6 comentarii la “Statul ca element de opresiune

 1. Cat de ,,TICALOS” poate sa fie un om legitimat de STAT ca ,,MAGISTRAT” s-a condamne un om la puscarie, ca doarme acasa in pat (vezi Decizia penala nr. 720 din data de 06.05.2016, dosar 10462/311/2012).
  In Slatina s-au platit milioane de EURO de MAFIA ALUMINIULUI, pentru formarea Dosarelor 10882/311/2010 si 10462/311/2012, iar procurori si judecatorii se CACA pe ei de frica SA NU RETURNEZE DE DOUA ORI SUMA PRIMITA, sau sa fie gasiti in putrefactie in mijlocul casei, daca nu executa ordinul primit.
  Noi am acuzat procurori si judecatorii de represiune nedreaptă, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și abuz în serviciu insa procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, , DNA, CSM si Ministerul Justitiei FAC PE EI de frica cand aud de MAFIA ALUMINIULUI.
  Toti romanii platesc pentru energia pe care o consuma ALRO si de care profita MAFIA ALUMINULUI.
  In Slatina, judetul Olt, oras cu daua strazi, jegurile din justitie platiti de MAFIA ALUMINIULUI ROMANESC au format zeci de grupari de crima organizata din criminali, camatari, tortionari inculti ce creeaza sute de abuzuri .
  La indicatia MAFIEI ALUMINIULUI de la ALRO un OM NEVINOVAT a fost a fost bagat la puscarie de aceste jeguri, respectiv de procurorul Marin Calusaru prin fabricarea RECHIZITORIUL inregistrat sub nr. 5382/ P/2008, din data de 11 octombrie 2010 platind martori cu cate 10.000 lei/persoana si procuroarea Anca Elena-Anuta CARE ARE CONTRACTE COMERCIALE CU ALRO, prin fabricarea RECHIZITORIULUI inregistrat sub nr. 510/P/2010 din data de 16. 10 .2012 ce formeaza obiectul Dosarului nr. 10462/311/2012,
  ACEST OM, NU A SAVARSIT NICI O INFRACTIUNE, INSA PROCURORII SI JUDECATORII PENTRU ZECII DE MII DE EURO, AU FABRICAT ,,FAPTE INEXISTENTE”
  Îmi este jenă de conducatorii acestor institurii ale STATULUI ROMAN care cunosc situatia, dar le este frica si de umbra lor insa, eu pe acesti oameni imorali, lipsiți de onoare, respect și corupti ii numesc,, JEGURI si CALAI ORDINARI”.
  „Eu nu întrebuinţez cuvântul JEG si CALAI ORDINARI pentru ca să insult pe cineva. Eu le spun JEGURI si CALAI ORDINARI la toti cei care nu isi fac datoria, condamna la ordin sau pe bani pentru că aşa cred eu că se numesc ei şi de altfel – mi se pare ca – sunt singuri oameni imorali care nu raspund ca animalele pentru faptele lor”
  Nominalizez participanti la fabricarea celor doua dosare:
  1. Din partea IPJ OLT:
  Comisarul sef Nedeloiu Consatantin;
  Subcomisarul Corman Gabriel,
  Comisarul Mas Iulian;
  Inspectorul de politie Ilinca Ionut;
  Inspectorul de politieDan Nicu
  2. Din partea Judecatoriei Slatina :
  Judecatorul camatar Constantin Luis, cercetat penal in Dosarul 2249/1/2016
  Costinel Diculescu a împrumutat de la fratele judecatorului Luis Constantin şi de la Tudor Constantin suma de 95.000 de euro. Omul de afaceri a plătit în total suma de 240.000 de euro.
  Cei doi tineri i-au mai cerut patronul de la ”Patria Imobiliare” încă 100.000 de euro. Craiovenii i-au spus că dacă nu este de acord va trebui să plătească cu viaţa. Alin Constantin, fratele judecătorului, i-au pus lui omului de afaceri o dobândă de 350%, pe sistemul dobândă la dobândă săptămânală.
  Judecatorul Petcan Romeo Iulian;
  Judecatoarea Croitoriu Catalina Genua;
  Juddecatorul Nicolar-Catalin G. Chircusi si procurorii de sedinta.
  3. Din partea Curti de Apel Craiova:
  Judecatoarea Trifanescu Valentina;
  Judecatorul Ciobanu Gheorghe;
  Judecatorul Silviu Visan;
  Judecatoarea Balaci Liana;
  4. Din partea Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie:
  Procurorul Camelia Sutiman;
  Procurorul Iuliu Molcut si alti.
  Prin actul de sesizare a instantei din 11.10.2010, procurorul MARIN CALUSARU invoca declaratiile mincinoase platite de domnia sa cu cate 10.000 lei /persoana, IAR PROBELE CERTE SI CONCLUDENTE LE-A SCOS DIN DOSAR.
  Acesti CALAI ORDINARI emit hotarari false, la serviciu. si mai si primesc bani pentru asta.
  Dupa parerea mea acesti CALAI ORDINARI platiti sa apere oameni, nu sa-i distuga, pentru bani de la MAFIA ALUMINIULUI au mancat tone de ,,RAHAT” in ordonantele si hotararile lor, fara sa arate o singura proba ce reprezinta infractiunile pentru care suntem acuzati PE NEDREPT.
  La inceputul cercetarilor penale acesti CALAI ORDINARI i-au cerut acestui OM casa si masina ca s-a nu-l faca prin declaratii mincinoase platite cu 10.000 lei la cetateni romi cu dosare penale, insa acesta refuzat s-a le dea casa si masina, stiind ca este NEVINOVAT.
  Dupa 8 ani l-au facut judecatorii nominalizati mai sus prin Hotarari judecatoresti condamnandu-l si creind un prejudiciu fictiv de peste 200.000 lei, bani de care se intereseaza acum judecatorul Constantin LUIZ de la Judecatoria Slatina care si el creiaza fictiv o parte din scest prejudiciu si plateste un martor cu 10.000 lei s-a isi mentina declaratia de martor data anterior.
  Acesti CALAI ORDINARI judeca la comanda!!!!….prefera sa distruga destine, cariere, familii, sa ucida indirect oameni care s-au trezit peste noapte cercetati abuziv, hartuiti abuziv in dosare penale deschise la comanda !!!!.
