7 comentarii la “Pedepse cu suspendare pentru vânzătorii de ţară!

 1. Cand o sa fie condamnati medicii pentru ca isi omoara pacientii si nu pot sa ii vindece de cancer atunci o sa fie justitia MAI CEVA decat in paradis. Justitia nu prea exista. Pana atunci toata lumea isi da cu parerea ca e gratis.

  Apreciază

 2. Cat de ,,TICALOS” poate sa fie un om legitimat de STAT ca ,,MAGISTRAT” s-a condamne un om la puscarie, ca doarme acasa in pat (vezi Decizia penala nr. 720 din data de 06.05.2016, dosar 10462/311/2012).

  Comsarul Sef Traian Berbeceanu a castigat procesul cu colegi sai pentru ca facea parte din system. Dosarul Comisarului Sef a fost construit pe baza unor mărturii mincinoase si majoritatea martorilor care au fost folosiți în acest dosar, si-au schimbat declaratiile în fața judecătorilor..
  In Slatina s-au platit milioane de EURO de MAFIA ALUMINIULUI, pentru formarea Dosarelor 10882/311/2010 si 10462/311/2012, iar procurori si judecatorii se CACA pe ei de frica SA NU RETURNEZE DE DOUA ORI SUMA PRIMITA, sau sa fie gasiti in putrefactie in mijlocul casei, daca nu executa ordinul primit.
  Si noi am acuzat procurori si judecatorii de represiune nedreaptă, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și abuz în serviciu insa procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, DIICOT, DNA, CSM si Ministerul Justitiei FAC PE EI de frica cand aud de MAFIA ALUMINIULUI. In Alba Iulia nu exista MAFIA ALUMINIULUI, iar judecatori nu sunt TEMBELI ca la alte instante s-a condamne fara nici o proba.
  Toti romanii platesc pentru energia pe care o consuma ALRO si de care profita MAFIA ALUMINULUI.
  Comsarului Sef Traian Berbeceanu ,nu i-au cununat copii magistrati din OLT cu functii in Bucuresti, sau fratele Presedintelui, nu a avut intalniri cu Valeriu Stoica, Theodor Stolojan, Traian Basescu etc. ca Sandu Anghel zis ,,BERCEA MONDIAL” scos in fata de MAFIA ALUMINIULUI si caruia i-au ascuns dosarele procurorul DNA, Marin Calusaru si PRIM-PROCURORUL Tribunalului OLT Anca Elena-Anuta

  In Slatina, judetul Olt, oras cu daua strazi, jegurile din justitie platiti de MAFIA ALUMINIULUI ROMANESC au format zeci de grupari de crima organizata din criminali, camatari, tortionari inculti ce creeaza sute de abuzuri .
  La indicatia MAFIEI ALUMINIULUI de la ALRO un OM NEVINOVAT a fost a fost bagat la puscarie de aceste jeguri, respectiv de procurorul Marin Calusaru prin fabricarea RECHIZITORIUL inregistrat sub nr. 5382/ P/2008, din data de 11 octombrie 2010 platind martori cu cate 10.000 lei/persoana si procuroarea Anca Elena-Anuta CARE ARE CONTRACTE COMERCIALE CU ALRO, prin fabricarea RECHIZITORIULUI inregistrat sub nr. 510/P/2010 din data de 16. 10 .2012 ce formeaza obiectul Dosarului nr. 10462/311/2012,
  ACEST OM, NU A SAVARSIT NICI O INFRACTIUNE, INSA PROCURORII SI JUDECATORII PENTRU ZECII DE MII DE EURO, AU FABRICAT ,,FAPTE INEXISTENTE”
  Îmi este jenă de conducatorii acestor institurii ale STATULUI ROMAN care cunosc situatia, dar le este frica si de umbra lor insa, eu pe acesti oameni imorali, lipsiți de onoare, respect și corupti ii numesc,, JEGURI si CALAI ORDINARI”.
  „Eu nu întrebuinţez cuvântul JEG si CALAI ORDINARI pentru ca să insult pe cineva. Eu le spun JEGURI si CALAI ORDINARI la toti cei care nu isi fac datoria, condamna la ordin sau pe bani pentru că aşa cred eu că se numesc ei şi de altfel – mi se pare ca – sunt singuri oameni imorali care nu raspund ca animalele pentru faptele lor”
  Nominalizez participanti la acest circ oribil:
  1. Din partea IPJ OLT:
  Comisarul sef Nedeloiu Consatantin;
  Subcomisarul Corman Gabriel,
  Comisarul Mas Iulian;
  Inspectorul de politie Ilinca Ionut;
  Inspectorul de politieDan Nicu
  2. Din partea Judecatoriei Slatina :
  Judecatorul camatar Constantin Luis;
  Judecatorul Petcan Romeo Iulian;
  Judecatoarea Croitoriu Catalina Genua;
  Juddecatorul Nicolar-Catalin G. Chircusi si procurorii de sedinta.
  3. Din partea Curti de Apel Craiova:
  Judecatoarea Trifanescu Valentina;
  Judecatorul Ciobanu Gheorghe;
  Judecatorul Silviu Visan;
  Judecatoarea Balaci Liana;
  4. Din partea Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie:
  Procurorul Camelia Sutiman si alti.
  Prin actul de sesizare a instantei din 11.10.2010, procurorul MARIN CALUSARU invoca declaratiile mincinoase platite de domnia sa cu cate 10.000 lei /persoana, IAR PROBELE CERTE SI CONCLUDENTE LE-A SCOS DIN DOSAR.
  Acesti CALAI ORDINARI emit hotarari false, la serviciu. si mai si primesc bani pentru asta.
  Dupa parerea mea acesti CALAI ORDINARI platiti sa apere oameni, nu sa-i distuga, pentru bani de la MAFIA ALUMINIULUI au mancat tone de ,,RAHAT” in ordonantele si hotararile lor, fara sa arate o singura proba ce reprezinta infractiunile pentru care suntem acuzati PE NEDREPT.
  La inceputul cercetarilor penale acesti CALAI ORDINARI i-au cerut acestui OM casa si masina ca s-a nu-l faca prin declaratii mincinoase platite cu 10.000 lei la cetateni romi cu dosare penale, insa acesta refuzat s-a le dea casa si masina, stiind ca este NEVINOVAT.
  Dupa 8 ani l-au facut judecatorii nominalizati mai sus prin Hotarari judecatoresti condamnandu-l si creind un prejudiciu fictiv de peste 200.000 lei, bani de care se intereseaza acum judecatorul Constantin LUIZ de la Judecatoria Slatina care si el creiaza fictiv o parte din scest prejudiciu si plateste un martor cu 10.000 lei s-a isi mentina declaratia de martor data anterior.
  Acesti CALAI ORDINARI judeca la comanda!!!!….prefera sa distruga destine, cariere, familii, sa ucida indirect oameni care s-au trezit peste noapte cercetati abuziv, hartuiti abuziv in dosare penale deschise la comanda !!!!.
  Dupa parerea mea, acesti CALAI ORDINARI sunt aparati de DNA, Parchetul Curti de Apel Craiova si Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie care spun ca au fotocopiat dosarele insa nici ei nu pot preciza, o singura proba ce reprezinta infractiunile pentru care am fost acuzat.
  Le-am aratat procurorilor si judecatorilor ca unor boi – ,,UITE PIZDA ORBULE”, probele multiplicate din dosar insistand in fiecare SEDINTA PUBLICA, insa BOI de PROCURORI SI JUDECATORI ca niste animale executa ORDINUL primit de la Mafia Aluminiului care i-a platit cu zeci de mii sau poate milioane de EURO, pentru a nu da inapoi sumele multiplicate conform contractului incheiat.
  Aceste JEGURII ORDINARE stiu ca in spatele fiecărei persoane CONDAMNATE PENTRU BANII, stă o familie, o soție, copii nevinovați, părinți bătrâni și bolnavi…
  Acesti CAMATARI HANDICAPATI fabrica cu rea-credinta dosare penale complacandu-se în roluri de râme, s-au comportandu-se precum o turma cretină de oi.
  Aceste ANIMALE vor munca de o viata a celor pe care ii condamna, sunt organizati in HAITA ca maidanezi si daca nu le dai bani nu vad nici o proba si te batjocoreste, numai cu sala goala.
  Acesti CALAI ORDINARI fac parte dintr-o instituție care nu dă seamă nimănui ca si animalele.
  Ei sunt slugile interlopilor de la Alro pentru ca la primirea MITEI au semnat contracte in care se precizeaza ca, daca nu vor condamna OMUL indicat de ei, va trebui sa returneze societati Alro de doua ori suma primita.
  Va dati seama de ce sunt in stare aceste animale pentru a nu returna infractorilor de la ALRO, de doua ori suma primita drept ,,MITA”.
  Prin aceste manevre UN OM NEVINOVAT a fost trimis dupa gratii de acesti ,,TICALOSI” legalizati de STAT ca procurori si judecatori dupa care au devenit slugile Directorului General al SC ALRO SA, DOBRA GHEORGHE.
  Acest nociv personaj, DOBRA GHEORGHE a folosit banii jefuiti de la proprii salariatii pentru procurori si judecatori, revarsandu-si urâţenia dinlăuntru-i asupra slatinenilor. Peste 3000 de salariati disponibilizati ii sunt pe mai departe datori cu întreg dispreţul lor.

