3 comentarii la “Toate imobilele din ţară vor fi cadastrate şi înregistrate gratuit de autoritati în cartea funciară

 1. MT, ai mare dreptate.
  Si cum la noi mai intai se cumpara caruta apoi caii, se pare ca va functiona cu galci.
  Important este ca au bani europeni de cheltuit. Ca nu exista aplicabilitate, performanta ori rezultate pozitive, nu intereseaza pe nimeni.
  Aceeasi situatie o intalnim si la scaderea tva-ului. Exemplu: in primele luni dupa intrarea in vigoare a actului normativ, pretul painii a scazut intr-adevar. Acum este mai scumpa decat inainte!
  De aceasta data, hipermarketurile au „preintampinat” masura – care venea de fapt si in sprijinul lor, banul fiind nascut sa circule!! – au majorat pretul produselor la raft astfel incat consumatorul sa nu mai simta nicio relaxare financiara in propriul buzunar. Peste putin timp vom afla si despre scumpirea combustibililor, a gazelor, a luminii, se vor introduce noi impozite si taxe asa ca … va fi mult mai scump decat inainte. Pentru mine nu mai este nicio surpriza. Toate guvernele postdecembriste au procedat la fel. Au bani doar de furat, nu si de construit ceva durabil, cat despre cetateni ori interesul national… Nici macar ultima lor grija nu este!

  Apreciază

 2. N-am stiut unde sa plasez intrebarea, deci este off…

  Pe un Titlu proprietate – teren agricol – sunt 3 mostenitori. Doi dintre ei isi vand cotele de teren si noul proprietar vrea si Titlul de proprietate. Cum ramane cu al treilea mostenitor? (Tinand cont ca cei 3 mostenitori erau rude nu s-a pus pb. cine tine actul). Dar in situatia data cand noul proprietar este din at oras? Daca are Copie legalizata dupa Titlu e sufficient sa-si demonstreze calitatea de proprietar?

  Multam’!

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: