11 comentarii la “Preşedintele Tribunalului Olt – Judecător Marinescu Carmen – suspectată de DNA că a luat 200.000 euro mită de la Bercea Mondial! Mircea Băsescu este liber deşi mita a fost certă şi a văzut-o toată ţara!

 1. Presedinta Tribunalului Olt s-a numarat printre judecatoarele care au dispus eliberarea lui Bercea, fix in perioada in care rudele acestuia, Marian Capatina si Mircea Basescu purtau negocieri pentru scoaterea din arest a interlopului

 2. Judecatoarea Marinescu Carmen a primit bani si de la ALRO Slatina. Alro Slatina i-a platit la CSM funcia de presedinta a Tribunalului Olt. succesul acesteia a plecat de la Dosarul nr.6978/311/2010.
  Judecatorul Marinescu Carmen a redactat Hotararea Judecatoreasca cu privire la acest dosar atat la Judecatoria Slatina cat si la Tribunalul Olt. Pentru acest Dosar a primit foarte multi bani de la Alro Slatina.

 3. Ilie, nu ma mira. Stiu si eu cum se intra in magistratura, cum se promoveaza etc. In spate exista categoric spagi, interese, combinatii, cu alte cuvinte: MAFIA! De aceea nu cred in heirupismul asta al DNA-ului care mai mult face spectacol decat cercetare. Justitia reala se face cu demnitate si in tacere, cu probe reale si nu prin suspiciuni rezonabile…

 4. Subsemnatul Vasile Ilie, domiciliat în localitatea Slatina, str. Primăverii, nr.16, bloc FA11, se. 5, etj. 2, ap. 9, jud. Olt, legitimat cu C.I. Seria OT Nr. 328580, CNP 1500321284388, tel.0747076279 si Vasile Paul-Cristian cu domiciliul în Slatina, Str. Primăverii nr. 4, bl. FA 5, sc. A, ap.6, CNP 176 0909284374, tel. Mobil 0784111270, in conformitate cu prevederile art. 283 alin. 1 Cod Penal si art. 97 din Legea 303/2004, inaintam prezenta :
  PLANGERE PENALA
  Impotriva procurorului ANUȚA ANCA- ELENA care cu intentie fabrica in fals dosare penale si pune în mişcare o acţiunea penală impotriva lui Vasile Paul Cristian, trimitandu-l în judecată, pentru o infractiune imaginara, ştiind că este nevinovat.
  In formularea acestei PLANGERI PENALE ne bazam pe faptul ca organele judiciare au obligaţia de a asigura, pe bază de probe, aflarea adevărului cu privire la faptele şi împrejurările cauzei, precum şi cu privire la persoana suspectului sau inculpatului.
  In sarcina PROCURORULUI Anca Elena-Anuta pot fi retinute infractiunile:
  – abuz în serviciu;
  – represiune nedreaptă;
  – fals intelectual;
  Infractiunea de represiune nedreaptă a fost comisa cu intentie premeditata, pe baza unor ineptii, contrare probelor existente la dosar.
  ,, Trocul a fost mentinerea contractului comercial al familiei procurorului Anca Elena-Anuta cu SC ALRO SA in schimbul condamnarii unei familii pe care SC ALRO SA, vroia sa o pedepseasca”.
  Invoc expres dreptul la libertatea de exprimare, garantat de Convenția Europeană a Drepturilor Omului.
  ,, Periculozitatea faptelor PROCURORULUI Anca Elena-Anuta este sporita si de gradul intentiei cu care a savarsit infractiunea de REPRESIUNE NEDREAPTA, familia domniei sale are contracte cu ALRO SA si pentru mentinerea contractelor trimite in judecata oameni nevinovati ”.
  In fapt:
  Procurorul Anca Elena-Anuta și-a îndeplinit în mod necorespunzător atribuțiile de serviciu vizând desfășurarea activității în conformitate cu legea, prin dispunerea începerii urmăririi penale față de Vasile Paul Cristian pentru săvârșirea infracțiunilor de ,, Fals intelectual -infracţiune prevazuta de art. 290 alin. 1 C.p., şi Delapidare -infracţiune prevazuta de art. art.215 1 alin. 1 . C.p.” la dispozitia primita de la DEMENTUL Danciu Nicolae, Director Adj. în cadrul Serviciului Resurse Umane al SC ALRO SA dupa ce acesta a efectuat stersaturi ordinare in REGISTRUL DE POARTĂ și REGISTRUL DE CÂNTAR de la poarta nr.4 a AL SC ALRO SA.
  Din punctul nostru de vedere, necesitatea existenței probelor este în directă legătură cu principiul aflării adevărului, căci orice adevăr derivă și se axează pe probe.
  – Totusi, acestui infractor Danciu Nicolae nu-i cere nimeni o Nota explicativa deoarece Procurorul Anca Elena-Anuta se tine gaia-matul de el prin ALRO pentru a nu pierde contractele comerciale anulate de sindicate, inlaturand normele cuprinse in procedurile de lucru ale ALRO, in baza carora Procurorul Anca Elena-Anuta a formulat ineptii si a dispus trimiterea mea in judecata pentru o infractiune imaginara, ştiind că sunt nevinovat.

  Dupa intocmirea acestui plan diabolic intre cei doi, Danciu Nicolae Director Adj. in cadrul Serviciului Resurse Umane si Cons. Jur. Constantinescu Ion Seful Departamentului Juridic-Actionariat al SC ALRO SA, care intocmesc, semneaza si isi pun avizul pe toate documentele INTOCMITE de ALRO, formuleaza o PLANGERE PENALA preluata de Procurorul Anca Elena-Anuta care sa dispuna trimiterea mea in judecata.

  La dosar nu exista nici un element material care sa justifice Falsul intelectual si Delapidarea pentru care sunt trimis in judecata, avand in vedere mijlocului de probă Dispozitia de livrare nr. 80032541 intocmita de colegul meu Manea Daniel (eu nefiind de serviciu in data de 10.11.2008 la ora 22:54:54, si dormeam acasa in pat (acest lucru fiind dovedit in jurnalizarea intrarilor si iesirilor din unitate care arata NEGRU PE ALB ca in data respectiva nu am intrat in unitate) cand s-a emis acest NUMAR DE ORDINE in functie de care autocamioanele intra in unitate la marfa.
  Acest fapt denota ca eu sunt trimis pe nedrept in judecata, pentru Fals intelectual si Delapidare, aceasta fapta savarsita de Procurorul Anca Elena-Anuta este bazata pe o ,,CONSTRUCTIE ABSTRACTA” fabricata de aceasta cand EU dormeam acasa in pat.
  Procurorul Anca Elena-Anuta stia ca ,, DIN UNITATE NU IESE NICI O MASINA INCARCATA PENTRU INTERN SAU PENTRU EXTERN NOAPTEA ” si a scos din dosar urmatoarele documente:
  1. NUMAR DE ORDINE nr. 80032541 pentru care sunt acuzat de, Fals intelectual;
  2. AVIZUL DE INSOTIRE AL MARFII nr. 80032541 pentru camionul, inmatriculat sub nr. B-47-NHV( tractor) si B-47-MJL ( remorca) incarcat cu cantitatea de 21.325 kg. de aluminiu;
  3. FACTURA intocmita de Serviciul export pentru camionul, inmatriculat sub nr. B-47-NHV( tractor) si B-47-MJL ( remorca) incarcat cu cantitatea de 21.325 kg. de aluminiu;
  4. Certificatul de calitate intocmit de Serviciul CTC pentru cantitatea de 21.325 kg. de aluminiu;
  Procurorul Anca Elena-Anuta A ASCUNS, faptul ca ALUMINIUL CE FACE OBIECTUL MATERIAL AL DOSARULUI PENAL NR.10.462/311/2012, a fost dus la Bulibasa cetatenilor romii din Sintesti, Judetul Ilfov, pentru a plati o DECLARATIE DE MARTOR data de acesta (Mihai Buzdugan) in data de 22.11.2008, cu 37 de zile inainte ca Ing. Danciu Nicolae Director Adj. in cadrul Serviciului Resurse Umane si Cons. Jur. Constantinescu Ion Seful Departamentului Juridic-Actionariat al SC ALRO SA, sa formuleze Plangere penala.

  Deci, Simularea acestui furt a fost pus la cale de Procurorul Anca Elena-Anuta impreuna cu Ing. Danciu Nicolae Director Adj. in cadrul Serviciului Resurse Umane.
  Din punctul nostru de vedere , fapta Procurorul Anca Elena-Anuta de a pune în mişcare o acţiunea penală, nu are nici o justificare, din punct de vedere tehnico-juridic, PENTRU CA în favoarea ACESTEI REPRESIUNI NEDREPTE nu a putut fi adus nici un argument aparent solid al delapidarii , obiectul material (21.325 kg. de aluminiu a DISPARUT FARA URME) ai infractiuni savarsite de Vasile Paul Cristian.
  “Inserarea in considerentele unui RECHIZITORIU a unor infomaţii sau opinii ce nu ţin de interpretarea şi evaluarea probelor, reprezintă elemente de conţinut ale unor solutii jenante”, care nesocotesc CONSTITUTIA ROMANIEI , ce prevede explicit, în art. 16 alin. 2, că „Nimeni nu este mai presus de lege” deci, nici Procurorul Anca Elena-Anuta care are contracte comerciale cu Alro.
  Indiferent de natura spetelor deduse judecatii, Procurorul Anca Elena-Anuta actioneaza determinat, prin DNA, impotriva flagelului coruptiei, fara nici o retinere in raport de calitatea persoanelor invinuite sau inculpate, chiar daca in cauza sunt implicati salariati din conducerea SC Alro Slatina de care domnia sa se tine gaia-matul pentru a nu pierde contractele comerciale ale brutariei familiei.
  Precizam ca, camioanele vin la unitate in baza contractelor existente intocmite de Contract managerii Serviciului export cu mai multe ,,CASE DE COMENZI” printre care si firmele Caz-Transport SRL si SC Dacaro Drivers SRL, inmatriculate cu insemnele „KZN”, ce presteaza pentru ALRO servicii de transport rutier.

  Procurorul Anca ELENA-ANUȚA cunoaste faptul că după intrarea camionului în unitate, shipping officerul nu mai are nici o responsabilitate cu privire la acest camion, cine îl încarcă și cu ce fel de marfă, cu ce cantitate și cine îi întocmește actele pentru cântar și de ieșire pe poartă, cine îl verifică și cine îi întocmește CERTIFICATUL DE CALITATE pentru marfa încărcată.
  Toată lumea știe ca din unitate NU IESE NICI UN CAMION PE TIMP DE NOAPTE pentru că actele se întocmesc de către Serviciul export numai între orele 07:00-16:00.
  ,, CAMIONUL NU POATE FI CÂNTĂRIT FĂRĂ ACTE SI NU POATE IESI PE POARTA FARA DOCUMENTE” decat daca este insotit de procurori.
  Documentele camionului dupa ce sunt intocmite de Serviciul EXPORT intre orele 07:00 – 16:00, sunt verificate de cantaragiu CARE NU-L URCĂ PE CÂNTAR dacă pe acte nu este semnătura și ștampila gestionarului de la Serviciul Desfacere, dupa care este verificat de agentul de pază și ECHIPA DE INTERVENȚIE care înregistrează și permit ieșirea camionului din unitate etc.;
  – Reproduc intocmai din RECHIZITORIU din data de 16. 10 .2012, pag 9 ultimul aliniat semnat de procurorul ANUȚA ANCA- ELENA:

  – ,,Desi invinuitul Vasile Paul Cristian NU INDEPLINEA in cadrul SC ALRO SA functia de gestionar de drept el fiind salariatul la SC VIMETCO TRADING SRL- BUCURESTI, (aceasta functie fiind ocupata de invinuita Dumitru Mariana), in sarcina sa se va retine, TOTUSI, infractiunea de DELAPIDARE prevazuta de art. art.215 1 alin. 1 . C.p., intrucat raportat la sarcinile sale de serviciu se poate aprecia calitatea sa de ,,GESTIONAR DE FAPT” in SC ALRO SA prin intocmirea unei hartii de colegul sau Manea Daniel, in timp ce ce el dormea acasa in pat ( jurnalizare document Fila 178 din dosarul Judecatoriei Slatina) ” .
  Pur și simplu asistăm revoltați la spectacolul grotesc în care, este trimis in judecata Vasile Paul Cristian o victimă a intelegerii intre Danciu Nicolae Director Adj. in cadrul Serviciului Resurse Umane si procurorul ANUȚA ANCA- ELENA careia NU-I CURGE NICI O LACRIMĂ PE OBRAZUL GROS DE-ATÂTA NESIMȚIRE cand abuzeaza de functie pentru a trimite in judecata un om stiind ca este nevinovat!
  Aceasata își continuă abuzurile, îngropănd destine, batjocorand familiile și copii acestor nevinovați care cer două lucruri absolut normale pentru o ființă umană: DREPTUL LA MUNCA ȘI LA O VIAȚĂ DECENTĂ !
  Cât de ,,ORB POȚI SĂ FII” (chiar daca ai contracte comerciale prin interpusi cu ALRO) să vezi modificările efectuate în Registrul de poartă de către DEMENTUL Danciu Nicolae, Director Adj. în cadrul Serviciului Resurse Umane al SC ALRO SA, SA STII CA NICI O MASINA NU PARASESTE UNITATEA NOAPTEA, sa stii ca Vasile Paul Cristian este LIBER in data de 10.11.2008, (vezi, jurnalizare document Fila 178 din dosarul Judecatoriei Slatina) și să-l trimeti in judecata pentru Fals intelectual și Delapidare, stiind ca DOARME NOAPTEA ÎN PAT, acuzație bazată pe o ,,CONSTRUCȚIE ABSTRACTĂ ” fabricată de procurorul ANUȚA ANCA- ELENA pentru a se derula in continuare contractele comerciale ale familiei domniei sale cu Alro, fapt dovedit prin jurnalizarea intrărilor și ieșirilor din unitate care arată NEGRU PE ALB că în data respectivă Vasile Paul Cristian nu a intrat în unitate ( vezi Fila 178 din dosarul Judecatoriei Slatina).
  Precizez că, (Fila 178 din dosarul Judecătoriei Slatina) este un înscris cu valoare autentică, ce îmbracă forma scrisă – cerută de Lege.
  Atât timp cât procurorul de caz ANUȚA ANCA- ELENA nu a CONTESTAT/ANULAT în vreun fel acest document calitatea acestui document justificativ nu poate fi înlăturată.

  Potrivit Regulamentului de Ordine Interioară, ,,NU” este permisă intrarea în unitate a autocamioanelor care prezintă o Dispoziție de livrare al cărei NUMĂR DE ORDINE este mai mic sau mai mare cu 10 numere, față de Dispoziția de livrare înscrisă anterior în Registrul de poartă de agentul de securitate.
  – NUMĂRUL DE ORDINE invocat de Procurorul Anca Elena-Anuta că se numește FALS INTELECTUAL SI DELAPIDARE este cu peste 100 numere mai mic față de NUMĂRUL DE ORDINE înscris anterior în REGISTRUL DE POARTĂ de agentul de securitate și REGISTRUL DE CÂNTAR de cantaragiu.
  – NUMĂRUL DE ORDINE a fost întocmit de colegul meu Manea Daniel, în data de 10.11.2008, la ora 22:54:54, eu nefiind de serviciu în nici o tură din ziua respectivă ( vezi Fila 178 din dosarul Judecătoriei Slatina).
  – Verificarea REGISTRELOR de poarta si de cantar in original pe o perioada de 1,2 sau trei ani anterior datei de 11/12.11.2008 si pe 1, 2 sau trei ani ulterior datei de 11/12.11.2008, CONSTITUE O DOVADA IN PLUS ca nici un autocamion de intern sau de extern NU PARASESTE NOAPTEA unitatea si ca modificarea in Registrul de poarta si Registrul de cantar facuta de DEMENTUL Danciu Nicolae Director Adj. in cadrul Serviciului Resurse Umane ESTE FACUTA LA MISTO (o batjocora la adresa parchetului) sa vada cum reactioneaza procurorul ANUȚA ANCA- ELENA care are contracte comerciale cu SC ALRO SA.

  – I. FAVORIZAREA INFRACTORULUI;
  Procurorul Anca Elena-Anuta care insista în mod obsesiv in mentinerea contractelor comerciale ale familiei, înlătură urmatoarele documente pentru ca intelegerea dintre domnia sa si dementul Danciu Nicolae Director Adj. in cadrul Serviciului Resurse Umane sa capete o forma legala:
  1. Foaia de parcurs din data de 11.11.2008 care arată că soferul autovehiculul înmatriculat sub nr. B-47-NHV/B-47-MJL, Popescu Florian se afla plecat în cursă cu camionul la București;
  2. Avizul de însoțire a mărfii nr. 0002446 din data de 10.11.2008 care arată ca autocamionul la data modificării registrului de poartă al Alro de un TEMBEL, acesta transporta polistiren la București;
  3. Înregistrările din Registrul de poartă al SC CAROCAZ SRL de unde rezultă orele de intrare și ieșire ale camionului din unitate.
  4. Scrisoarea de transport CMR-ul din care rezultă că autovehiculul înmatriculat sub nr. B-47-NHV/B-47-MJL, la data de 11/12.11.2008 era la București;
  5. Notele contabile din care rezultă ca inculpatul Popescu Florian nu a încasat ,,DE LA SOCIETATEA ANGAJATOARE DE DOUĂ ORI SUME DE BANI PENTRU O SINGURĂ CURSĂ”.
  6. Tahograful mașinii: aparatul care înregistrează durata de conducere zilnică și kilometri parcurși, durata de conducere totală acumulată între două perioade de repaus zilnic sau între o perioadă de repaus zilnic şi o perioadă de repaus săptămânal etc.
  Toate aceste documente poartă mențiunea „conform cu originalul”, având pe ele semnătura în original a salariaților SC CAROCAZ SRL și este aplicată ștampila, SC CAROCAZ SRL.

  Procurorul Anca Elena-Anuta nu a dovedit în vreun fel, printr-un alt mijloc de probă o altă situație decât cea care rezultă din aceaste probe ce sunt înscrisuri cu valoare autentică, ce îmbracă forma scrisă – cerută de Lege.

  II. OMISIUNEA SESIZĂRII ORGANELOR JUDICIARE, PENTRU MĂRTURIE MINCINOASĂ ȘI FALS ÎN DECLARAȚII A SALARIATILOR SC ALRO SA.
  Procurorul Anca Elena-Anuta stie ca DECLARATIILE DE MARTOR ale salariatilor Alro sunt luate sub amenintarea ca daca nu declara ce vrea Danciu Nicolae, VOR FI DATI AFARA DIN SERVICIU DE ACESTA, domnia sa cerand in mod expres stivuitoristului NITA GHEORGHE sa minta aducandu-i la cunostinta ca ii schimba incadrarea juridica din ,,COMPLICITATE LA DELAPIDARE” in infractiune de ,,NEGLIJENTA IN SERVICIU”,
  Din aceasta cauza, procurorul Anca Elena-Anuta nu vede diferenta intre declaratiile gestionarei Dumitru Mariana in NOTA Comisiei de Anchetă si PROCESUL-VERBAL predare/primire tură gestionari :

  1. NOTA Comisiei de Anchetă întocmită în baza Deciziei nr. 72/26.01.2009, de către SC ALRO SA, în care s-a anchetat evenimentul, din care rezultă ca gestionara Dumitru Mariana ,, A FOST OBLIGATĂ SĂ MINTĂ” Comisia de anchetă că a ÎNCĂRCAT 6 CAMIOANE DIN CARE 5 CU BARE ȘI UNUL CU BLOC IS.

  2. PROCESUL-VERBAL predare/primire tură gestionari , încheiat de gestionara Dumitru Mariana pe tura 23.00-07.00 pe care l-a predat gestionarei Tudor Gheorghița, indicând că cele șase camioane încărcate, cărora le-a întocmit Avizul de însoțire a mărfii a fost:
  – Unul cu bare în cantitate de 20.842kg. Aviz – 80032599;
  – Unul cu lingouri în cantitate de 19.935kg. Aviz – 80032626;
  – 4 camioane cu sârmă 1. Cantitate de 19.538 kg. Aviz – 80032618;
  – 2. Cantitate de 19.626 kg. Aviz – 80032630;
  – 3. Cantitate de 19.673 kg. Aviz – 80032631;
  – 4. Cantitate de 20.200 kg. Aviz – 80032621.

  3. Copie de pe Registrul de cântar și Registrul de poartă pe tura 19.00-07.00 din data de 10/11. 11.2008, care corespunde cu PROCESUL-VERBAL predare/primire tură gestionari, încheiat de gestionara Dumitru Mariana pe tura 23.00-07.00, predat gestionarei Tudor Elisabeta;

  4. Management system ALRO (Fila 178 din dosarul Judecătoriei Slatina) care arata ca invinuitului Vasile Paul Cristian în data de 10.11.2008, dormea acasă în pat si nu a intrat in unitate.

  Toate aceste documente poartă mențiunea „conform cu originalul”, având pe ele semnătura si stampila în original a celor care le-au întocmit.

  Procurorul Anca Elena-Anuta nu a dovedit în vreun fel, printr-un alt mijloc de probă o altă situație decât cea care rezultă din aceaste documente cu valoare autentică, ce îmbracă forma scrisă – cerută de Lege.
  III: DE ASEMENEA A PROPUS, PROBE NELEGALE, CU UN CONȚINUT NEREAL, CONSTÂND IN:
  – DECLARAȚII OBȚINUTE PRIN ÎNTREBUINȚAREA DE AMENINȚĂRI, PROMISIUNI SAU FAVORURI;
  Procurorul Anca Elena-Anuta cere stivuitoristului Nita GHEORGHE sa minta promitandu-i ca ii schimba incadrarea juridica din ,,COMPLICITATE LA DELAPIDARE” in infractiune de ,,NEGLIJENTA IN SERVICIU”,
  Martorul NITA GHEORGHE a fost obligat de Procurorul Anca Elena-Anuta ca pe langa cele doua declaratii date la Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul INSPECTORATULUI DE POLITIE JUDETEAN OLT, sa dea alte doua DECLARATII la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, in care i se cere in mod expres de procurorul Anuta ANCA- ELENA in data de 27.06.2012 (pag. 373 dosar urmarire pen.), sa ma invinueasca PE MINE, (EU LUCRAND LA SC VIMETCO TRADING SRL SI EL LA SC ALRO SA) aducandu-i-se la cunostinta ca i se schimba incadrarea juridica din ,,COMPLICITATE LA DELAPIDARE” in infractiune de ,,NEGLIJENTA IN SERVICIU”, fapt confirmat in RECHIZITORIU (pag 10) in care procurorul Anuta ANCA- ELENA constata ca fapta invinuitului NITA GHEORGHE, (nu indeplineste formal toate trasaturile pentru a fi caracterizata ca fiind infractiune) putandu-se, asadar , aprecia ca aplicarea unei amenzi administrative orientata spre maximul special prevazut de legiuitor este suficienta ( dar este infractiune fapta de care este invinuit Vasile Paul Cristian CA DOARME NOAPTEA IN PAT ACASA).
  Gestionara de drept Dumitru Mariana in DECLARATIA DE MARTOR data in Sedinta publica din data de 12.09.2013 sustine:
  La circa o saptamana de la eveniment, am aflat ca din gestiunea mea LIPSEAU 21 TONE BLOC ALUMINIU fara ca pentru aceasta cantitate sa fi existat vreo Dispozitie de livrare;
  Revine apoi si declara ca ,,LIPSA CANTITATI DE 21 TONE s-a constatat in urma unui inventar” – aceeasi DECLARATIE DE MARTOR data in Sedinta publica din data de 12.09.2013;

  De asemenea, potrivit cercetarii disciplinare din data de 20.02.2009 efectuata de SC ALRO SA gestionara DUMUTRU MARIANA declara:
  ,,Dupa ce primeam de la agentul de vanzari Dispozitia de livrare ma deplasam catre locul unde stiam ca se afla produsele respective le indentificam si dadeam dispozitie stivuitoristului sa le incarce IN MIJLOCUL DE TRANSPORT CE ERA CONSEMNAT IN Dispozitia de livrare si asistam la realizarea operatiunilor de incarcare marfa dupa care ,,INTOCMEAM” formalitatile CONSEMNAND CANTITATEA EXACTA DE MARFA CE ERA LIVRATA”.
  Din punctul meu de vedere nu exista timpul fizic de incarcare a unui camion in 40 de minute asa cum se mentioneaza in RECHIZITORIU pag. 3 alin 1 cat si (filele 213-214 vol. 2 din dosarul de urmarire pen.) de procurorul Anuta ANCA- ELENA.
  Faptele ce fac obiectul DOSARULUI Penal nr. 10462/311/2012” este o facatura care pute insuportabil si duhneste a coruptie si ticalosie, manevrata de Procurorul Anca Elena-Anuta care are contracte comerciale cu ALRO.

  RECHIZITORIUL in care s-a dispus trimiterea mea în judecată pentru intocmirea unui NUMAR DE ORDINE de colegul meu Manea Daniel, este fabricat de procurorul Anca ELENA-ANUTA, pentru ca domnia sa are contracte comerciale cu ALRO.
  Dacă este să ne luăm după argumentele folosite în RECIZITORIU de procurorul Anca ELENA-ANUTA care a coordonat ancheta penala, constatam ca nici n-a deschis dosarul deoarece n-a intrat deloc în miezul problemei, fie din incompetenţă profesională, fie din alte motive (contractele comerciale ale familiei ce detine Brutaria de paine CLOCOCIOV, sau un purcoi de bani de la ALRO).
  Trebuie subliniat ca in Slatina nu exista politist, procuror sau judecator care sa nu aiba in spate una sau mai multe firme pe care le administreaza prin INTERPUSI, in cazul nostru Firmele doamnei procuror Anca ELENA-ANUTA Procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, Brutaria Clocociov.

  IV. DECLARAȚII CONȚINÂND ADĂUGIRI SAU DEFORMĂRI ALE SUSȚINERILOR PERSOANELOR AUDIATE;
  Reproduc intocmai din DECLARATIA DE MARTOR a gestionarei Dumutru Mariana,
  Gestionara de drept Dumitru Mariana in DECLARATIA DE MARTOR data in Sedinta publica din data de 12.09.2013 sustine:
  La circa o saptamana de la eveniment, am aflat ca din gestiunea mea LIPSEAU 21 TONE BLOC ALUMINIU fara ca pentru aceasta cantitate sa fi existat vreo Dispozitie de livrare;
  Revine apoi si declara ca ,,LIPSA CANTITATI DE 21 TONE s-a constatat in urma unui inventar” – aceeasi DECLARATIE DE MARTOR data in Sedinta publica din data de 12.09.2013;

  Din NOTA Comisiei de Anchetă întocmită în baza Deciziei nr. 72/26.01.2009, de către SC ALRO SA, în care s-a anchetat evenimentul, rezultă ca gestionara Dumitru Mariana ,, A FOST OBLIGATĂ SĂ MINTĂ” Comisia de anchetă că a ÎNCĂRCAT 6 CAMIOANE DIN CARE 5 CU BARE ȘI UNUL CU BLOC IS.
  Din PROCESUL-VERBAL predare/primire tură gestionari , încheiat de gestionara Dumitru Mariana pe tura 23.00-07.00 pe care l-a predat gestionarei Tudor Gheorghița, reiese că cele șase camioane încărcate, cărora le-a întocmit Avizul de însoțire a mărfii a fost:
  – Unul cu bare în cantitate de 20.842kg.
  – Unul cu lingouri în cantitate de 19.935kg.
  – Si 4 camioane cu sârmă.

  Din analiza REGISTRULUI DE POARTA INTRARE PERSONAE se poate observa si din avion ca Registrul de poarta intrare camioane a fost modificat de ing. Danciu Nicolae Director Adj. in cadrul Serviciului Resurse Umane, in asa fel ca autocamionul cu nr. B-47-NHV si remorca B-47-MJL sa aba intrarea pe tura mea intre orele 23:00-07:00, cu toate ca potrivit Regulamentului de Ordine Interioara, camioanele ce incarca marfa pentru INTERN au acces in unitate NUMAI INTRE ORELE 07.00 si 16.00.
  Nici un camion nu intra si nu iese din unitate fara acordul salariatilor de la CENTRUL RIVERGATE BUCURESTI Camere de supraveghere care urmaresc PE MONITOR lista camioanelor ce trebuie sa intre si sa iasa din unitate.

  Marturie sta DECLARATIA DE INCULPAT data in fata instantei in data de 25.04.2013, de inculpatul Sandu Constantin, DECLARATIA DE MARTOR data in fata instantei in data de 05.12.2013, de agentul de securitate Ditu MIHAI DUMITRU, DECLARATIA DE MARTOR data in fata instantei in data de 16.01.2014, de agentul de securitate Polifronie DOREL, in Dosarul penal nr. 10462/311/2012, toti trei confirmand cele spuse de mine ca, nici un camion nu intra si nu iese din unitate fara acordul salariatilor de la CENTRUL RIVERGATE BUCURESTI Camere de supraveghere care urmaresc PE MONITOR lista camioanelor ce trebuie sa intre si sa iasa din unitate.
  Reproduc intocmai din declaratia olografa a d-nei STEFANESCU MARIA (pag 149).
  La ora 0 35 cand mijlocul de transport cu nr. de inmatriculare B-47-NHV si remorca B-47-MJL s-a prezentat din nou pentru cantarire, CU AVIZUL DE EXPEDITIE, am mentionat in registru datele trecute in acest (aviz) respectiv, brutul de pe aviz si cantitatea neta rezultata date inregistrate si in calculator etc.
  Am inmanat avizul de expeditie soferului dupa care am mentionat ora iesirii in registru si calculator.
  Procurorul Anca ELENA-ANUTA in tandem cu Danciu Nicolae au obligat pe cantaragiul STEFANESCU MARIA sa MINTA in Declaratia olografa spunand ca la ora 0 35 cand mijlocul de transport cu nr. de inmatriculare B-47-NHV si remorca B-47-MJL s-a prezentat din nou pentru cantarire, CU AVIZUL DE EXPEDITIE care nu exista in dosar, fiind scos de procurorul Anca ELENA-ANUTA pentru ca nu corespundea cu data de 10/11.11.2008.
  Cronologia savarsirii faptelor:

  I. In data de 10.11.2008 la ora 22:54:54 data cand s-a creat NUMARUL DE ORDINE nr. 80032541 de colegul meu Manea Daniel si la ora 22:54:55 cand s-a sters, eu nu eram de serviciu.

  Gestionara Dumitru Mariana poate ca a incarcat camionul inmatriculat sub nr. B-47-NHV( tractor) si B-47-MJL ( remorca) cu cantitatea de 21.325 kg. de aluminiu fapt ce nu poate fi dovedit, pentru ca din dosar au fost scoase de procurorul Anca ELENA-ANUTA urmatoarele documente:
  1. NUMARUL DE ORDINE nr. 80032541;
  2. AVIZUL DE INSOTIRE AL MARFII nr. 80032541, pentru cantitatea de 21.325 kg. de aluminiu;
  3. FACTURA cu cantitatea de 21.325 kg. de aluminiu pentru a sti cine a cumparat mafa;
  4. Certificatul de calitate pentru marfa respectiva.
  Precizez ca ALUMINIUL ce face obiectul DELAPIDARII in Dosarul penal nr.10462/311/2012, in cantitate de 21.325 kg. a fost dus de procurorul Anca ELENA-ANUTA si politisti de la Serviciul de Investigarea Fraudelor Comisar Sef Nedeloiu CONSTANTIN, Subcomisar Corman GABRIEL si Comisar Mas IULIAN la Bulibasa romilor din Sintesti, Judetul Ilfov, pentru a plati o DECLARATIE DE MARTOR data de Mihai Buzdugan in data de 22.11.2008, cu 35 de zile inainte ca infractorii de la ALRO sa formuleze PLANGERE PENALA in data de 27.01.2009.

  Politisti de la Serviciul de Investigarea Fraudelor au fost obligati de procurorul Anca ELENA-ANUTA sa mearga in data de 22.11.2008, cu autocamionul ce continea cantitatea de 21.325 kg. de aluminiu in valoare de (169,651 lei) in satul Sintesti, com.Vidra, Jud. Ilfov, pus la dispozitie de SC ALRO SA pentru a obtine de la Mihai Buzdugan o DECLARATIE DE MARTOR olografa in vederea fabricarii unui SCENARIU HALUCINANT, ca in SC ALRO SA in data de 10/11.11.2008, s-a furat 21.325 kg. de aluminiu.

  Pe DECLARATIA data de Mihai Buzdugan in data de 22.11.2008, ,( cu 35 zile inainte ca SC ALRO SA sa formuleze PLANGERE PENALA in data de 27.01..2009,) in com.Vidra, Jud. Ilfov dictata si scrisa de Comisarul Sef de politie Nedeloiu Constantin, Comisarul Mas Iulian la locuinta lui Mihai Buzdugan (acesta nu stia sa scrie), Comisarul Sef Nedeloiu CONSTANTIN scrie ,,CU MANUTA SA” negru pe alb in data de 22.11.2008, ,,Data in fata mea Comisar Sef Nedeloiu CONSTANTIN in comuna Vidra, Jud. Ilfov” .
  Acest document poartă mențiunea „conform cu originalul”, având pe el semnătura în original a Comisarului Sef Nedelescu Constantin de la Serviciul de Investigarea Fraudelor al I.P.J. Olt.

  Procurorul de caz Anca Elena-Anuta nu a dovedit în vreun fel, printr-un alt mijloc de probă o altă situație decât cea care rezultă din aceasta Declaratie olografa înscris cu valoare autentică, ce îmbracă forma scrisă – cerută de Lege.

  Procurorul de caz Anca Elena-Anuta nu a CONTESTAT/ANULAT calitatea acestui document justificativ intocmit de Comisarului Sef Nedelescu Constantin de la Serviciul de Investigarea Fraudelor al I.P.J. Olt.

  Mihai Buzdugan in data de 22.11.2008,( cu 35 zile inainte ca SC ALRO SA sa formuleze PLANGERE PENALA in data de 27.01.2009,) potrivit declaratiei date in fata Comisarului Sef Nedeloiu Constantin Comisarul Mas Iulian si Subcomisarul Corman Gabriel arata ca Aluminiul in valoare 169.651 lei IL ARE IN CURTEA LOCUINTEI si este de acord sa-l predea autoritatilor de la I.P.J. OLT.

  Mihai Buzdugan cunostea din data de 22.11.2008 ca aluminiul din curtea sa este furat de la SC ALRO SA, ca nu are acte si ca il va preda autoritatilor de la I.P.J. Olt, dand o DECLARATIE in data de 22.11.2008 ,( cu 35 zile inainte ca SC ALRO SA sa formuleze PLANGERE PENALA in data de 27.01.2009,) pentru suma de 169.651 lei, DECLARATIE dictata de politisti nominalizatii mai sus, PENTRU CA ACESTA NU STIA SA SCRIE.

  Comisarul Sef Nedeloiu Constantin impreuna cu cei doi colegii ai sai Mas Iulian si Corman Gabriel dupa ce au obtinut pe bani si prin santaj aceasta DECLARATIE DE MARTOR mincinoasa de la Mihai Buzdugan, merg din nou in data de 24.12.2008, la Mihai Buzdugan in satul Sintesti, com. Vidra, Jud Ilfov impreuna cu politia locala si Serviciul Criminalistic al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, sa recupereze aluminiul pe care la–au dus in data de 22.11.2008.

  La recuperarea ALUMINIULUI in valoare de 169.651 lei de la Mihai Buzdugan, a participat si Serviciul Criminalistic al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt care a intocmit LUCRAREA denumita PLANSA FOTOGRAFICA din data de 24.12.2008, in care se arata ca aluminiul dus la Mihai Buzdugan de Comisarul Sef Nedeloiu Constantin impreuna cu cei doi colegii ai sai Mas Iulian si Corman Gabriel in satul Sintesti, com. Vidra, Jud Ilfov, este recuperat in totalitate – 27 stive in cantitate de 20.781 kg. potrivit PLANSEI FOTOGRAFICE ce contine 10 fotografii unde se vede NEGRU PE ALB scris cu vopsea pe stivele lasate in custodie la SC ALRO SA = 27 stive de aluminiu si cantitatea de 20.781 kg.

  De menționat este Lucrarea denumită PLANȘĂ FOTOGRAFICĂ întocmită de Serviciul Criminalistic al I.P.J. Olt din data de 24.12.2008, care prezintă un înscris cu valoare autentică, ce îmbracă forma scrisă – cerută ad validitatem.
  Această LUCRARE arată că aluminiul dus la SINTEȘTI de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor al I.P.J. Olt, Comisarul Șef Nedeloiu Constantin, Comisarul Mîș Iulian și Subcomisarul Corman Gabriel cu camionul ESTE RECUPERAT APROAPE ÎN TOTALITATE – 27 stive în cantitate de 20.781 kg, MAI PUȚIN 544 kilograme de aluminiu.
  Această LUCRARE întocmită de Serviciul Criminalistic al I.P.J. Olt conține 10 fotografii unde se vede NEGRU PE ALB = 27 stive de aluminiu și cantitatea de 20.781 kg, scris cu vopsea pe stive de către politiștii de la criminalistică;

  Acest document poartă mențiunea „conform cu originalul”, având pe el semnătura în original a polițiștilor de la Serviciului Criminalistic al I.P.J.Olt

  Procurorul de caz Anca Elena-Anuta nu a dovedit în vreun fel, printr-un alt mijloc de probă o altă situație decât cea care rezultă din aceasta LUCRARE întocmită de Serviciul Criminalistic al I.P.J. Olt înscris cu valoare autentică, ce îmbracă forma scrisă – cerută de Lege.

  Procurorul de caz Anca Elena-Anuta nu a CONTESTAT/ANULAT calitatea acestui document justificativ intocmit de Serviciul Criminalistic al I.P.J. Olt.

  In unitatea SC ALRO SA, exista aparatura de ultima generaţie, peste 260 camere de supraveghere video cu circuit închis, organe de paza, ECHIPA DE INTERVENTIE, iar noi AM SOLICITAT proba video sau reconstituirea faptei deoarece in 40 de minute soferul unui camion nu poate asigura mafa (prin strangerea in chingi a celor 27-28 de stive) care se incarca intr-un camion cu remorca ce trebuie sa ajunga la Mihai Buzdugan in satul Sintesti, com. Vidra, Jud Ilfov.
  În același context, procurorul Anca Elena-Anuta nu a procedat la verificarea altor variante de anchetă, deși existau elemente faptice care ar fi impus acest lucru.
  Din punctul meu de vedere consider ca domnia sa a intervenit în mai multe dosare penale, instrumentate atât de către colegii săi, cât şi în dosare instrumentate de Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina ( vezi Dosarul penal nr. 6621/311/2012) realizând activităţi de favorizare a DEMENTULUI care i-a prelungit contractul de paine al familiei si a modificat Registrul de la poarta nr. 4 a SC ALRO SA, beneficiind de foloase materiale de pe urma brutariei de la domiciliu.
  Masurile dispuse de PROCURORULUI Anca Elena-Anuta de trimitere in judecata constituie acte preparatorii la infractiunea de represiune nedreapta, din acestea rezultand intentia directa de savarsire a infractiunii. Mai mult, existenta acestor acte preparatorii, pe de o parte faciliteaza consumarea infractiunii, iar pe de alta parte probeaza existenta intentiei directe de a savarsi infractiunea de REPRESIUNE NEDREAPTA prin trimiterea mea in judecata fiind învinuit că dormeam acasă când colegul său Manea Daniel ce era de serviciu în data de 10.11.2008 la ora 22:54:54 si a întocmit un NUMĂR DE ORDINE nr. 80032541, pe care l-a șters în secunda următoare la ora 22:54:55, acest lucru fiind dovedit prin jurnalizarea intrărilor și ieșirilor din unitate (Fila 178 din dosarul Judecătoriei Slatina) care arată NEGRU PE ALB că în data de 10.11.2008 ,,EU” Vasile Paul- Cristian nu am intrat în unitate fiind LIBER dar am fost condamnat la TREI ANI DETENȚIE ca dormeam acasă – masura dispusa de PROCURORULUI Anca Elena-Anuta creind un precedent periculos pentru independenţa şi imparţialitatea justitiei, o afectare a încrederii publicului în responsabilitatea pe care acesta o dovedeşte în înfăptuirea actului de justiţie”..
  TROCUL A FOST MENTINEREA CONTRACTULUI COMERCIAL AL FAMILIEI IN SCHIMBUL CONDAMNARII MELE .
  Periculozitatea faptelor PROCURORULUI Anca Elena-Anuta este sporita si de gradul intentiei cu care a savarsit infractiunea de REPRESIUNE NEDREAPTA.
  Datorită acestui contract comercial dintre familia procurorul ANUȚA ANCA- ELENA și SC ALRO SA, Vasile Paul Cristian salariat la SC VIMETCO TRADING SRL București este făcut de întregul sistem judiciar prin manevre ticăloase din shipping officers – în gestionar de fapt la SC ALRO SA si sa dispus începerea urmăririi penale față de Vasile Paul Cristian pentru săvârșirea infracțiunilor de ,, Fals intelectual -infracţiune prevazuta de art. 290 alin. 1 C.p., şi Delapidare -infracţiune prevazuta de art. art.215 1 alin. 1 . C.p.”.
  Prin prezenta actelor preparatorii, a existentei unui plan bine pus la punct pentru a obtine in mod facil si rapid trimiterea mea in judecata, s-a comis fapta de infractiunea de REPRESIUNE NEDREAPTA, a carei victima sunt, aceasta fapta a fost comisa cu intentie premeditata de procurorul ANUȚA ANCA- ELENA pentru a obtine foloase materiale” de la SC ALRO SA stiind ca .
  – ,, DIN UNITATE NU IESE NICI O MAȘINĂ ÎNCĂRCATĂ PENTRU INTERN SAU PENTRU EXTERN NOAPTEA ”.
  PROCURORULUI Anca Elena-Anuta pretinde continuarea contractului comercial cu SC ALRO SA, in situatia in care Lideri de sindicat nu mai erau de acord cu prelungirea lui , acceptănd fabricarea unor Dosare penale si trimiterea in jucecata a oamenilor pe care SC ALRO SA, vrea sa-i pedepseasca.
  Prin fabricarea acestui Dosar penal ce intră în atribuţiunile sale de serviciu PROCURORULUI Anca Elena-Anuta savarseste infracţiunea de luare de mită, prev. de art. 289 alin. 1 C.p. rap. la art. 7 lit. c din Legea nr. 78/2000, favorizarea făptuitorului, prev. de art. 269 C.p.
  În raport de cele arătate, consider că in sarcina PROCURORULUI Anca Elena-Anuta pot fi retinute infractiunile:
  – abuz în serviciu;
  – represiune nedreaptă;
  – fals intelectual;
  Solicitam aplicarea art. 285 Cod de procedura penala.
  Speram ca veti da curs acestei PLANGERI PENALE si veti face posibil aflarea adevarului in acest caz, dovedind ca autoritatile isi fac datoria, indiferent de numele celor care sunt vizati de demersurile acesteia.
  In drept,
  Inţelegem sa probam cele mentionate prin înscrisurii.
  1. Anexeam ca mijloc de proba PLANSA FOTOGRAFICA din data de 24,12,2008 a I.P.J.OLT, Serviciul Criminalistic;
  2. DECLARATIE DE MARTOR a martorului Mihai Buzdugan luata de Comisarul Sef de politie, Nedeloiu Constantin, Comisarul Mas Iulian si Subcomisarul Corman Gabriel in data de 22.11.2008, cand au dus un autocamion ce continea cantitatea de 21.325 kg. de aluminiu in valoare de 169,651 lei + TVA, la Mihai Buzdugan in satul Sintesti, com.Vidra, Jud. Ilfov pentru a-i lua o DECLARATE DE MARTOR pe care Comisarul Sef Nedeloiu CONSTANTIN scrie ,,CU MANUTA SA” negru pe alb in data de 22.11.2008, ,,Data in fata mea Comisar Nedeloiu CONSTANTIN in comuna Vidra, Jud. Ilfov” si o foloseste pentru al condamna la detentie pe Vasile Paul Cristian pentru ca si-a facut constincios datoria fata de SC ALRO SA.

  Ilie VASILE

  Vasile Paul Cristian

 5. Sunt 5 masuri preventive,judecatorii mai au si posibilitatea lasarii in libertate a suspectilor,judecarea in libertate.Si controlul judiciar este exceptional.De ce se cere direct masura preventiva cea mai aspra,adica arestarea preventiva?Nici aici nu e cazul.As fi vrut sa ma fac judecator,sa le dau peste nas procurorilor.Procurorii si securistii conduc Romania.

 6. Balbeck, spaga a fost luata de atatia ani si abia acum s-a descoperit? Ma indoiesc. In alta ordine de idei, daca fapta e veche, de ce necesita arestarea preventiva? O tine DNA-ul numai din masuri excpetionale in masuri exceptionale iar la final vom vedea ca mare parte dintre arestati nu vor fi si condamnati! Romania paradoxurilor!

 7. „Suspiciunile rezonabile” se gasesc in noul cod penal,la articolul 202(1).
  Degeaba au sarit jurnalistii ca arsi cand au citit motivarea.Asta e legea. 🙂
  Suspectii sunt facuti din start infractori…prin lege prezumtia de nevinovatie a fost „omorata”.
  Sau favorizarea infractorului…..si mai pe fatza.”Crima” deosebit de grava….

 8. Asa este, Balbeck. Jurnalistii au sarit ca arsi pentru ca nu e logic sa arestezi pe cineva doar pe suspiciuni rezonabile, ei uitand ca in Romania nimic nu mai este logic, moral sau de valoare! Traim intr-o tara condusa de servicii care imprastie teroarea sub toate formele!

 9. Corect, balbeck. Pentru aceste motive se impune arestarea preventiva. Deja a devenit un pericol social major!

 10. Şefa Tribunalului Olt, arestată preventiv
  Publicat: marţi 24.03.2015
  Şefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru luare de mită, trafic de influenţă şi fals în declaraţii. Decizia a fost luată marţi de magistraţii Curţii de Apel Craiova, care au admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii DNA.

  „Admite propunerea. (…) dispune arestarea preventivă a inculpatei Marinescu Eugenia Carmen pe o perioada de 30 de zile, începând cu 24.03.2015 şi până la 22.04.2015 inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie”, se precizează în încheierea instanţei.

  Judecătoarea Carmen Marinescu a fost reţinută luni seara pentru luare de mită, trafic de influenţă şi fals în declaraţii în formă continuată. În același dosar mai sunt cercetați avocatul Dumitru Cismaru și Severus Marinescu, soțul judecătoarei Carmen Marinescu, ambii fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
  Procurorii spun că preşedinta Tribunalului Olt Carmen Marinescu ar fi primit 200.000 de euro pentru a-l elibera pe Bercea Mondial, banii fiind primiţi prin intermediul avocatului Dumitru Cismaru. „Suma de bani menționată a fost primită de avocatul Cismaru Dumitru în două tranșe: 150.000 de euro, înaintea termenului de judecată din data de 31.08.2011, când s-a dispus pentru prima oară înlocuirea măsurii arestului prevenit cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea 50.000 de euro, în data de 20.09.2011, judecătorul Marinescu Eugenia Carmen amânând pronunțarea asupra cererii de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea ori țara pentru data de 22.09.2011, când a și admis cererea formulată de inculpat, înlocuind măsura arestului preventiv cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea“, precizează un comunicat de presă al DNA.
  Cu banii primiţi Carmen Marinescu şi soţul ei, Severus Marinescu, au cumpărat trei suprafeţe de teren şi o casă. Două dintre aceste achiziţii nu au fost trecute în declaraţiile de avere ale magistratului, susţin anchetatorii.

  Soțul judecătoarei, Iulius-Sever Marinescu, a fost reținut și el în același dosar și arestat preventiv de Curtea de Apel Craiova. Bărbatul este acuzat de spălare de bani, în sensul că a investit mita în afaceri imobiliare, în încercarea de a i se pierde urma.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s