  Vă cer iertare acelora dintre dvs. care, citind aceste rânduri, veți fi deranjați de exprimarea mea, dar, daca a-ti vedea la cata nedreptate am fost supusi – veti constata ca aceasta este o mangaere.
  In Romania daca inveti si faci o facultate ajungi sa culegi capsuni in Spania iar daca furi ,inseli si esti neam prost, AJUNGI POLITIST, PROCUROR SAU JUDECATOR.

  Ce fel de mentalitate au cei care își permit ca, din diverse funcții publice, să trimita un om nevinovat la MOARTE pentru A INCASA EI BANI DE LA INTERLOPI.
  Cum este cu putință ca ei să mai rămână în funcții după ce au reușit, prin platirea cetatenilor romi ce au la ei dosare penale – cu cate 10.000 lei, să trimita dupa gratii oameni ca sa le i-a prin Hotarari judecatoresti agoniseala de o viata.
  Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri să cereti spre informare dosarele 10882/311/2010 si 10462/311/2012 si sa aratati intregii ROMANII documentele pe care le considerati INCRIMINATORII pentru care acest OM a fost condamnat cu executare la ani grei de puscarie si despagubiri civile de aproximativ 200.000 lei.

  Eu am avut încredere în JUSTITIE în profesionalismul lor, dar acum, pus în fața realității, descopar cu groază ca JUSTITIA a fost ani și ani de zile complici infractorilor care au jecmanit Romania.
  Descopar cu groază că deciziile luate de aceste autorități, decizii pe care noi ”ar trebui să nu le comentăm”, au fost luate doar pe baza unor documente scriptice platite cu cate 10.000/persoana fără să verifice nimeni veridicitatea informatiilor trecute pe hârtie și fără sa-i pese nimănui de soarta noastra.
  Descoperim ca JUSTITIA are un dispreț terifiant față de viața noastră, si sunt complici la genocidul la care suntem supuși cu toții de atâția ani!
  Există în această țară politisti, procurori si judecatori care, după cum ni s-a demonstrat deja, nu dau nici măcar o ceapă degerată pe viața noastră.
  Acestia protejaza clanurile interlope, mafioţii, milionarii analfabeti, maneliştii şi cam toate categoriile de şmecheri care sfidează România aproape zilnic cu un lux opulent inexplicabil.
  Pozitia exprimata de C.S.M., Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie si Ministerul Justitiei prin acei infractori legitimati de STAT care IMI RAD IN NAS SI MA PRIVESC DE LA INALTIMEA NESIMTIRI LOR–este sa ma adresez CEDO.
  Mentionez ca un martor din dosarul 10882/311/2010 CARSTEA MARIN a fost impuscat de Mafia Aluminiului iar fratele sau CARSTEA CONSTANTIN tot martor, a fost arestat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, în domeniul comertului cu LINGOURI DE ALUMINIU, in care, suspectul a inregistrat in evidenţa contabilă a societăţii, facturi fiscale in valoare de 12.600.000 lei, eliberate de către 13 societaţi comerciale de tip fantomă, administrate de către membrii grupului MAFIEI ALUMINIULUI.
  Cei care ar trebui sa se sesizeze sunt cei mai corupti si fac parte din sistem.. De la cine poţ să ceri sprijin să facă cercetări asupra hărţuielilor, agresiunilor ameninţărilor, răzbunărilor care le fac infractori din instituţi dacă si ei sunt părtasi, compici.

  Magistrati corupti, nu mai dam nici 2 bani pe nesimtirea voastra!
  Vasile Ilie

  Apreciază

 3. Subsemnatul Vasile Ilie, domiciliat în localitatea Slatina, str. Primăverii, nr.16, bloc FA11, se. 5, etj. 2, ap. 9, jud. Olt, legitimat cu C.I. Seria OT Nr. 743757, CNP 1500321284388, tel. 0747076279, expun urmatoarele:

  Cat de ,,TICALOS” poate sa fie un om legitimat de STAT ca ,,MAGISTRAT” s-a condamne un om la puscarie, ca doarme acasa in pat (vezi Decizia penala nr. 720 din data de 06.05.2016, dosar 10462/311/2012).

