pe internet si tepuieste oamenii de rand…acesta este un emaill pe care l am primit in decursul zile de astazi..ce justie putem sa avem si noi.
    Buna ziua,

    Numele meu este Anca Gheorghe, sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Companiei DEUTSCH CHOCOLATERIE GmbH in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei DEUTSCH CHOCOLATERIE GmbH, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consideram ca sunteti profilul de persoana pe care Compania DEUTSCH CHOCOLATERIE GmbH GmbH il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Companiei DEUTSCH CHOCOLATERIE GmbH va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionata pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Companiei DEUTSCH CHOCOLATERIE GmbH in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucratoare Fabrica de Dulciuri – MUNCHEN/ GERMANIA;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 EUR/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 03 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 9 EUR/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei DEUTSCH CHOCOLATERIE GmbH, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de MIERCURI, 06 NOIEMBRIE inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta (in cazul in care este diferit fata de cel prezentat in CV);

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti Autorizatie de Munca (Gewerbe) pentru Germania si sa ne-o trimiteti scanata;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Germania,
    sa platiti taxa de 355 de Ron la urmatoarele coordonate bancare:
    Employer Agent Dragos Banu,
    BCR, Cod IBAN: R O 8 8 R N C B 0 0 7 5 0 4 7 4 9 7 8 2 0 0 0 1,
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Germania si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Companiei DEUTSCH CHOCOLATERIE GmbH , vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca in cadrul Companiei.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul din Romania la MUNCHEN se va efectua cu autocarul, costul transportului fiind acoperit de catre Compania DEUTSCH CHOCOLATERIE GmbH.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Plecarea va avea loc in data de 30 Noiembrie.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la MUNCHEN la sediul Companiei DEUTSCH CHOCOLATERIE GmbH, in doua exemplare romana si germana, conform Codului Muncii din Germania.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura.

    O zi frumoasa,

    Anca Gheorghe
    -Executive Officer-

    Registered Office: Konrad-Zuse-Platz 8, 81829 München, Deutschland

    Post Code: 81829

    Company No: DE 0173144

    Phone/ Fax: +49 (0) 892 070 422 00

    Apreciază

  61. Buna ziua,

    Numele meu este Iulia Stanculescu, sunt reponsabila procedurii de recrutare a Companiei CHOCOLATE FACTORY GmbH in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei CHOCOLATE FACTORY GmbH, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consideram ca sunteti profilul de persoana pe care Compania CHOCOLATE FACTORY GmbH il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Companiei CHOCOLATE FACTORY GmbH va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Companiei CHOCOLATE FACTORY GmbH in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: SOFER autovehicul marca FORD TRANSIT CONNECT de transport produse alimentare (dulciuri) – MUNCHEN/ GERMANIA;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 EUR/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 03 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 9 EUR/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei CHOCOLATE FACTORY GmbH, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de MIERCURI, 11 DECEMBRIE inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Gewerbe) pentru Germania si sa ne-o trimiteti scanata;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Germania,
    sa platiti taxa de 355 de Ron la urmatoarele coordonate bancare:
    Accounting Officer Dragos Banu,
    BCR, Cod IBAN: RO 88 RNCB 00 75 04 74 97 82 00 01,
    reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Germania si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Companiei CHOCOLATE FACTORY GmbH, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul din Romania la MUNCHEN se va efectua cu autocarul, costul transportului fiind acoperit de catre Compania CHOCOLATE FACTORY GmbH.

    Plecarea va avea loc in data de 10 IANUARIE 2014.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la MUNCHEN la sediul Companiei CHOCOLATE FACTORY GmbH, in doua exemplare romana si germana, conform Codului Muncii din Germania.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura.

    O zi frumoasa,

    Iulia Stanculescu
    -Executive Officer-

    Registered Office: Konrad-Zuse-Platz 8, 81829 München, Deutschland

    Post Code: 81829

    Company No: DTSCHL 0151047

    Phone/ Fax: +49 (0) 8920 70 422 00 deci astia tot tepuiesc si in ziua de azi era cat pe ce sa platesc si eu dar mi-a trecut prin cap sa ma uit putin pe net GRIJA MARE SI FITI ATENTI LA TEPARI

    Apreciază

  62. Azi am primit acelasi mail dar cu alt nume :)) doar ca foarte greu am gasit raspunsuri … am dat pe forumuri si nu prea am gasit nimic despre firma si am dat copy paste la Company No: DTSCHL 0151047
    … prea frumos sa fi fost adevarat ..

    Apreciază

  63. Mare grija la Chocolate Factory GmbH. Am primit oferta de munca de la Elena Irimia, probabil o infractoare, hoata de pe linga Banu. Este vorba de aceeasi oferta care apare si mai sus in interventiile celorlalti cu referire la diferite firme din Germania, Anglia, Franta.
    Daca primiti asa ceva, nu platiti suma ceruta.

    Am avut indoieli (suna prea bine oferta), nu am platit nimic, dar poate sint altii care vor fi dusi de val si chiar au de gand sa plateasca.

