Un comentariu la “Demagogul ieftin, omul de stat şi strada

 1. Până ce autoritățile își vor face treaba pentru care sunt plătiți „regește”, eu imi fac datoria de cetatean ROMAN să vă informez despre aceste fapte ieșite din comun, săvârșite de către mafioții din subordinea Ministerului Justitiei.
  ” Nu cred că o persoană normală psihic îşi poate imagina că legea şi actul justiţiei sunt juste. Toată lumea știe sau ar trebui să ştie că există o lege şi o justiţie pentru cei bogați și altele pentru cei săraci deşi teoretic sunt unanim aplicabile”.
  In dosarul 10882/311/2010, procurorul D.N.A. Marin Calusaru (sotia judecator) practicand acelasi mod de lucru ca Mircea Negulescu ajutati de judecatorii PETCAN ROMEO-IULUAN si CONSTANTIN LUIZ cat si omologii lor de la Curtea de Apel Craiova – Trifanescu Valentina si Silviu Visan le-au dat martorilor mincinosi cate 100 milioane lei vechi, pentru a sustine declaratiile mincinoase intocmite si scrise de politistii de la judiciar.
  Asta e JUSTITIA din ROMANIA!!! ,,Majoritatea procurorilor si judecatorilor sunt niste fanarioti, dar cum nu au avut parte de publicitate foarte putini oameni cunosc acest aspect.
  Cat de ,, labil psihic” poate fi magistratul – Chircusi Nicolae Catalin s-a condamne un om la puscarie, pentru ca inculpatul nu-i da casa si masina (vezi Decizia penala nr. 720 din data de 06.05.2016, dosar 10462/311/2012) intocmit de nasa procurorului DNA Marin Calusaru, Anca Elena Anuta actual PRIM-PROCUROR al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt si judecat de Croitoriu Catalina Genua (fina procurorului DNA Marin Calusaru, sotul procuror DNA cu apartament primit cadou de la Sandu Anghel zis mondialul, actual judecator la Tribunalul Dolj) si omologii lor de la Curtea de Apel Craiova – Liliana Balaci si George Ciobanu. Acest grup de crima organizata NASII, FINII, PROCURORI SI JUDECATORI au valorificat 1650 lingouri de aluminiu dupa care au distrus probele certe si concludente din dosare (inregistrarile video ale camerelor de supraveghere , tahografele camioanelor si actele de insotire a marfii etc, etc.).
  Procurorii si Judecatorii sunt singurii infractori ocrotiti de legile speciale care incalca Constitutia. Legile din ROMANIA intretin coruptia din JUSTITIE si nimeni nu doreste asanarea ei. Da, procurorii, militienii si judecatorii fac jocurile infractorilor. Ei se fac complici la infractionalitate si sunt marii corupti ai Romaniei. Justitia prefera sa distruga destine, cariere, familii, au ucis indirect oameni care s-au trezit peste noapte cercetati abuziv, hartuiti in dosare penale deschise la comanda !!!!
  Carui procuror sau judecator (dupa ce au sustras probele din dosar) i-a fost mila cand a zarit si a privit ochii inculpatului plansi de atata nedreptate? El nu cerea favoruri, cerea dreptate! Avea mainile pline cu inscrisuri, cu probe care n-au contat nici o secunda pentru judecatorii mafiotii ai Judecatoriei Slatina si Curti de Apel Craiova in stabilirea “ADEVARULUI JURIDIC”!!!
  Acesti criminali i-au calcat in picioare dreptatea, onoarea si demnitatea de cetatean al ROMANIEI!
  Cat de DOBITOC poate sa fie un procuror sau judecator sa condamne ,, UN OM NEVINOVAT” fara sa faca dovada ca macar unul din cele 1650 lingouri de aluminiu l-ar fi valorificat inculpatul, de unde rezulta ca unii procurori si judecatori avari dupa bani, au o mentalitate criminala, au coordonat și continuă să coordoneze (din diverse funcții) o parte importantă a sistemului de justitie din Romania, o țară în care acești indivizi au supus și supun cetățenii acestei țări unui real genocid ! Niște mizerabili (ZDRENTE, cum spune procurorului D.N.A. Mircea Negulescu).
  Vom reveni şi cu alte (multe) detalii în această situaţie mult mai complexă decât pare la o lectură superficială. Până atunci acordăm un scurt răgaz conducerii Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina, Parchetului de pe Tribunalul Olt, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova si DNA Serviciul Teritorial Craiova pentru a-şi exprima public eventuale poziţii legate de cine a platit martorii mincinosi cu cate 100 milioane lei vechi si cine a valorificat cele 1650 lingouri de aluminiu ? ,probe pe care nu ascundem că le aşteptăm şi noi cu foarte mare interes.

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s