2 comentarii la “Despre Dreptate şi Nedreptate

 1. ,,ORGANIZATIA CRIMINALA de represiune a cetatenilor cinstiti, denumita ,, JUSTITIE ” ( Inspectoratul Judetean de Politie OLT, Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina, Judecatoria Slatina, Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, Tribunalul Olt, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, Curtea de Apel Craiova, DNA, CSM, Parchetul General al ROMANIEI) etc.. candamna oameni nevinovati, la ordin, pe banii, platind cu cate 10.000 RON/declaratie de martor falsa”.
  FIUL MEU a fost condamnat. pentru ca ,,OAMENII” din institutiile nominalizate mai sus primesc milioane de euro SPAGA si platesc cate 10.000 RONI/ declaratie de martor mincinoasa smulsa de la infractori cu dosare penale.

  De opt ani sesizam autoritatile STATULUI ROMAN, iar pe acestia nu-i intereseaza ce fac animalele din Justitie. ,,Invoc expres dreptul la libertatea de exprimare, garantat de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.”

  DATORITA ,,PUTREGAIULUI DIN JUSTITIE” oameni corupţi, avizi de bani, dornici să lase enorme moşteniri copiilor ce primesc taxa de protectie de la ,, PROCURORI SI JUDECATORI” un om nevinovat zace in ,,PUSCARIE.
  Cat de ,,TICALOSI” pot sa fie acesti magistrati s-a condamne un om la puscarie, ca doarme acasa in pat (vezi Decizia penala nr. 720 din data de 06.05.2016, dosar 10462/311/2012).
  Gruparile de crima organizata din Slatina au platit milioane de EURO pentru formarea Dosarelor 10882/311/2010 si 10462/311/2012, iar procurori si judecatori trebue sa RETURNEZE DE DOUA ORI SUMA PRIMITA, pentru a nu fi gasiti in putrefactie in mijlocul casei, daca nu executa ordinul primit.
  Noi am acuzat procurori si judecatorii de represiune nedreaptă, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și abuz în serviciu insa procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, , DNA, CSM si Ministerul Justitiei FAC PE EI de frica cand aud de MAFIA ALUMINIULUI.

  Toti romanii platesc pentru energia pe care o consuma ALRO si de care profita reprezentantii institutiilor statului. In Slatina, judetul Olt, jegurile din justitie platiti de MAFIA ALUMINIULUI ROMANESC au format zeci de grupari de crima organizata din criminali, camatari, tortionari inculti ce creeaza sute de abuzuri .
  Ei nu trăiesc singuri in ciuda reputației lor de individiat Ei se aliază cu altii ca si ei de la institutiile superioare ale statului, sa le apere interesele.
  La indicatia MAFIEI ALUMINIULUI de la ALRO un OM NEVINOVAT a fost bagat la puscarie de aceste clanuri, respectiv de procurorul Marin Calusaru prin fabricarea RECHIZITORIUL inregistrat sub nr. 5382/ P/2008, din data de 11 octombrie 2010 platind martori cu cate 10.000 lei/persoana si procuroarea Anca Elena-Anuta care are prin interpusi CONTRACTE COMERCIALE CU Alro. prin fabricarea RECHIZITORIULUI inregistrat sub nr. 510/P/2010 din data de 16. 10 .2012 ce formeaza obiectul Dosarului nr. 10462/311/2012 .
  ACEST OM, NU A SAVARSIT NICI O INFRACTIUNE, INSA PROCURORII SI JUDECATORII PENTRU MILIOANE DE EURO, AU FABRICAT ,,FAPTE INEXISTENTE” pe care nu le pot proba.

  „Eu nu întrebuinţez cuvinte DURE pentru ca să insult pe cineva. Eu le spun CRIMINALI la toti cei care nu isi fac datoria, condamna la ordin sau pe bani pentru că aşa cred eu că se numesc ei şi de altfel – mi se pare ca – sunt singuri oameni imorali care nu raspund pentru faptele lor”
  Nominalizez participanti la fabricarea celor doua dosare:
  1. Din partea IPJ OLT:
  Comisarul sef Nedeloiu Consatantin;
  Subcomisarul Corman Gabriel,
  Comisarul Mas Iulian;
  Inspectorul de politie Ilinca Ionut;
  Inspectorul de politieDan Nicu
  2. Din partea Judecatoriei Slatina :
  Judecatorul camatar Constantin Luis, cercetat penal in Dosarul 2249/1/2016
  Costinel Diculescu a împrumutat de la fratele judecatorului Luis Constantin şi de la Tudor Constantin suma de 95.000 de euro. Omul de afaceri a plătit în total suma de 240.000 de euro.
  Cei doi tineri i-au mai cerut patronul de la ”Patria Imobiliare” încă 100.000 de euro. Craiovenii i-au spus că dacă nu este de acord va trebui să plătească cu viaţa. Alin Constantin, fratele judecătorului, i-au pus lui omului de afaceri o dobândă de 350%, pe sistemul dobândă la dobândă săptămânală.
  Judecatorul Petcan Romeo Iulian;
  Judecatoarea Croitoriu Catalina Genua;
  Juddecatorul Nicolar-Catalin G. Chircusi si
  Procurorul de sedinta Irina Serban.
  3. Din partea Curti de Apel Craiova si Parchetului Curti de Apel Craiova:

  Judecatoarea Trifanescu Valentina;
  Judecatorul Silviu Visan;
  Procuror Ioana Sandu in Dosarul penal 10882/311/2010 si
  Judecatorul Ciobanu Gheorghe;
  Judecatoarea Balaci Liana;
  Procuror Constantin Cerga in Dosarul penal 10462/311/2012.
  Din partea Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie:
  Procurorul Camelia Sutiman;
  Procurorul Iuliu Molcut si alti.
  Prin actul de sesizare a instantei din 11.10.2010, procurorul MARIN CALUSARU invoca declaratiile mincinoase platite de domnia sa cu cate 10.000 lei /persoana, IAR PROBELE CERTE SI CONCLUDENTE LE SCOATE DIN DOSAR.
  Acesti CRIMINALI emit hotarari false, la serviciu. si mai si primesc bani pentru asta.
  Dupa parerea mea acesti CRIMINALI platiti sa apere oameni, nu sa-i distuga, pentru bani de la MAFIA ALUMINIULUI au mintit in ordonantele si hotararile lor, fara sa ne arate ,,O SINGURA PROBA ”ce reprezinta infractiunile pentru care suntem acuzati PE NEDREPT.
  In ambele dosare sunt implicate peste 45 de persoane presupuse ca faptuitori si martori, insa, condamnat numai ,,UNUL SINGUR” pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si Delapidare

  La inceputul cercetarilor penale acesti CRIMINALI i-au cerut acestui OM casa si masina ca s-a nu-l faca prin declaratii mincinoase platite cu 10.000 lei la cetateni romi cu dosare penale, insa acesta refuzat s-a le dea casa si masina, stiind ca este NEVINOVAT.
  Dupa 8 ani l-au facut judecatorii nominalizati mai sus prin Hotarari judecatoresti condamnandu-l si creind un prejudiciu fictiv de peste 200.000 lei, bani de care se intereseaza acum judecatorul Constantin LUIZ de la Judecatoria Slatina care creiaza fictiv o parte din scest prejudiciu si plateste un martor cu 10.000 lei s-a isi mentina declaratia de martor data anterior.
  Acesti CRIMINALI judeca la comanda!!!!….prefera sa distruga destine, cariere, familii, sa ucida indirect oameni care s-au trezit peste noapte cercetati abuziv, hartuiti abuziv in dosare penale deschise la comanda !!!!.

  Aceste JEGURII stiu ca in spatele fiecărei persoane CONDAMNATE PENTRU BANII, stă o familie, o soție, copii nevinovați, părinți bătrâni și bolnavi…
  Acesti oameni vor munca de o viata a celor pe care ii condamna, sunt organizati in HAITA ca maidanezi si daca nu le dai bani te batjocoreste, in salile de judecata cum vor ei.

  Ei sunt slugile interlopilor de la Alro pentru ca la primirea MITEI au semnat contracte in care se precizeaza ca, daca nu vor condamna OMUL indicat de ei, va trebui sa returneze societati Alro de doua ori suma primita.

