9 comentarii la “Alegeri pentru un nou Consiliu de Mediere! „Succesul” Medierii s-a reflectat doar în conturile formatorilor de mediatori care, numai în perioada 2011 – 2013, au câştigat peste 7 milioane de euro!!!!

 1. E clar ca medierea functioneaza atat cat este nevoie efectiv in societate, nu poti sa inventezi cazuri de mediere care nu exista.

  Cine are bani face un curs….cine nu are nu face.

  E o profesie liberala, asadar, e un risc sa fii profesie liberala.

  Sugerez ca mediatorii care au bani sa lucrez pe santier, pentru ca si muncitorul necalificat tot „profesie liberala” este. 😛 Ca muncittor risti sa mori direct si sa nu te mai intorci niciodata.

  O sa fac un consiliu al muncitorilor necalificati, pun taxe si organizez cursuri si gata, asta e afacerea.

  De fapt exista cursuri de formare profesionala gratuite pentru aproape orice meserie la ALOFM , asadar, ne intrebam cine castiga din organizarea acelor cursuri, dupa modelul cursurilor de mediere. (Cursurile cu fonduri europene)

  Cursuri peste cursuri, nu se stie cat de bune sunt….nu exista o evidenta intre integrarea pe piata muncii si calitatea cursului…… si atunci……nu gasesti cursuri pentru avansati.

  VA DORESC AFACERI PLACUTE CU CURSURI IN TOATE DOMENIILE.

  ECONOMIA E O ILUZIE,
  BANII SUNT O ILUZIE,
  EDUCATIA E O ILUZIE.
  REALITATEA E O ILUZIE.
  OMUL E O ILUZIE.

  (DOAR ILUZIA MAI E O ILUZIE.)

  INTERESATI-VA LA ALOFM CATE CURSURI DE AVANSATI SUNT ORGANIZATE GRATUIT. SI NU O SA GASITI, NICI DACA VRETI, NICI DACA SOLICITI IN SCRIS.

  SUNT UN ASPIRATOR LEGAL DE SUPT BANI, DE FACUT AFACERI.

 2. ADEVARUL E CA NIMENI NU I-A OBLIGAT PE ACESTI OAMENI SA FACA CURSUL DE MEDIERE….

  AVEAU PREA MULTI BANI IN CASA….SI NU AVEAU CE FACE CU EI…

  REZULTATUL E CA AVEM EDUCATIE MAI MULTA PE BANII….CELOR CARE AU BANI.

 3. Iarasi nu cunosti subiectul dar te dai cu pararea 🙂
  Cursuri de Mediere – cel putin la momentul actual – nu se pot urma decat la scolile de formare mediatori aprobate de Consiliul de Mediere, contra unei sume considerabile de 1000 euro. De asemenea, exista anumite cauze in care medierea (teoretic) ar trebui sa functioneze, nu e nevoie sa se inventeze nimic.
  Ceea ce nu exista este INTERESUL pentru mediere a celor care o conduc si a celor care au exclusiv dorinta de inavutire de pe spatele fraierilor. S-a ajuns intr-un blocaj cu buna stiinta dar si cu acordul politicienilor si al parlamentului.

 4. CE USOR E SA DAI VINA PE POLITICIENI… POLITICIENII SUNT DE VINA PENTRU TOATE. S-A „REZOLVAT” MISTERUL MEDIERII. ACUM S-AU REZOLVAT TOATE MISTERELE.

  SI UNDE AR TREBUI SA FUNCTIONEZE TEORETIC SI NU FUNCTIONEAZA ?

  ASTA SPUNEAM SI EU CA SUNT FRAIERI ! DAR NU S-A INTELES.

  DACA AI BANI DE EDUCATIE SI FORMARE, MAI MERGI LA UN CURS DE MEDIERE.

  ACUM AVEM OAMENI „EDUCATI”. CURSUL E BUN. DACA AI BANII SA II PLATESTI. DACA NU AI NU TE MAI FACI MEDIATOR SI TE APUCI DE MUNCA PE SANTIER, CA SI AIA E PROFESIE LIBERALA.

  LEGEA MUNCII NECALIFICATE E CA NU TE MAI INTORCI ACASA DE LOC. MORI DIRECT LA SERVICIU SI TE MAI DESPAGUBESTE CUCU.

  IAR MEDIATORII MACAR AU AVUT PARTE DE UN CURS PE BANI. NU AU MURIT. DACA ERAU ELECTRICIENI SI MUREAU ATUNCI CE POLEMICA LIBERALA MAI ZICEATI ?

 5. MAI TAIATI DIN CANCER, MAI TAIATI DIN METASTAZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. CA SA MAI TAIATI DIN METASTAZA/FRAIERI CERETI LA AMERICANI SAU LA RUSI SA DEA CU O BOMBA ATOMICA….SI SE REZOLVA INSTANT.

 7. Lista candidatilor la alegerile pentru Consiliul de Mediere, anul 2015 se afla pe site-ul acestei institutii http://www.cmediere.ro. Lista pe care dvs. o afisati sub titulatura „lista formatorilor care si-au despus candidaturile…” este neconforma cu realitatea. M-am regasit pe lista dvs. – Marin Ioana Adina – desi nu sunt unul din candidati. Am regasit in lista dvs. un coleg, Fiscuci Carmen Irina care, de asemnea, nu este candidat. Pentru o informare corecta cu privire la candidati folositi sursa oficiala http://www.cmediere.ro.

 8. Marin Ioana Adina

  Listele utilizate in acest articol circula in grupurile dvs.de mediatori si de acolo mi-au fost transmise.
  Daca exista erori, va recomand sa va adresati colegilor care le-au intocmit si sa le modifice.
  Eu nu cunosc nici formatorii, nici mediatorii, pur si simplu preiau date si informatii din spatiul public.
  Este bine ca v-ati identificat pe una dintre liste, dar daca tot mi-ati atras atentia, v-am verificat informatia si v-am descoperit … Scrisoarea de intentie prin care va anuntati candidatura. Fiind in format .pdf nu o pot anexa intrucat n-are link, insa dvs.stiti mai bine cand ati depus-o. Probabil colegii care au intocmit listele stiau despre intentia dvs. si v-au nominalizat. Ca ati renuntat ulterior sau ca n-ati fost validata, nu este vina autorului listei.

  Am facut aceleasi verificari si la d-na Fiscuci Carmen Irina. Inclusiv dumneaei si-a depus declaratia de intentie pentru un loc in noul Consiliu. In concluzie, listele au fost intocmite corect dar intre timp au suferit modificari intrucat unii dintre dvs. si-au retras candidaturile ori au fost invalidati si nu pentru ca ar fi fost nominalizati eronat in cuprinsul acestora!

  Certitudinea este ca amandoua sunteti formatori si din cate se observa in mediul dvs., mediatorii sunt extrem de revoltati ca au contribuit din nimicul lor la castigurile de milioane de euro ale formatorilor! Asta este nedreptatea. Ei acum vor sa se faca dreptate si sa se cunoasca formatorii. Nimic anormal.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s