4 comentarii la “Paradoxul vremurilor noastre…

 1. Paradoxul vremurilor noastre este ca nu reusim decat sa ne scufudam si mai mult in haznaua numita Statul Mafiot Roman.
  Uralele de „bucurie” ca a zburat Basescu inca nu s-au stins iar la Palate structurile mafiote isi consolideaza pozitiile mai solid ca oricand. Se pare ca rolul tuturor regimurilor din 90 incoace a fost exclusiv acela de a perfectiona si consolida puterea si controlul unor structuri mafiote precum ce a fostului general de securitate Badea Petre din dosul Cotrocenilor la butoanele statului.
  Geoana, sen. Gheorghe Stan, Sorin Dimitriu, Adrian Nastase, Emil Constantinescu, Ion Iliescu, Tariceanu, MR Ungureanu, si multi altii au tinut sa si confirme public apartenenta la aceasta organizatie „incredintandu-i” generalului contractele cele mai grase cu bani de la buget din 90 incoace, aparand adesea la TV si laudandul pe Evadatul din Epoca de Aur drept ctitorul statului mafiot roman.
  Inca nu l-au scos defintiv si irevocabil pe Basescu de la Cotroceni ca don Badea, Nea Petrica sau Hipa Mitica al tuturor regimurilor politice din 90 incoace, cum a fost numit de-a lungul timpului pe fluvii de comentarii pe internet sau in presa scrisa, si-a instalat deja noii mercenari in posturile cheie la butoanele tarii. Dan Radu Rusanu, pusculita generalaului, de fapt cheia generalului la pusculita statului, a fost numit sef al Senatului. Nu ar fi de mirare ca acestui personaj plimbat de general in posturi cheie in toate regimurile politice din 90 incoace sa-i fie netezita calea si mai sus pe drumul deja incercat de Antonescu daca acesta ar fi sa „derapeze” de la inaltele idealuri ale Elenei Ceausescu ale carui purtator de stafeta este generalul Badea Petre.
  Noul executiv al generalului Badea Petre se contureaza incepand cu Dan Radu Rusanu la sefia Senatului in toate institutiile statului mafiot roman pe care-l conduce cu mana de fie si prin „metode specifice” structurilor cu care la revolutie a cazut din patul Elenei Ceausescu a cazut direct in capitalismul lui … escu adica Iliescu, Constantinescu, Basescu si acum Antonescu.

 2. @ Marin P.

  Daca ati avut vreodata curiozitatea sa priviti in jurul dvs. ati constatat cumva ca masa e diferita de conducatori? Eu am analizat foarte bine problema. Din pacate, concluzia mea este un clara: conducatorii nostri sunt exact imaginea fidela a masei privita in majoritatea ei!!! Avand in vedere ca regimul democratic aduce in functii de conducere persoane alese prin vot majoritar, asta e rezultatul. Exceptiile exista, dar votul lor nu conteaza asa cum nu conteaza nici daca intr-o institutie a statului avem unul-doi oameni onesti!!!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s