3 comentarii la “De ce Fauci, Tedros și toți ceilalți porcușori de Guineea folosiți de Big Pharma și Big Tech NU sunt încă arestați?

  1. „Porcușori de Guineea…”???, ce glumă bună…, nemernicii ăștia sunt doar șobolani râioși ce au încă 2,7 miliarde de idioți lamentabili ce voluntar sau involuntar îi susțin, prostia este o caracteristică foarte bine exploatată de; „sistemul din umbră”, prin media și biserică care deși s-a dovedit a fi un fiasco aproape total în perioada covidului,(încă neâncheiată), lingăi puturoși, demoni ai întunericului sunt încă adulați în altare mânjite de fățărnicie și lăcomie, dar închipuite „sfinte” de tembelii finanțatori.
    Poza aia în care el e în roșu și ea în albastru, ce vrea să exprime?, libertate de gen? și fuck celorlalți, mașini, care?.

    p.s. …de regulă când mă loghez în wp sunt blocat pe acest site, am crezut că a fost ideea administratorului, deși conștientizez că absolut toți utilizatorii acestui site sunt atent supravegheați, uneori, sau deseori, depinde de persoana care citește, iar eu cam vorbesc aiurea, în limbajul lor.

    Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s