  Dupa parerea mea, acesti CALAI ORDINARI sunt aparati de DNA, Parchetul Curti de Apel Craiova si Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie care spun ca au fotocopiat dosarele insa nici ei nu pot preciza, o singura proba ce reprezinta infractiunile pentru care am fost acuzat.
  Le-am aratat procurorilor si judecatorilor ca unor boi – ,,UITE PIZDA ORBULE”, probele multiplicate din dosar insistand in fiecare SEDINTA PUBLICA, insa BOI de PROCURORI SI JUDECATORI ca niste animale executa ORDINUL primit de la Mafia Aluminiului care i-a platit cu zeci de mii sau poate milioane de EURO, pentru a nu da inapoi sumele multiplicate conform contractului incheiat.
  Aceste JEGURII ORDINARE stiu ca in spatele fiecărei persoane CONDAMNATE PENTRU BANII, stă o familie, o soție, copii nevinovați, părinți bătrâni și bolnavi…
  Acesti CAMATARI HANDICAPATI fabrica cu rea-credinta dosare penale complacandu-se în roluri de râme, s-au comportandu-se precum o turma cretină de oi.
  Aceste ANIMALE vor munca de o viata a celor pe care ii condamna, sunt organizati in HAITA ca maidanezi si daca nu le dai bani nu vad nici o proba si te batjocoreste, numai cu sala goala.
  Acesti CALAI ORDINARI fac parte dintr-o instituție care nu dă seamă nimănui ca si animalele.
  Ei sunt slugile interlopilor de la Alro pentru ca la primirea MITEI au semnat contracte in care se precizeaza ca, daca nu vor condamna OMUL indicat de ei, va trebui sa returneze societati Alro de doua ori suma primita.
  Va dati seama de ce sunt in stare aceste animale pentru a nu returna infractorilor de la ALRO, de doua ori suma primita drept ,,MITA”.
  Prin aceste manevre UN OM NEVINOVAT a fost trimis dupa gratii de acesti ,,TICALOSI” legalizati de STAT ca procurori si judecatori dupa care au devenit slugile Directorului General al SC ALRO SA, DOBRA GHEORGHE.
  Acest nociv personaj, DOBRA GHEORGHE a folosit banii jefuiti de la proprii salariatii pentru procurori si judecatori, revarsandu-si urâţenia dinlăuntru-i asupra slatinenilor. Peste 3000 de salariati disponibilizati ii sunt pe mai departe datori cu întreg dispreţul lor.
  Vă cer iertare acelora dintre dvs. care, citind aceste rânduri, veți fi deranjați de exprimarea mea, dar, daca a-ti vedea la cata nedreptate am fost supusi – veti constata ca aceasta este o mangaere.
  In Romania daca inveti si faci o facultate ajungi sa culegi capsuni in Spania iar daca furi ,inseli si esti neam prost, AJUNGI POLITIST, PROCUROR SAU JUDECATOR.
  Ce fel de mentalitate au cei care își permit ca, din diverse funcții publice, să trimita un om nevinovat la MOARTE pentru A INCASA EI BANI DE LA INTERLOPI.
  Cum este cu putință ca ei să mai rămână în funcții după ce au reușit, prin platirea cetatenilor romi ce au la ei dosare penale – cu cate 10.000 lei, să trimita dupa gratii oameni ca sa le i-a prin Hotarari judecatoresti agoniseala de o viata.
  Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri să cereti spre informare dosarele 10882/311/2010 si 10462/311/2012 si sa aratati intregii ROMANII documentele pe care le considerati INCRIMINATORII pentru care acest OM a fost condamnat cu executare la ani grei de puscarie si despagubiri civile de aproximativ 200.000 lei.
  Eu am avut încredere în JUSTITIE în profesionalismul lor, dar acum, pus în fața realității, descopar cu groază ca JUSTITIA a fost ani și ani de zile complici infractorilor care au jecmanit Romania.
  Descopar cu groază că deciziile luate de aceste autorități, decizii pe care noi ”ar trebui să nu le comentăm”, au fost luate doar pe baza unor documente scriptice platite cu cate 10.000/persoana fără să verifice nimeni veridicitatea informatiilor trecute pe hârtie și fără sa-i pese nimănui de soarta noastra.
  Descoperim ca JUSTITIA are un dispreț terifiant față de viața noastră, si sunt complici la genocidul la care suntem supuși cu toții de atâția ani!
  Există în această țară politisti, procurori si judecatori care, după cum ni s-a demonstrat deja, nu dau nici măcar o ceapă degerată pe viața noastră.
  Acestia protejaza clanurile interlope, mafioţii, milionarii analfabeti, maneliştii şi cam toate categoriile de şmecheri care sfidează România aproape zilnic cu un lux opulent inexplicabil.
  Pozitia exprimata de C.S.M., Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie si Ministerul Justitiei prin acei infractori legitimati de STAT care IMI RAD IN NAS SI MA PRIVESC DE LA INALTIMEA NESIMTIRI LOR–este sa ma adresez CEDO.
  Mentionez ca un martor din dosarul 10882/311/2010 CARSTEA MARIN a fost impuscat de Mafia Aluminiului iar fratele sau CARSTEA CONSTANTIN tot martor, a fost arestat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, în domeniul comertului cu LINGOURI DE ALUMINIU, in care, suspectul a inregistrat in evidenţa contabilă a societăţii, facturi fiscale in valoare de 12.600.000 lei, eliberate de către 13 societaţi comerciale de tip fantomă, administrate de către membrii grupului MAFIEI ALUMINIULUI.
  Cei care ar trebui sa se sesizeze sunt cei mai corupti si fac parte din sistem.. De la cine poţ să ceri sprijin să facă cercetări asupra hărţuielilor, agresiunilor ameninţărilor, răzbunărilor care le fac infractori din instituţi dacă si ei sunt părtasi, compici.
  Magistrati corupti, nu mai dam nici 2 bani pe nesimtirea voastra!
  Vasile Ilie

