5 comentarii la “Idiotul

 1. Oameni buni, voi nu vedeti ca magistratii olteni sunt orbii atat la propriu cat si la figurat?. Mi s-au furat doua dosare de la Tribunalul Olt si au aparut la Curtea de Apel Craiova cu termen de judecata peste trei zile de complete diferite (judecata sa se faca in lipsa partilor).Procurorul General al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova LALOIANU Constantin, sotul Presedintelui completului de judecata care au dat-o pe SORINA de la Baia de Arama la americani, a dispus instantei in numele meu REVIZUIREA unei Hotarari judecatoresti in trei dosare diferite. Eu am avut încredere în JUSTITIE în profesionalismul lor, dar acum, pus în fața realității, descopar cu groază ca JUSTITIA a fost ani și ani de zile complici infractorilor care au jecmanit Romania. Descopar cu groază că deciziile luate de aceste autorități, decizii pe care noi ”ar trebui să nu le comentăm”, au fost luate doar pe baza unor documente scriptice platite cu banii, fără să verifice nimeni veridicitatea informatiilor trecute pe hârtie și fără sa-i pese nimănui de soarta noastra. Descoperim ca JUSTITIA are un dispreț terifiant față de viața noastră, si sunt complici la genocidul la care suntem supuși cu toții de atâția ani!. Există în această țară politisti, procurori si judecatori care, după cum ni s-a demonstrat deja, nu dau nici măcar o ceapă degerată pe viața noastră. Acestia protejaza clanurile interlope, mafioţii, milionarii analfabeti, maneliştii şi cam toate categoriile de şmecheri care sfidează România aproape zilnic cu un lux opulent inexplicabil. Pozitia exprimata de C.S.M., Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie si Ministerul Justitiei prin acei infractori legitimati de STAT care mi-au ras in nas si m-au privit de la inaltimea nesimtiri lor–este ca sunt incompetenti (nu au nici o competenta) asa spuneau domniile lor.

  Apreciază

 2. Este firesc ca in prima instanta sa fii judecat de o persoana iar in apel documentatia in asteptarea deciziei de fixare a apelului sa fie trimisa sotiei acestuia prin regula interna? Nu cumva seamana a coruptie generalizata in respectiva institutie? Toate acestea fiindca avocatul societatii il are pe fratele sau prim procuror la acea curte de apel din Constanta.

  Apreciază

 3. Extras din cartea „Arta războiului”, scrisă de generalul chinez Sun Tzu în secolul al VI-lea î.Hr. Lucrarea descrie tactici și strategii militare ( 13 capitole) care în esență sunt bazate pe tehnicile războiului psihologic. Utilizate înțelept, adversarul va crede că se află în poziție inferioară sau că trebuie să se predea. Tacticile au fost utilizate în special în Războiul din Vietnam sau în cel al Indochinei (deceniile 4-5 ale secolului al XX-lea).

  1. Discreditaţi tot ceea ce merge bine în ţara inamicului.
  2. Implicaţi reprezentanţii claselor conducătoare ai ţării inamice în afaceri dubioase.
  3. Distrugeţi-le reputaţia şi, la momentul potrivit, supuneţi-i dispreţului propriilor concetăţeni.
  4. Utilizaţi creaturile cele mai ticăloase şi mai abjecte.
  5. Răspândiţi discordia şi conflictele între cetăţenii ţărilor ostile. Întărâtaţi-i pe tineri contra bătrânilor.
  6. Ridiculizaţi tradiţiile adversarilor. Discreditaţi-le luminătorii de conştiinţă.
  7. Induceţi-l în eroare pe inamic, spre a-l conduce la temporizare și neglijență, apoi avansați cu repeziciune.
  8. Perturbaţi, prin orice mijloace, intendenţa, aprovizionarea şi funcţionarea armatei inamicului.
  9. Slăbiţi voinţa luptătorilor inamici prin cântece şi melodii senzuale.
  10. Daţi-i inamicului fete şi băieţi tineri pentru a-i lua minţile, dar şi jad şi mătase pentru a-i zgândări ambiţiile.
  11. Fiţi generoşi în promisiuni şi recompense pentru informaţii.
  12. Infiltraţi-vă peste tot spionii.
  13. Bazaţi-vă pe trădătorii care se găsesc în rândurile inamice.
  14. Făceţi-l pe adversar să creadă că mai există o posibilitate de a se salva. Apoi, loviți !

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s