    Apreciază

  64. buna ziua am primit si eu mailu acesta a mai primit cineva din partea acestei firme oferta demunca sau este Teapa Buna ziua,

    BRAUEREI MUNCHEN GmbH selecteaza muncitori romani care sa-si desfasoare activitatea, la MUNCHEN, GERMANIA, in FABRICA DE IMBUTELIAT STICLE DE BERE.

    Locurile de munca disponibile sunt:

    LUCRATORI LA BANDA care asigura fluxul de materie prima necesar utilajelor de productie;
    SOFERI PROFESIONISTI/ AMATORI (minim permis de conducere cat. B) care sa-si desfasoare activitatea pe autovehicule marca FORD TRANSIT CONNECT ce transporta produsele pe toata raza orasului MUNCHEN.
    CANDIDATUL IDEAL:

    Persoane ce detin cetatenia Romana, femei sau barbati, din toate judetele tarii, varsta minima 19 ani, studii minime sau medii, apte din punct de vedere fizic.

    Se pune accent pe seriozitate, dorinta de munca, punctualitate si adaptabilitate.

    Nu se cere cunoasterea limbii germane deoarece coordonatorii echipelor vor fi romani dar aceasta constituie un avantaj.

    BENEFCII:

    Salariu fix NET 1.500 EUR + cazare asigurata gratuit in conditii civilizate la standarde europene + masa de pranz asigurata gratuit + transport gratuit;

    Contractele se incheie pe durata determinata de 03 luni cu posibilitate de prelungire;

    Programul de lucru este de 8h/ zi + 1h pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Plecarea se va efectua in data de 25 IANUARIE 2014 cu autocarul.

    MODALITATE DE APLICARE:

    Pentru a aplica pentru unul dintre job – urile scoase la concurs trebuie sa trimiteti un singur email la adresa care sa contina obligatoriu urmatoarele elemente:

    1. CV limba romana sau germana;
    2. Cartea de Identitate sau Pasaport (puteti opta pentru stergerea informatiilor personale, ex: CNP, serie si numar);
    3. Pentru persoanele care aplica pentru postul de SOFER – Permis de conducere (minim cat. B);

    si raspunsurile la urmatorul Mini Interviu:

    4. Pentru care din cele doua posturi disponibile doriti sa aplicati?:
    5. Ce anume considerati ca va recomanda pentru a fi selectionat(a)?;
    6. Unde va vedeti peste 5 ani?
    7. V-ati gandit vreodata sa emigrati impreuna cu familia intr-o alta tara?

    COSTURI:

    Persoanele care care vor fi selectate, trebuie sa plateasca o taxa in cuantum de aproximativ 80 EUR reprezentand costurile pentru intocmirea, apostilarea, traducerea si legalizarea documentelor de lucru in momentul confirmarii locului in echipa.

    IMPORTANT:

    Inainte de a aplica pentru un job in cadrul Companiei BRAUEREI MUNCHEN GmbH:

    – va invitam sa cititi cu atentie toate aspectele stipulate mai sus;
    – sa verificati daca va incadrati in profilul angajatilor pe care-i cautam;
    – sa verificati daca aveti posibilitatea financiara de a participa la campania noastra de recrutare,;
    – sa ne trimiteti toate documentele solicitate si sa raspundeti la intrebarile enuntate mai sus.

    MENTIUNI FINALE:

    Persoanele care nu indeplinesc cumulativ conditiile enuntate, precum si aplicatiile incomplete vor fi descalificate.

    Sunt acceptate aplicatii din parte mai multor membri ai unei familii, cupluri etc.

    Selectia directa, se desfasoara online, in sistem blitz, iar in cazul in care nu primiti niciun raspuns in termen de 48h de la aplicatie, rezulta ca nu ati fost selectati.

    NU colaboram cu agentii de recrutare/ mediere a fortei de munca, NU platim si NU percepem comision de recrutare.

    Persoanele selectate vor fi contactate individual.

    O zi frumoasa,

    Elena Irimia
    -Executive Officer-

    Registered Office: Konrad-Zuse-Platz 8, 81829 München, Deutschland

    Post Code: 81829

    Company No: DE 6448008

    Phone/ Fax: +49 (0) 89 207 04 22 00

    Apreciază

  65. Ce sa mai zic după ce am citit supararile tuturor aici? Si eu am fost tepuit de acest escroc cu cei 80 E pentru permisul de lucru ìn Germania .Prostia a fost ca m-am desteptat după ce am plătit in prima fază si am contactat niște cunostinte din Germania sa verifice nr. de telefon si firma ( da-i Doamne romanului mintea de pe urma) si am constatat spre dezamagirea mea ca si a altor oameni de buna credință ca a fost un vis prea frumos sa fie adevărat . Suspiciunile au apărut cind a solicitat din nou o plata pentru o polita de asigurare( atunci m-am desteptat si am facut verificări) . Nu stiu si nu cred ca voi recupera banii vreodata ,dar măcar cei care se mai încînta cu asemenea oferte sa citească si sa ia aminte de prostia noastră, a celor care am patit-o. Cu acestea fiind zise va doresc un an mai bun,plin de împliniri si sa de bunul D-zeu sa ne găsim pina la urma drumul spre o viata mai buna pentru noi si familiile noastre.

