Un comentariu la “Lipsa de reacţie la nedreptate ne obişnuieşte creierul cu pasivitatea

 1. Impotriva JUSTITIEI nu reactioneaza nimeni, Asta e JUSTITIA din ROMANIA!!! ,,Majoritatea judecatorilor sunt niste criminali, dar cum nu au avut parte de publicitate foarte putini oameni cunosc acest aspect. Stiti cati bani si ce salarii nesimtite primesc acesti dobitocii ce apara infractorii carora le dau sentinte asa de mici la sume atat de mari si oameni nevinovati zac in puscarii ?.
  DACA FURI MILIARDE RAMAI CU BANII SI PRIMESTI PEDEAPSA CU SUSPENDARE. Judecatorii sunt singurii infractori ocrotiti de legile speciale care incalca Constitutia. Legile din ROMANIA intretin coruptia si nimeni nu doreste asanarea ei. Da, procurorii, militienii si judecatorii fac jocurile infractorilor. Ei se fac complici la infractionalitate si sunt marii corupti ai Romaniei. Am facut teribila greşeală apeland la Justitie crezand ca sunt aparat de lege cand de fapt constat ca sunt batjocorit, însă nu de soartă, ci de cea mai monstruoasă coalitie: politistul, procurorul si infractorul in roba. Justitia a preferat sa distruga destine, cariere, familii, a ucis indirect oameni care s-au trezit peste noapte cercetati abuziv, hartuiti in dosare penale deschise la comanda !!!!
  Fructele lasate de justitia romana in ultimii ei 26 de ani sunt niste triste sicrie ce ocupa un cimitir imens! In aceste morminte isi afla pacea eterna victimele magistratilor corupti. In fiecare sicriu se odihneste o – EROAREA JUDICIARA CRIMINALA! Carui judecator i-a fost mila cand a zarit si a privit ochii oamenilor plansi de atata nedreptate? Nici unul nu cerea favoruri, toti cereau dreptate! Aveau mainile pline cu inscrisuri, cu probe care n-au contat nici o secunda in stabilirea “ADEVARULUI JURIDIC”!!!
  Si oamenii acestia au fost ingenunchiati si au primit condamnari cu inchisoarea, au primit moartea prin cutia postala, au plans si au blestemat inima cruda a celor care le-au calcat in picioare dreptatea, onoarea si demnitatea de roman!
  Suntem o țară în care ,,UN OM NEVINOVAT ZACE IN INCHISOARE” deoarece unii procurori cu o mentalitate criminală au coordonat și continuă să coordoneze (din diverse funcții) o parte importantă a sistemului de justitie din Romania, o țară în care acești indivizi au supus și supun cetățenii acestei țări unui real genocid !
  Ilie Vasile

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s