  Apreciază

 2. ROMANII SUNT MACELARITI DE ORGANIZATIA CRIMINALA DENUMITA ,,JUSTITIE”

  In Slatina judetul Olt, oras cu daua strazi, s-au format zeci de grupari mafiote de crima organizata conduse de magistrati.
  S-a nu uitam de SPAGA luata de Presedinta Tribunalului Olt CARMEN MARNESCU, de SPAGA luata de MInistrul de finante DARIUS VALCOV sau de clanul SANDU ANGHEL zis ,,BERCEA MONDIAL” etc., etc., etc.
  Acesti camatari emit hotarari false, la serviciu. si mai si primesc bani pentru asta.
  1. Magistrati olteni au condamnat un OM NEVINOVAT pentru, ,, FAPTE INEXISTENTE” fara sa fi identificat vreun inscris in urma caruia s-a motiveze HOTARARILE lor.
  2. Magistrati olteni ,respectiv procurorul DNA – MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA au creat un prejudiciu fictiv de 221.578,88 lei si au platit martori mincinosi cu dosare penale cu cate 10.000 lei/persoana pentru a condamna UN OM NEVINOVAT.
  In fapt:
  I. Pentru un prejudiciu de 43.561,25 lei + TVA creat fictiv de procurorul DNA MARIN CALUSARU in dosarul 10882/311/2010, prin platirea unor declaratii de martor mincinoase cu 10.000 lei /persoana DIN SALARIUL SAU (in inscrisuri si-a bagat picioarele) un OM NEVINOVAT a fost condamnat de judecatori:
  1. CONSTANTIN LUIS 3 ani si sase luni inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatorul Constantin LUIZ, in cuantum de 43.561,25 lei + TVA cu titlu de daune materiale.
  2. PETCAN ROMEO – IULIAN 4 ani inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatorul Constantin LUIZ, in cuantum de 43.561,25 lei + TVA cu titlu de daune materiale.
  3. TRIFANESCU VALENTINA SI SILVIU VISAN de la Curtea de Apel Craiova 4 ani inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatorul Constantin LUIZ, in cuantum de 43.561,25 lei + TVA cu titlu de daune materiale.

