Un comentariu la “11 dintre cei 16 semnatari ai Strategiei Naționale Anticorupție sunt securişti, progenituri de miliardari şi inculpaţi în mari dosare de corupţie!

  1. Judecatoarea Carmen Marinescu este invinuita de mînjirea degețeelor înrobate cu mierea ciubucului la nivel înalt. ale cărei decizii, chiar și cînd tîmpite sau dubioase, nu pot fi puse în discuție de nici o altă instituție, care judecă atunci cînd are chef sau cînd membrii ei s-au trezit din beție sau din prostie. într-un cuvînt, un buboi pe obrazul și așa plin de coșuri al democrației noastre. Ea face parte dintr-o instituție care nu dă seamă nimănui, care nu catadicsește să se explice în fața opiniei publice, de parcă n-ar fi alcătuită din oameni, oameni care asudă și rîgîie, unii dintre ei de nivelul intelectual .
    Repet, o institutie alcătuită din oameni și nu totdeauna din oameni de cea mai bună calitate morală și intelectuală. Treptat-treptat, acest grup de oameni, în marea lor majoritate de o mediocritate lucie, și-a luat lumea în cap.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s