6 comentarii la “Revoltătoare sancţiuni dispuse de ANAF: amendă de 5.000 lei şi activitatea suspendată pentru o lună!!! Comerciantului i s-a găsit un minus în gestiune de … 50 lei!!!!

 1. Si asta nu ar fi nimic…….mie casa de marcat imi arata dupa virgula 003 si trebuia sa fie 000.Asa e din fabrica.Cat am primit amenda de la jegurile astea?4000lei……

 2. Balbeck, astia sunt tampiti? N-am studiat legislatia fiscala dar daca exista asemenea prevederi absurde atunci este clar ca traim in dictatura fiscala (pe langa cea a procurorilor!)

 3. ANAF a comis-o iar. De data asta în Vrancea!
  A confiscat urzicile scoase la vânzare de o bătrână motivând că n-avea certificat de producător!
  Cine să-i dea bătrânei certificat de producător? Instituţia Pădurii?
  ANAF încă n-a aflat că urzicile NU se cultivă ci cresc aiurea peste tot?
  Oameni buni, au ajuns în funcţii cei mai nebuni şi mai incompetenţi dintre români?
  Ăştia ne fac viaţa iad! Pentru că atât îi duce capul!

 4. Alexandru Scheul, patronul firmei Killer SRL Horodnic, continuă bătălia cu Fiscul românesc. Pe esplanada din faţa magazinului general din Rădăuţi, unde, până în urmă cu două săptămâni avea deschis un punct de desfacere al produselor de carmangerie, produse în fabrica sa din Horodnic, închis acum pentru o lipsă în gestiune de 50 de lei, Scheul a amplasat un nou magazin – expoziţie, adăpostit de un cort. Demersul patronului Alexandru Scheul nu a fost făcut aiurea, el beneficiind pentru deschiderea noului spaţiu de vânzare de toate avizele necesare din partea autorităţilor municipale rădăuţene. Iniţiativa SC Killer SRL Horodnic a fost privită cu multă simpatie de către locuitorii din centrul municipiului Rădăuţi, care au stat chiar şi la coadă pentru a cumpăra produsele de la cunoscuta firmă de carmangerie bucovineană, după ce magazinul societăţii, cu care se obişnuiseră, şi-a închis porţile forţat.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s