  II. Pentru un prejudiciu de 169.651 lei CREAT FICTIV de Prim- procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-NUTA in dosarul 10462/311/2010, care a volorificat cantitatea de 21.125 kg. de aluminiu prin firmele familiei un OM NEVINOVAT a fost condamnat de:
  1. judecatorul CHIRCUSI NICOLAE CATALIN la trei ani inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA in cuantum de 169.651 lei cu titlu de daune materiale
  2. judecatorul CIOBANU GHEORGHE si judecatoarea BALACI LIANA de la Curtea de Apel Craiova la UN AN SI SASE LUNI INCHISOARE cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA in cuantum de 169.651 lei cu titlu de daune materiale.
  Judecatorii Curti de Apel Craiova TRIFANESCU VALENTINA si CIOBANU GHEORGHE formau completul de judecata C7ap in dosarul penal nr. 10462/311/2012.
  Intrand pe rolul Curti de Apel Craiova dosarul penal 10882/311/2010*, a fost repartizat completului de judecata format din judecatori:
  1. Claudia Lautaru si
  2. Dumitru Onita.
  Judecatori TRIFANESCU VALENTINA si CIOBANU GHEORGHE la comanda MAFIEI se despart si formeaza noi complete de judecata pentru cele doua dosare ce apartin MAFIEI ALUMINIULUI ROMANESC
  Primul dosar penal fabricat de Procurorul DNA CALUSARU MARIN platind martorii cu cate 10.000 lei, CREIAZA UN PREJUDICIU FICTIV de 43.561,25 lei + TVA, a fost judecat din prima infatisare de judecatoarea TRIFANESCU VALENTINA si judecatorul SILVIU VISAN condamnand UN OM LA 4 ANI INCHISOARE cu executare si plata prejudiciului creiat fictiv de procurorul DNA MARIN CALUSARU si judecatorul Constantin LUIZ .
  Al doilea dosar penal fabricat de Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA fara probe, pentru care acelas OM NEVINOVAT (luat noaptea din pat) dupa ce a valorificat cantitatea de 21.125 kg. de aluminiu prin firmele familiei CREIAZA UN PREJUDICIU FICTIV de 169.651 lei, a fost judecat de judecatoarea BALACI LIANA si judecatorul CIOBANU GHEORGHE si condamnat la UN AN SI SASE LUNI inchisoare cu executare si plata prejudiciului creiat fictiv de Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA prin firmele familiei.
  In Romania nu poate scapa de coruptia din sistemul putred de teroristi romani legitimati de stat ca magistrati si conduc firme proprii prin interpusi !.
  Ce sume mari de bani sau dus pe căi neştiute spre acesti procurori MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA si judecători TRIFANESCU VALENTINA, CIOBANU GHEORGHE, SILVIU VISAN, BALACI LIANA, CHIRCUSI NICOLAE CATALIN, CONSTANTIN LUIS si PETCAN ROMEO – IULIAN?
  – Pentru un prejudiciu de 221.578,88 lei CREAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA si Procurorul DNA Calusaru Marin un om a fost condmnat la 7 ani inchisoare cu executare de prima instanta si la 5 ani si sase luni inchisoare de Curtea de Apel Craiova care are ,,ORBUL GAINILOR” la probe.
  – Pentu un prejudiciu 51.927 lei, CREAT FICTIV de procurorul DNA CALUSARU MARIN, judecatori TRIFANESCU VALENTINA si SILVIU VISAN condamna un OM NEVINOVAT la 4 ANI DETENTIE;
  – Pentu un prejudiciu de 169.651 lei, CREAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA care a volorificat cantitatea de 21.125 kg. de aluminiu prin firmele familiei, judecatori BALACI LIANA si CIOBANU GHEORGHE condamna un OM NEVINOVAT la UN AN SI SASE LUNI DETENTIE;
  Pentru un prejudiciu de trei ori mai mic CREAT FICTIV de un CRIMINAL CURTEA DE APEL CRAIOVA condamna de trei ori mai multi ani DETENTIE.
  – Îmi este jenă de conducatorii aestor institutii, dar eu pe acesti oameni imorali, lipsiți de onoare, respect și corupti ii numesc ,, CRIMINALI”.
