2 comentarii la “Dr.Rashid Buttar – un alt Erou al acestor vremuri – a fost ucis prin otrăvire!

 1. Eu nu urmaresc retelele de socializare. Ma intreb daca exista si procese pe rol
  pentru cei vatamati. Stii ce ma surprinde? Atunci cand este suprimata o voce in mod violent, omul acela este ridicat pe un piedestal si indirect i se confirma cuvintele, ce devin adevaruri. Asta este un rationament evident. Si atunci de ce se alege aceasta cale?

  Seara buna si o saptamana usoara!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Suzana, din câte am citit pe unele reţele (nu pe Facebook) există ici-colo unele procese pe rol. Sunt câteva ţări care au constituit fonduri de despăgubiri pentru victimele acestor seruri experimentale. Nu știu însă dacă s-a finalizat vreunul.
  Cât privește asasinarea vocilor anti-sistem cred că mai puțin interesează „statuia” ridicată post-mortem acelei persoane, ci faptul că vocea ei a fost anulată. Nu sunt mulţi care se ridică împotriva sistemului iar suprimarea unei voci este un exemplu, o avertizare pentru ceilalți. Sunt crime fără vinovaţi, fără condamnaţi, deci nu generează efecte juridice.
  Dr. Bhakdi este într-o situație dramatică în Germania. Cât va mai fi viu? Nu știu. În SUA se trece mult mai rapid la asasinate, dar nici Germania nu e departe. Anul trecut a fost asasinat un doctor german care se afla în transmisie video directă cu urmăritorii lui. El explica atunci ce substanţe conţin serurile. Asasinatul a fost parţial filmat datorită camerei care nu fusese închisă de trupa militară care-i invadase apartamentul. A fost împușcat în faţa soţiei gravide. 😥 Am văzut acest video. Înfiorător.
  Soare în gând ☀

  Apreciat de 1 persoană

Opinia ta

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s