  Prin aceste manevre UN OM NEVINOVAT a fost trimis dupa gratii de acesti ,,TICALOSI” legalizati de STAT ca politisti, procurori si judecatori dupa care au devenit slugile Directorului General al SC ALRO SA, DOBRA GHEORGHE.
  Acest nociv personaj, DOBRA GHEORGHE a folosit banii jefuiti de la proprii salariatii pentru a plati politisti, procurori si judecatori, revarsandu-si urâţenia dinlăuntru-i asupra slatinenilor. Peste 3000 de salariati disponibilizati ii sunt pe mai departe datori cu întreg dispreţul lor.
  Vă cer iertare acelora dintre dvs. care, citind aceste rânduri, veți fi deranjați de exprimarea mea, dar, daca a-ti vedea la cata nedreptate am fost supusi – veti constata ca aceasta este o mangaere.
  In Romania daca inveti si faci o facultate ajungi sa culegi capsuni in Spania iar daca furi ,inseli si esti neam prost, AJUNGI POLITIST, PROCUROR SAU JUDECATOR.
  Ce fel de mentalitate au cei care își permit ca, din diverse funcții publice, să trimita un om nevinovat la MOARTE pentru A INCASA EI BANI DE LA INTERLOPI.
  Cum este cu putință ca ei să mai rămână în funcții după ce au reușit, prin platirea cetatenilor romi ce au la ei dosare penale – cu cate 10.000 lei, să trimita dupa gratii oameni ca sa le i-a prin Hotarari judecatoresti agoniseala de o viata.
  Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri să cereti spre informare dosarele 10882/311/2010 si 10462/311/2012.
  Eu am avut încredere în JUSTITIE în profesionalismul lor, dar acum, pus în fața realității, descopar cu groază ca JUSTITIA a fost ani și ani de zile complici infractorilor care au jecmanit Romania.
  Descopar cu groază că deciziile luate de aceste autorități, decizii pe care noi ”ar trebui să nu le comentăm”, au fost luate doar pe baza unor documente,, FALSE” platite cu cate 10.000/persoana fără să le pese de soarta noastra.
  Descoperim ca JUSTITIA are un dispreț terifiant față de viața noastră, si sunt complici la genocidul la care suntem supuși cu toții de atâția ani!
  Există în această țară politisti, procurori si judecatori care, după cum ni s-a demonstrat, nu dau nici măcar o ceapă degerată pe viața noastră.
  Acestia protejaza clanurile interlope, mafioţii, milionarii analfabeti, maneliştii şi cam toate categoriile de şmecheri care sfidează România aproape zilnic cu un lux opulent inexplicabil.
  Pozitia exprimata de C.S.M., Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie si Ministerul Justitiei prin acei infractori legitimati de STAT care IMI RAD IN NAS SI MA PRIVESC DE LA INALTIMEA NESIMTIRI LOR–este sa ma adresez CEDO.
  Mentionez ca un martor din dosarul 10882/311/2010 CARSTEA MARIN a fost impuscat de Mafia Aluminiului iar fratele sau CARSTEA CONSTANTIN tot martor, a fost arestat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, în domeniul comertului cu LINGOURI DE ALUMINIU pe care nu le produce el, in care suspectul a inregistrat in evidenţa contabilă a societăţii, facturi fiscale in valoare de 12.600.000 lei, eliberate de către 13 societaţi comerciale de tip fantomă, administrate de către membrii grupului MAFIEI ALUMINIULUI.
  Cei care ar trebui sa se sesizeze sunt cei mai corupti si fac parte din sistem.. De la cine poţ să ceri sprijin să facă cercetări asupra hărţuielilor, agresiunilor ameninţărilor, răzbunărilor care le fac infractori din instituţi dacă si ei sunt părtasi, compici.
  Vasile Ilie

  Apreciat de 1 persoană

 2. Adevarat,sistemul este ticalos si ticalosit cu oamenii platiti din buzunarul nostru,al fiecaruia in parte.Nu este singurul nevinovat care ispaseste o pedeapsa,sunt cu multi mai multi.Cei pusi sa ne apere drepturile si libertatile,ne fabrica dosare,scriu declaratii de martor,sustrag alte declaratii din dosare,fabrica si asculta ilegal telefoane sa poata stii tot ce intreprinzi sa demonstrezi ca esti nevinovat.Aceasta este intrebarea;cui te poti adresa daca ei se parara unii pe altii ? Tu contribuabil,esti pedepsit cu cruzime,numai pentru ca indraznesti sa strigi ca esti nevinovat.

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s