19 comentarii la “Imigranţii au declanşat iadul în Grecia!

 1. Premierul sârb Aleksandar Vucic a declarat miercuri (n.r. 9 martie 2016) că Serbia nu va fi o ‘parcare’ sau un ‘centru de colectare’ pentru refugiaţi şi că va tratata în mod uman şi în conformitate cu legea ‘numărul minim de refugiaţi’ care au rămas în Serbia după închiderea rutei Balcanilor.

  Apreciază

 2. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat că a blocat acordul cu Turcia privind refugiaţii. Din punctul său de vedere, singura soluţie la criza refugiaţilor este închiderea graniţelor externe ale UE şi că transferul direct al migranţilor din Turcia nici nu intră în discuţie. El a subliniat că Guvernul său nu va face concesii în acest sens.

  Apreciază

 3. Hans Klemm – ambasadorul SUA la Bucureşti – s-a adresat recent românilor (aş întreba „în calitate de ce anume? are cumva vreo funcţie în statul român sau în UE?”) cu recomandarea următoare privitoare la imigranţi:

  „Faceţi-i musulmani români, primiţi-i cu inima deschisă!” Adică SUA ucide, omoară şi pârjoleşte aproape toată Africa şi Europa este obligată să primească cetăţenii rămaşi pe drumuri datorită lor? Dar de ce nu-i luaţi la voi acasă? Măcar atâta ar merita şi ei după ce le-aţi omorât familiile, le-aţi distrus casele, industria, tările! Sunteţi nişte curve la propriu şi la figurat dar şi prăbuşirea voastră e clară. Acum doar loviţi fără temei şi proşti sunt cei care mai cred că aveţi vreo putere. Sunteţi zero. Şi veţi deveni cea mai săracă zonă a pământului! Vor emigra şi americanii pe capete. Aici a condus politica voastră criminală!

  Când vom auzi şi despre o recomandare venită de la femeia de serviciu de la ambasada USA? Dacă un ambasador (indiferent care-i ăla) îşi permite să dea sfaturi şi ordine preşedintelui României, Premierului, Procurorului General al României, Procurorului General al DNA, CSM-ului, Preşedintei ICCJ, întreb serios: NOI MAI SUNTEM O ŢARĂ SAU O COLONIE ÎN CARE NU CONTEAZĂ CE ROMÂNI SUNT LA BUTOANE CĂ ORICUM NU AU NICIO PUTERE?

  Apreciază

 4. Premierul României – Dacian Cioloş – se lăuda marţi, 8 martie 2016, că a încheiat acordul cu Turcia, adică exact acel acord refuzat de Orban şi care, ulterior declara public că Ungaria va bloca transferul direct de refugiati din Turcia către UE

  Turcia s-a angajat că va prelua toti migrantii ilegali care trec de frontiera Turciei in Uniunea Europeana, deci şi pe cei din Grecia, cu obiectivul de a-i returna in tarile de origine daca acestia nu provin din Siria si a promis ca va accepta doar migranti azilanti sirieni. Turcia a solicitat din partea UE miliarde de euro pentru aceste operatiuni plus alte cateva mari avantaje politice si nu numai.

  As vrea sa vad macar 1 POLITICIAN ROMAN CAPABIL SA NEGOCIEZE CEVA PE PLAN INTERNATIONAL DIN POZITIE VERTICALA SI NU NUMAI IN GENUNCHI, LASANDU-SE SODOMIZAT DE ORICINE!

  Apreciază

 5. Absolut pertinente comentariile despre declaratiile d-lui Hans Klemm. In ultimul timp se amesteca tot mai vizibil in treburile interne ale Romaniei. O face cu mandat clar din partea Administratiei SUA sau in nume propriu? Poate dansul sa ne raspunda public? Acel comentariu ar trebui trimis la ambasada americana, ca sa stie si dl Helmm ce gandesc romanii.

  Apreciază

 6. Incercati sa va imaginati cum ar fi sa fiti voi in locul imigrantilor… bineinteles ca sunt si talhari printre ei ori fanatici religiosi ori sunt folositi pentru anumite actiuni politice globale ori diversiuni… dar in primul rand este o criza umanitara(cea ce este crunt) Europa cred ca ar trebui sa se gnadeasca serios la infintarea de noi localitati dar obligatoriu sa fie mixte si unde sa fie integrata si noua populatie migratoare… CINE ESTE DE VINA? Pai pare din ce in ce mai clar… RUSIA, USA si TURCIA pentru ca a risipit banii… Trebuie facut ceva URGENT daca nu va fi rau, rau, rau…

  Apreciază

 7. sa vina ca romanii adevarati nu mai au nimic ,sa vad ce vor face cei care sunt tradatori de tara si au furat averi ca acesti oameni nu vor ataca pe cei amarati vor ataca acolo unde se vede lacomia si bunul trai

  Apreciază

 8. Emigranti au declansat iadul?
  Cum vä permiteti sä postati asa ceva?
  Probabil pentru cä nu ati fost pusi in situatia de a fi bombardati si de a trebui sä päräsiti tot ce vä este drag. Nu ati väzut pe ce dragi stinginduse din viatä printre gloante sau inecati in valuri.
  Dumnezeu ii pune pe crestini la incercare si ne cere sä fim umani, sä ne deschidem sufletul si sä ajutäm pe toti cei cäzuti la greu. Doamne ajutä!

  Apreciază

 9. Fisura UE, identificata in gestionarea granitelor uniunii, ca problema unilaterala a fiecarui stat aflat la granitele ei, este tocmai vulnerabilitatea pe care o exploateaza astazi lumea araba. Cata vreme institutiile Uniunii nu se reformeaza in sensul unei reale uniuni, cu guvern, armata, justitie, …, lucrurile fiind lasate in deriva, parca tocmai pentru exploatarea acestei vulnerabilitati, de statele ce se opun unificarii reale, e limpede pentru un observator impartial ca uniunea este numai pe hartie. Cu totii stim ca hartia suporta orice, …

  Apreciază

 10. adriana, în ce anume constă ruşinea autoarei? Ai argumente?
  Că ştiu şi eu ce se întâmplă acolo, dar eram curioasă ce-i reproşezi jurnalistei?
  Sau ai ochi, urechi dar nu vezi şi nici nu auzi?

  Apreciază

 11. Anonimule, cine i-a bombardat? Grecia? Să emigreze în ţările care i-au cotropit, le-au omorât familiile, le-au distrus casele, nu în cele care nu au fost implicate în conflict!

  Până la dumnezeul tău din poveste există o altă poveste, mai reala, care se numeşte „Planul Kalergi” şi la care asistăm ca prostiţi fără a lua măsuri.

  Apreciază

 12. „Europa nu-i ajută de loc!”
  Pai de ce sa ii ajute? Nu ei si-au facut-o cu mana lor? In loc sa intoarca barcile alea din drum inapoi de unde au venit, ei ii duc in centre de refugiati. Asa se protejeaza o frontiera?

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s