    Apreciază

  66. Pe luni șase-01-2014 14:06, Brauerei Munchen GmbH a scris:
    Buna ziua,

    Ștampila meu Este Elena Irimia, sunt reponsabila procedurii de Recrutare a COMPANIEI BRAUEREI MUNCHEN GmbH în România.

    Ca urmare a DVS aplicatiei a scris de locuri de muncă în cadrul ONU COMPANIEI BRAUEREI MUNCHEN GmbH , o dată raspunsurilor la Mini Interviu, precum si a documentelor atașate, consideram cca sunteti profilul de persoana pe îngrijire Compania BRAUEREI MUNCHEN GmbH . il doreste in vederea ocuparii unui Multe loc de Munca

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, Prin mandatul pe îngrijire il detin DIN PART COMPANIEI BRAUEREI MUNCHEN GmbH VA Comunic urmatoarele:

    Ati Fost selectionat a scris o ocupa ONU loc de Munca in cadrul COMPANIEI BRAUEREI MUNCHEN GmbH in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: SOFER autovehicul marca Ford Transit Connect de transport de STOCURI de bere – MUNCHEN / GERMANIA,

    SALARIUL OFERIT: 1.500 EUR / luna NET;

    Durata CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 03 Luni cu Posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa Este de pranz asigurata Gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 9 EUR / zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: catre angajator Este asigurata, Gratuit, in rezidenta COMPANIEI BRAUEREI MUNCHEN GmbH , in conditii civilizate, 2 persons în studio;

    PROGRAM DE Lucru: 8h / zi + 1 oră / zi pauza de masa, 5 Zile / Saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, VA trebui ca pana in data de MARTI , 07 IANUARIE including, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil de ingrijire la VA putem contact Sa (în cazul în îngrijire Este diferit fata de cel prezentat în CV);

    . 2 Numarul de contact al unei apropiate nepoliticos , de îngrijire poate fi contactata in Caz de urgenta;

    3. Sa PLĂTIȚI taxoni de 355 de Ron la urmatoarele Coordonate bancare:
    Contabil Banu,
    BCR, Cod IBAN: RO 88 RNCB 007 504 74 97 82 0001 ,
    reprezentand costurile de traducere, tehnoredactare si legalizare ale Contractului de Munca in Germania si sa ne scanata chitanta: Trimiteți.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta Este Oferta de Munca o COMPANIEI BRAUEREI MUNCHEN GmbH ., vis-a-vis de Aplicatia Dumneavoastra for ONU loc de Munca

    Oferta Este INDIVIDUALA , pe Durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA .

    În cazul în îngrijire aspectele enumera mai sus Nu se indeplinesc, Oferta Noastra de Munca Este considerata refuzata si Nu EXISTA niciun FEL de obligatii intre parti.

    Transportul din România la MUNCHEN se VA efectua cu autocarul, costul transportului fiind Avenul de Catre Compania BRAUEREI MUNCHEN GmbH .

    Plecarea VA Avea loc in data de 25 IANUARIE 2014.

    Dupa finalizarea precedurii de Recrutare si intocmire a dosarelor de Recrutare, VETI fi contactati de Catre coordonatorul echipei de îngrijire vo furniza TOATE informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colectiva si Individuale de Munca se VOR semna la MUNCHEN La sediul COMPANIEI BRAUEREI MUNCHEN GmbH , din Doua exemplare romana si germana, se conformeze Codului Muncii Din Germania.

    PENTRU ORICE Intrebari SAU Informatii suplimentare Nu ezitati sa ne contactati pe e-mail SAU Telefonic. Datele de contact si de INREGISTRARE sunt prezentate in semnatura.

    O zi frumoasa,

    Elena Irimia
    -Executive Officer-

    Inregistrati Off gheață: Konrad-Zuse-Platz 8, 81829 München , D eutschland

    Cod poștal: 81829

    Compania Nu: DE 6448008

    Telefon / Fax: +49 (0) 89 207 04 22 00
    si eu am primit sute de astfel de mesaje tot cu acest banu

    Apreciază

  67. BANU DRAGOS – COSMIN – oferte locuri de munca in GERMANIA si ANGLIA = TEAPA
    adresa si CNP, pentru a fi mai usor de identificat,
    STR.M.KOGALNICEANU .BL.10C/1 CNP 1840316105029

    singura solutie de a va recupera banii este sa-i faceti o vizita !!!

    Apreciază

  68. Acest excroc in momentul de fata este liber!!! Aviz pentru DNA sau PARCHET, cineva trebuie sa-l opreasca pe acest avocat sa nu mai faca rau. Sunt foarte multe reclamatii impotriva lui!!!

    Apreciază

Opinia ta