  Comsarul Sef Traian Berbeceanu a castigat procesul cu colegi sai pentru ca facea parte din system. Dosarul Comisarului Sef a fost construit pe baza unor mărturii mincinoase si majoritatea martorilor care au fost folosiți în acest dosar, si-au schimbat declaratiile în fața judecătorilor..
  In Slatina s-au platit milioane de EURO de MAFIA ALUMINIULUI, pentru formarea Dosarelor 10882/311/2010 si 10462/311/2012, iar procurori si judecatorii se CACA pe ei de frica SA NU RETURNEZE DE DOUA ORI SUMA PRIMITA, sau sa fie gasiti in putrefactie in mijlocul casei, daca nu executa ordinul primit.
  Si noi am acuzat procurori si judecatorii de represiune nedreaptă, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și abuz în serviciu insa procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, DIICOT, DNA, CSM si Ministerul Justitiei FAC PE EI de frica cand aud de MAFIA ALUMINIULUI. In Alba Iulia nu exista MAFIA ALUMINIULUI, iar judecatori nu sunt TEMBELI ca la alte instante s-a condamne fara nici o proba.
  Toti romanii platesc pentru energia pe care o consuma ALRO si de care profita MAFIA ALUMINULUI.
  Comsarului Sef Traian Berbeceanu ,nu i-au cununat copii magistrati din OLT cu functii in Bucuresti, sau fratele Presedintelui, nu a avut intalniri cu Valeriu Stoica, Theodor Stolojan, Traian Basescu etc. ca Sandu Anghel zis ,,BERCEA MONDIAL” scos in fata de MAFIA ALUMINIULUI si caruia i-au ascuns dosarele procurorul DNA, Marin Calusaru si PRIM-PROCURORUL Tribunalului OLT Anca Elena-Anuta