  ,,Eu nu întrebuinţez cuvântul CRIMINAL pentru ca să insult pe cineva”.
  Eu le spun CRIMINALI la toti cei care condamna la ordin sau pe bani pentru că aşa cred eu că se numesc ei şi de altfel – mi se pare ca – sunt singuri infractori care nu raspund pentru faptele lor” fiind protejati de DNA si Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Coruptie ( Daca furi miliarde ramai cu banii si primesti pedeapsa cu suspendare iar DACA NU FURI NIMIC te ia de pe strada procurori MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA si te condamna ani grei de puscarie).
  Dupa parerea mea acesti CRIMINALI platiti sa apere oameni, nu sa-i distuga, pentru bani au mancat tone de ,,RAHAT” in ordonantele si RECHIZITORIILE lor, FARA SA ARATE O SINGURA PROBA CONCLUDENTA ce reprezenta o infractiune comisa de acest OM NEVINOVAT.
  Acesti CRIMINALI judeca la comanda!!!!….prefera sa distruga destine, cariere, familii, sa ucida indirect oameni care s-au trezit peste noapte cercetati abuziv, hartuiti excesiv in dosare penale deschise la comanda !!!!.
  Le-am aratat procurorilor si judecatorilor probe certe si concludente, insa probele (inscrisurile) pentru procurori MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA si judecători TRIFANESCU VALENTINA, CIOBANU GHEORGHE, SILVIU VISAN, BALACI LIANA, CHIRCUSI NICOLAE CATALIN, CONSTANTIN LUIS si PETCAN ROMEO – IULIAN, NU SUNT BANI.
  Acesti CRIMINALI fac parte dintr-o instituție care nu dă seamă nimănui, care nu catadicsește să se explice în fața nimanui si sunt aparati de Parchetul General si D.N.A.
  Vă cer iertare acelora dintre dvs. care, citind aceste rânduri, veți fi deranjați de exprimarea mea, dar acest om NU A FOST JUDECAT.
  Acest om A FOST BATJOCORIT in salile de judecata din ROMANIA ( infatiserile facandu-se numai cu SALA GOALA) de CRIMINALI numiti mai sus care continiu i-au bagat PUMNUL IN GURA.
  A recuzat judecatorul ca dicteaza grefierei numai ce vrea el, fara sa tina cont de declaratiile martorilor si a primit amenda 2.500 lei, PENTRU ATITUDINE IREVENTIOASA.
  Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri s-a cereti spre consultare inregistrarile de sedinta din dosarele 10882/311/2010 si 10462/311/2012. s-a vedeti CUM AU DISTRUS PROCURORII SI JUDECATORII VIAȚA UNUI OM NEVINOVAT.
  Eu am avut încredere în JUSTITIE în profesionalismul lor, dar acum, pus în fața realității, descopar cu groază ca JUSTITIA judeca numai pe bani si constat ca 90 % din detinuti din inchisori sunt condamnati pentru ca nu au avut banii sa dea la judecatori CRIMINALI care vor banii, NU PROBE.
  Descoperim ca JUSTITIA are un dispreț terifiant față de viața noastră, sunt complici la genocidul creat de ei si nu dau nici măcar O CEAPĂ DEGERATĂ pe viața noastră.
  Acestia protejaza clanurile interlope, mafioţii, milionarii analfabeti, maneliştii şi cam toate categoriile de şmecheri care sfidează România aproape zilnic CU UN LUX OPULENT INEXPLICABIL CA SI AL LOR.
  In fata interlopilor care au acaparat sferele puterii, institutiile statului devin neputincioase.
  Ipotent a devenit DNA-ul Laurei Codruța Kövesi care a fotocopiat dosarele 10882/311/2010 si 10462/311/2012 si ne-a chemat la DNA sa-i informam daca in afara inscrisurilor mai avem si alte probe ca ei sa le distruga.
  Ipotent a devenit si Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Coruptie care caseaza tot.
  Ipotent a devenit si CSM-ul care dupa numire nu mai are control asupra magistratilor acoperiti de diplome false.
  „Vai de zilele noastre! Ce-aţi făcut din noi, neisprăviţilor?”
  Vasile Ilie

