3 comentarii la “Ce este un klaus?

 1. POLITICA ESTE O ILUZIE. POLITICA NU ESTE SOLUTIA PROBLEMELOR OAMENILOR INTELIGENTI. POLITICIENII SUNT DUSMANII CONSTIINTEI SI A PARERILOE EXPRIMATE IN MOD LIBER.

  OAMENII INTELIGENTI NU SUNT CAPABII SA ISI FACA O TARA A LOR SI SA EMIGREZE TOTI ACOLO…SA ISI GASESCA SOLUTIILE CARE LI SE POTRIVESC SI.SA INTOARCA SPATELE LUMII PE CARE O CRITICA PENTRU TOTDEAUNA..

 2. FALIMENT DIRIJAT ! prin CRIZA FINANCIARA ,AL TREILEA RAZBOI MONDIAL FARA ARME.
  Politicieni corupti, pe statele de plata ale masoneriei mondiale
  KLAUSUL O Finta care va implementa statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian “1984″ si in care romanii au trait timp de 50 de ani.
  Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune.
  TOATA LUMEA!
  Exista un indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori, Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea , gata.
  ROMANIA.
  Motivele care au stat la baza acestui linşaj economic la nivel de România sunt iresponsabilitatea politrucilor post-decembrişti, lipsa de dragoste de ţară, foamea şi lăcomia de bani, precum şi nenumăratele numiri politice în funcţii de conducere, numiri care continuă şi în zilele noastre.
  Vă punem la dispoziţie o listă completă a marilor intreprinderi româneşti, cu peste 1000 de angajaţi, care au fost distruse, falimentate, privatizate defectuos de către guvernele post-decembriste care s-au perindat la conducerea tari timp de 25 de ani.
  La nivel Mondial ! Trusturi de presa Romanesti ,angajatii !!!!!?????
  Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: Pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela care nu vor sa joace cum le cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril si ca lui Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte.
  CE NU SE VREA COMUNICA ,UN SECRET BINE PAZIT:>>
  ,,Tv ne anunta sub forma de veste rea si veste buna …Un trust de presa ne anunta ca a fost surescitata mama lui Stalin ,veste buna,si veste rea ca s-a constatat ca este gravida>>
  Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in viitorul apropiat moneda SUA.
  Cu o parte din acesti bani furati, isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita.

  OBAMA şi cu PUTIN se îmbrăţişează.
  – În sfârşit, exclamă OBAMA, ne-am dezarmat
  complet!
  – De acum putem avea încredere unul în altul!,
  adaugă PUTIN.
  – Gata cu efuziunile! Marş înapoi în celulă! , strigă
  gardianul chinez.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s