  In Slatina, judetul Olt, oras cu daua strazi, jegurile din justitie platiti de MAFIA ALUMINIULUI ROMANESC au format zeci de grupari de crima organizata din criminali, camatari, tortionari inculti ce creeaza sute de abuzuri .
  La indicatia MAFIEI ALUMINIULUI de la ALRO un OM NEVINOVAT a fost a fost bagat la puscarie de aceste jeguri, respectiv de procurorul Marin Calusaru prin fabricarea RECHIZITORIUL inregistrat sub nr. 5382/ P/2008, din data de 11 octombrie 2010 platind martori cu cate 10.000 lei/persoana si procuroarea Anca Elena-Anuta CARE ARE CONTRACTE COMERCIALE CU ALRO, prin fabricarea RECHIZITORIULUI inregistrat sub nr. 510/P/2010 din data de 16. 10 .2012 ce formeaza obiectul Dosarului nr. 10462/311/2012,
  ACEST OM, NU A SAVARSIT NICI O INFRACTIUNE, INSA PROCURORII SI JUDECATORII PENTRU ZECII DE MII DE EURO, AU FABRICAT ,,FAPTE INEXISTENTE”
  Îmi este jenă de conducatorii acestor institurii ale STATULUI ROMAN care cunosc situatia, dar le este frica si de umbra lor insa, eu pe acesti oameni imorali, lipsiți de onoare, respect și corupti ii numesc,, JEGURI si CALAI ORDINARI”.
  „Eu nu întrebuinţez cuvântul JEG si CALAI ORDINARI pentru ca să insult pe cineva. Eu le spun JEGURI si CALAI ORDINARI la toti cei care nu isi fac datoria, condamna la ordin sau pe bani pentru că aşa cred eu că se numesc ei şi de altfel – mi se pare ca – sunt singuri oameni imorali care nu raspund ca animalele pentru faptele lor”
  Nominalizez participanti la acest circ oribil:
  1. Din partea IPJ OLT:
  Comisarul sef Nedeloiu Consatantin;
  Subcomisarul Corman Gabriel,
  Comisarul Mas Iulian;
  Inspectorul de politie Ilinca Ionut;
  Inspectorul de politieDan Nicu
  2. Din partea Judecatoriei Slatina :
  Judecatorul camatar Constantin Luis, cercetat penal in Dosarul 2249/1/2016
  Costinel Diculescu a împrumutat de la fratele judecatorului Luis Constantin şi de la Tudor Constantin suma de 95.000 de euro. Omul de afaceri a plătit în total suma de 240.000 de euro.
  Cei doi tineri i-au mai cerut patronul de la ”Patria Imobiliare” încă 100.000 de euro. Craiovenii i-au spus că dacă nu este de acord va trebui să plătească cu viaţa. Alin Constantin, fratele judecătorului, i-au pus lui omului de afaceri o dobândă de 350%, pe sistemul dobândă la dobândă săptămânală.
  Judecatorul Petcan Romeo Iulian;
  Judecatoarea Croitoriu Catalina Genua;
  Juddecatorul Nicolar-Catalin G. Chircusi si procurorii de sedinta.
  3. Din partea Curti de Apel Craiova:
  Judecatoarea Trifanescu Valentina;
  Judecatorul Ciobanu Gheorghe;
  Judecatorul Silviu Visan;
  Judecatoarea Balaci Liana;
  4. Din partea Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie:
  Procurorul Camelia Sutiman si alti.
  Prin actul de sesizare a instantei din 11.10.2010, procurorul MARIN CALUSARU invoca declaratiile mincinoase platite de domnia sa cu cate 10.000 lei /persoana, IAR PROBELE CERTE SI CONCLUDENTE LE-A SCOS DIN DOSAR.
  Acesti CALAI ORDINARI emit hotarari false, la serviciu. si mai si primesc bani pentru asta.
  Dupa parerea mea acesti CALAI ORDINARI platiti sa apere oameni, nu sa-i distuga, pentru bani de la MAFIA ALUMINIULUI au mancat tone de ,,RAHAT” in ordonantele si hotararile lor, fara sa arate o singura proba ce reprezinta infractiunile pentru care suntem acuzati PE NEDREPT.
  La inceputul cercetarilor penale acesti CALAI ORDINARI i-au cerut acestui OM casa si masina ca s-a nu-l faca prin declaratii mincinoase platite cu 10.000 lei la cetateni romi cu dosare penale, insa acesta refuzat s-a le dea casa si masina, stiind ca este NEVINOVAT.
  Dupa 8 ani l-au facut judecatorii nominalizati mai sus prin Hotarari judecatoresti condamnandu-l si creind un prejudiciu fictiv de peste 200.000 lei, bani de care se intereseaza acum judecatorul Constantin LUIZ de la Judecatoria Slatina care si el creiaza fictiv o parte din scest prejudiciu si plateste un martor cu 10.000 lei s-a isi mentina declaratia de martor data anterior.
  Acesti CALAI ORDINARI judeca la comanda!!!!….prefera sa distruga destine, cariere, familii, sa ucida indirect oameni care s-au trezit peste noapte cercetati abuziv, hartuiti abuziv in dosare penale deschise la comanda !!!!.
  Dupa parerea mea, acesti CALAI ORDINARI sunt aparati de DNA, Parchetul Curti de Apel Craiova si Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie care spun ca au fotocopiat dosarele insa nici ei nu pot preciza, o singura proba ce reprezinta infractiunile pentru care am fost acuzat.
  Le-am aratat procurorilor si judecatorilor ca unor boi – ,,UITE PIZDA ORBULE”, probele multiplicate din dosar insistand in fiecare SEDINTA PUBLICA, insa BOI de PROCURORI SI JUDECATORI ca niste animale executa ORDINUL primit de la Mafia Aluminiului care i-a platit cu zeci de mii sau poate milioane de EURO, pentru a nu da inapoi sumele multiplicate conform contractului incheiat.
  Aceste JEGURII ORDINARE stiu ca in spatele fiecărei persoane CONDAMNATE PENTRU BANII, stă o familie, o soție, copii nevinovați, părinți bătrâni și bolnavi…
  Acesti CAMATARI HANDICAPATI fabrica cu rea-credinta dosare penale complacandu-se în roluri de râme, s-au comportandu-se precum o turma cretină de oi.
  Aceste ANIMALE vor munca de o viata a celor pe care ii condamna, sunt organizati in HAITA ca maidanezi si daca nu le dai bani nu vad nici o proba si te batjocoreste, numai cu sala goala.
  Acesti CALAI ORDINARI fac parte dintr-o instituție care nu dă seamă nimănui ca si animalele.
  Ei sunt slugile interlopilor de la Alro pentru ca la primirea MITEI au semnat contracte in care se precizeaza ca, daca nu vor condamna OMUL indicat de ei, va trebui sa returneze societati Alro de doua ori suma primita.
  Va dati seama de ce sunt in stare aceste animale pentru a nu returna infractorilor de la ALRO, de doua ori suma primita drept ,,MITA”.
  Prin aceste manevre UN OM NEVINOVAT a fost trimis dupa gratii de acesti ,,TICALOSI” legalizati de STAT ca procurori si judecatori dupa care au devenit slugile Directorului General al SC ALRO SA, DOBRA GHEORGHE.
  Acest nociv personaj, DOBRA GHEORGHE a folosit banii jefuiti de la proprii salariatii pentru procurori si judecatori, revarsandu-si urâţenia dinlăuntru-i asupra slatinenilor. Peste 3000 de salariati disponibilizati ii sunt pe mai departe datori cu întreg dispreţul lor.