  Apreciază

 3. Pe mine Parchetul General m-a trimis in judecata pentru gandurile mele…A iesit chiar Augustin Lazar pe post,marele procuror general sa vorbeasca de mine,cand a dat comunicatul de presa,cu trimiterea mea in judecata..Au aparut poze cu mine,au umplut netul cu mine.
  Cand cer sa ancheteze instigarile de acum de pe facebook,ca oamenii sa iasa in strada pentru ca senatul a facut scut in jurul lui Oprea,nici nu ma baga in seama.Aia sunt oamenii lui Soros din strada.Tot astia au daramat un guvern si au pus premier un om de-al lor.Atunci nu a mai fost afectata ordinea publica.
  E clar,sunt mai periculos decat Soros.Instigarile mele de pe blog au fost mai puternice decat instigarile de grup,care pot mobiliza mii,zeci de mii de oameni.

  Apreciază

 4. Uite, Balbeck ca mi-a scapat evenimentul cu tine si Lazar. Nu ma mai uit la tv de luni de zile si bine fac. Sau daca nu-ti cunosc identitatea reala, n-am avut cum afla nici din presa scrisa, pe care o mai rasfoiesc din cand in cand.

  Este clar ca in strada au iesit o mana de Soros-isti si restul…pacalicii de serviciu. Daca ai citi comentariile romanilor la diverse articole de presa, cred ca nu te-ar mai surprinde de ce suntem azi in mizerie, desfrau si irecuperabili. Guvernantii nu sunt nici mai buni si nici mai rai decat poporul pe care-l conduce. Ei sunt oglinda masei majoritare iar masa are chipul si asemanarea fidela a celor din institutiile statului. Suntem nevindecabili. De ce? Pentru ca boala a invadat peste 85% dintre romani.

  Apreciază

 5. Eu am lovit sistemul.Cine sunt eu?De unul singur am reusit sa ii enervez foarte rau.Ceilalti 4000 care s-au strans in urma instigarilor si au aruncat hartie igienica in Parlament,nu au reusit.Sistemul s-a amuzat .Eu l-am enervat cu adevarat si sistemul incearca sa ma inchida.Presiunile sunt uriase,dar ramane de vazut.Momentan sunt liber….sa vad dupa decembrie…incolo.

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s