5 comentarii la “Ce asemănare există între Darius Vâlcov şi Liviu Dragnea? Cimitirul :)

 1. Averea lui Darius Valcov:
  – Deţine un apartament in Bruxelles (Belgia), central pe numele Valcov Roxana, sora acestuia.
  – Deţine un apartament in Strassbourg (Franţa) pe numele Valcov Roxana, sora acestuia si o casa la 23 km de Strassbourg pe acelaşi nume.
  – Deţine un apartament central in staţiunea Crans Montana, langa Chamonix, Elveţia, la 2 minute de mers pe jos de pârtia de ski.
  Tot aici isi tine si mai mult de 10 milioane Euro cash zidiţi in peretele despărţitor din gipscarton care separa bucătăria de living, pe numele aceleiasi Valcov Roxana. sora acestuia.
  -Detine un apartament central in Monte Carlo (Monaco) vecin cu Niro, patronul depozitelor NIRO din Bucureşti, prietenul lui Cosmin Guse (nasul lui Valcov). Niro este unul din cărăuşii de bani cash către Elveţia. Tot in Monte Carlo deţine un iaht de 2 mil. Euro pe numele lui Ramba Ovidiu si D.J. Andy din Bucuresti. Ramba Ovidiu este patronul firmei Plus Confort SRL Bucureşti care este de fapt firma lui Valcov. Dl Andy este implicat in importul de droguri prin colete poştale cu legaturi in Bucureşti, Braşov, Tg. Mureş si Slatina. Ambii sunt cărăuşii de bani cash ai lui Valcov către Elveţia. Despre firmele PLUS CONFORT, RUPIAH SRL Slatina si ACET1 Slatina, Valcov a transmis mesajul ca acestea sunt in slujba S.R.I si S.I.E si sunt protejate de către aceste instituţii.
  Discuţia a avut loc la barul Blue Window din Slatina in data de 29.11.2011 ora 21:30.
  Detine o vila de lux (4,3 milr Euro) cumpărata recent la Como. Italia, pe malul lacului la frontiera cu Elveţia pe numele Valcov Roxana, sora acestuia.
  Deţine doua apartamente de lux in Bucureşti (unul in Piaţa Alba Iulia si celalalt in Moşilor) pe numele varului sau, Langa Bogdan plus alte patru proprietăţi in Bucureşti pe numele aceluiaşi Langa Bogdan.
  Detine o vila cumpărata in 2010 in Poiana Braşov pe numele lui Langa Bogdan si el caraus de bani cash către Elveţia. Deţine restaurantul Dolce Vita din Slatina prin interpusul Ilinca Octavian.
  Deţine locaţiile a patru foste puncte termice pe numele interpusului Ilinca Octavian.
  Deţine 8 hectare teren intravilan la intrarea in Slatina pe partea stânga (reper Dirr Silvica) prin SC Salubris. Aceasta societate va intra in curând in proprietatea lui Valcov asa cum s-a intamplat si cu ACETI. Noul director este Lucian Susala fostul şofer al lui Valcov, artizan al rambursărilor ilegale de TVA atunci cand a fost director la CONSLOC si la rândul sau, caraus de bani cash către Elveţia. La domiciliul părinţilor acestuia se afla arhiva dispăruta din sediul CONSLOC.
  Sursa banilor o constituie lucrările supraevaluate din Slatina executate cu firmele Cafmin SRL Slatina, Plus Confort SRL Bucureşti, Rupiah SRL Slatina. Acestea după incasarea banilor de la primărie pe langa faptul ca isi lac intrări fictive de marfa in gestiune, fac plaţi către zeci de firme dizolvate dar care au conturi active in banci. De aici, sub menţiunea „aport personal” si „salarii” banii sunt scoşi din banci si merg către Bogdan Langa.
  Acesta este vecin cu Valcov si Întâlnirile cu „cotizantii” au loc in apartamentul sau. Valcov nu participa la aceste intalniri, mesagerul intre cele doua apartamente fiind Langa Bogdan.
  Nu lipsesc dc la aceste imuluiri nici interlopul zis „CHINEZU”, Lazar Marian si fratii Bobes (cel mare, director la HIDROELCTRICA SLATINA)
  SC HIDROELECTRICA si HIDROSERV Slatina sunt doua surse importante de bani negri pentru Valcov. De exemplu, Hidroserv Slatina a facturat catre Hidroelectrica suma de 67 miliarde lei vechi, dupa ce Firma ROMBET facturase către Hidroserv aceeaşi suma, A fost a treia factura dintr-un total facturat de 130 miliarde si un total contractat de 7 milioane de euro pentru lucrări de siguranţa la paraul Oltet (decolmatari) care in realitate nu au fost efectuate.
  Bobes Cristian a primit un comision de un milion de Euro pe care i-a impartit cu Valcov. Patronul SC ROMBET a scontat factura de 67 miliarde in banca pentru suma de 40 de miliarde pe care i-a si incasat, iar Hidroserv a rămas in debit cu toata suma catre banca in condiţiile in care toate facturile au fost anulate dupa 5 zile de la facturare.
  In acelaşi mod s-au împărţit si cei 400 miliarde lei vechi pentru decolmatarea lacului de la Frunzaru.
  Bobes a fost implicat direct, facturarea facandu-se catre firmele celor noua fini si a nelipsilului interlop zis ,,CHINEZU”.
  Şapte din cele 9 firme care au încasat banii sunt in realitate DIZOLVATE.
  Cinci miloane de Euro au mers la Valcov. Următoarea lucrare este de acelaşi fel si evaluata la 8 milioane de Euro cand in realitate nu costa mai mult de 1 milion este vorba de deolmutarea la Draganesti-Olt care urmează sa fie facturata catre SC Plus Confort Bucureşti. Pentru 15% din cei un milion dc euro lucrarea va fi efectuata de firma lui Motorga fostul director de la Ape, aflat in anturajul lui Bobes. Dupa ce va incasa banii, Plus Confort ii va dirija catre cele noua firme fantoma ale finilor lui Bobes, iar Valcov va primi 4 milioane conform intelegerii făcute cu Cristian Bobes.
  Discuţia s-a purtat la acelaşi bar, Blue Window al lui Giuliano Agapie prieten cu Valcov si tot acolo au stabilit ca pe viilor lucrările de la Hidroserv si Hidroelectrica sa fie contractate de Compania de Apa Olt iar subcontractantul sa fie Plus Confort Bucureşti pentru a se evita intruşii de la Bucureşti cum a fost de exemplu SC Radion Tehnologica. Fac menţiunea ca Bobes Cristian directorul de la Hidroelectrica a fost demis de catre şeful sau de la Bucureşti (dir. Gen, Trihenea) iar in prezent se afla in concediu medical, continuitatea conducerii fiind asigurata de dir. adjunct Pena prieten la rândul sau cu Valcov.
  Motivul demiterii l-a constituit prejudiciul cauzat prin neglijenta in serviciu Statului Roman, de către Bobes Cristian in valoare de 22 milioane euro reprezentând penalizări conform contract către firma VOGGH Austria. O simpla adresa de suspendare a acestui contract cu care Hidroserv Slatina prin directorul Bobes trebuia sa notifice ca contractantul a păgubit Statul Roman cu 22 milioane de euro dar a suplimentat veniturile lui Valcov si Bobes cu cate 1,5 milioane euro bani primiţi de către aceştia la Zagreb, Croaţia, hotel ANTONOVICI.
  Nu am cunoştinţa despre o eventuala implicare a misiunilor diplomatice ale României din tarile unde acţionează grupurile mafiote organizate din Slatina dar am cunoştinţa de SPRIJINUL acordat acestora de către şeful S.R I Olt care a primit cadou de la Primărie un teren dc 3.4 hectare intravilan cumpărat pe firma fiului la un pret derizoriu, despre vilele acestuia si a subalternului sau Cosmin Balasoiu, protector si prieten al lui Valcov, care răsar ca ciupercile, ultima in cartierul Clocociov, despre cum a fost numit cu ajutorul lui Valcov, comisarul Enescu Georgel sef la unitatea de informaţii a I.J.P. Olt si apoi la aceeaşi structura a I.J.P. Dolj pana atunci acesta fiind o paria a sistemului.
  Enescu Georgel este unul din protectorii lui Valcov care privesc deontologia profesionala dar ce pretentii poti sa ai de la acest IL CAPO al traficului de ţigări si cămătărie din Oltenia ?”
  Chestorul Florescu Bujor ar fi putut avea mai multe pretenţii dar nu a avut nici un cuvant in fata şefului de atunci al Corpului de Control al Ministerului de Interne, Rotaru Costica var cu CHINEZU. Nu este străin Valcov nici de spălarea de bani dintre firmele RUPIAH si ACETI si nici dc cei pete un milion dc Euro spălaţi prin fundatia „Slatina pe maini bune” a Andrei Barbulescu directoarea de la postul local de televiziune Olt TV (SC ENEROP’ROD SRL Slatina) al cărui tata este la rândul lui subcontractant la Hidroserv si Hidroelectrica si beneficiar al sumei de 2 milioane dc euro pentru lucrări fictive de decolmatare.

 2. Ilie, dar in cat timp si-a construit acest imperiu? Sunt de-a dreptul cutremurata. Pana acum n-am auzit nimic de el si dintr-o data aflam ca e bagat cu totul in mafie si spagaraie? Oare o mai fi vreun politician cinstit in tara asta?

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s