  Vă cer iertare acelora dintre dvs. care, citind aceste rânduri, veți fi deranjați de exprimarea mea, dar, daca a-ti vedea la cata nedreptate am fost supusi – veti constata ca aceasta este o mangaere.
  In Romania daca inveti si faci o facultate ajungi sa culegi capsuni in Spania iar daca furi ,inseli si esti neam prost, AJUNGI POLITIST, PROCUROR SAU JUDECATOR.

  Ce fel de mentalitate au cei care își permit ca, din diverse funcții publice, să trimita un om nevinovat la MOARTE pentru A INCASA EI BANI DE LA INTERLOPI.
  Cum este cu putință ca ei să mai rămână în funcții după ce au reușit, prin platirea cetatenilor romi ce au la ei dosare penale – cu cate 10.000 lei, să trimita dupa gratii oameni ca sa le i-a prin Hotarari judecatoresti agoniseala de o viata.
  Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri să cereti spre informare dosarele 10882/311/2010 si 10462/311/2012 si sa aratati intregii ROMANII documentele pe care le considerati INCRIMINATORII pentru care acest OM a fost condamnat cu executare la ani grei de puscarie si despagubiri civile de aproximativ 200.000 lei.

  Eu am avut încredere în JUSTITIE în profesionalismul lor, dar acum, pus în fața realității, descopar cu groază ca JUSTITIA a fost ani și ani de zile complici infractorilor care au jecmanit Romania.
  Descopar cu groază că deciziile luate de aceste autorități, decizii pe care noi ”ar trebui să nu le comentăm”, au fost luate doar pe baza unor documente scriptice platite cu cate 10.000/persoana fără să verifice nimeni veridicitatea informatiilor trecute pe hârtie și fără sa-i pese nimănui de soarta noastra.
  Descoperim ca JUSTITIA are un dispreț terifiant față de viața noastră, si sunt complici la genocidul la care suntem supuși cu toții de atâția ani!
  Există în această țară politisti, procurori si judecatori care, după cum ni s-a demonstrat deja, nu dau nici măcar o ceapă degerată pe viața noastră.
  Acestia protejaza clanurile interlope, mafioţii, milionarii analfabeti, maneliştii şi cam toate categoriile de şmecheri care sfidează România aproape zilnic cu un lux opulent inexplicabil.
  Pozitia exprimata de C.S.M., Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie si Ministerul Justitiei prin acei infractori legitimati de STAT care IMI RAD IN NAS SI MA PRIVESC DE LA INALTIMEA NESIMTIRI LOR–este sa ma adresez CEDO.
  Mentionez ca un martor din dosarul 10882/311/2010 CARSTEA MARIN a fost impuscat de Mafia Aluminiului iar fratele sau CARSTEA CONSTANTIN tot martor, a fost arestat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, în domeniul comertului cu LINGOURI DE ALUMINIU, in care, suspectul a inregistrat in evidenţa contabilă a societăţii, facturi fiscale in valoare de 12.600.000 lei, eliberate de către 13 societaţi comerciale de tip fantomă, administrate de către membrii grupului MAFIEI ALUMINIULUI.
  Cei care ar trebui sa se sesizeze sunt cei mai corupti si fac parte din sistem.. De la cine poţ să ceri sprijin să facă cercetări asupra hărţuielilor, agresiunilor ameninţărilor, răzbunărilor care le fac infractori din instituţi dacă si ei sunt părtasi, compici.

  Magistrati corupti, nu mai dam nici 2 bani pe nesimtirea voastra!
  Vasile Ilie

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s