5 comentarii la “Guvernanţii i-au condamnat pe toţi la moarte!!! Persoanele fără venituri obligate să plătească 66 lei lunar CASS din … ZERO LEI!!!

 1. „Cel mai irecuperabil analfabet este cel politic: el nu aude, nu vorbește, nici nu participă la evenimentele politice. Nu este conștient de faptul că traiul de zi cu zi, cât costă fasolea, peștele, făina, chiria, pantofii sau medicamentele, toate sunt influențate de deciziile politice. Analfabetul politic este atât de nătăfleț încât se simte mândru și se umflă în pene spunând când afirmă că urăște politica. Imbecilul nu știe că din ignoranța sa politică se nasc prostituata, copilul abandonat și cel mai rău dintre hoți, politicianul corupt și aservit intereselor companiilor naționale și multinaționale.”
  BERTOLD BRECHT

 2. Halal justitie. Asa se lupta impotriva coruptiei? Condamnand inculpatii la pedepse cu suspendare? Doar circ si batjocura. Asta se numeste instigare sau liber la coruptie.

 3. Pingback: Guvernanţii i-au condamnat pe toţi la moarte!!! Persoanele fără venituri obligate să plătească 66 lei lunar CASS din … ZERO LEI!!! | lylyanadogarudal

 4. care sa fie solutia ???… eu nu ma pricep….dar am observat si eu acelasi fenomen

 5. Ieşirea în stradă, o nouă revoluţie şi o altă clasă politică.
  Dar soluţia va rămâne un vis irealizabil.
  Românii n-au ambiţii, demnitate şi mai ales nu vor să fie uniţi, preferă dezbinarea, fuga şi plecăciunea în faţa agresorilor, cotropitorilor şi nedreptăţilor.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s