5 comentarii la “Nu există „intelectuali”, există oameni educaţi

 1. Pacat ca in Romania elevul nu da nota pentru prestatia profesorului si nu il evalueaza individivual, avand in vedere ca actul de educatie este un act individual. Suntem totusi diferiti… nu suntem niste produse de masa, ca la fabrica pe banda rulanta. Sau asta suntem ?

 2. Acesta este scopul „educatiei” practicate in ultimele decenii: sa devenim cu totii o masa amorfa formata din indivizi incapabili de a judeca singuri, de a decide, de a discerne, de a ne revolta… Cu cat masa este mai inculta si mai neinformata (ori informata necalitativ) cu atat este mai usor de manipulat. Puterea (cu tot ce include aceasta) se foloseste de masa pentru a-si pastra pozitia dominanta si a-si satisface dorintele concrete, stipulate in planuri criminale.

 3. Mersi ! Asa. Si solutia (juridica) este ca nu exista solutii juridice ? Unde sunt desteptii geniali?> Autoeducatii la care se face reclama?

 4. Analizati obiectiv documentarul „Pregatiti pentru Esec” de pe youtube de aproximativ 1 h si difuzat pe canalele de televiziune in mod public. Solicit un raspuns obiectiv si luarea masurilor legale care se impun.

  Invatamantul Romanesc I – conceput pt a naste masa electorala…..

  Invatamantul romanesc II – Important e ce VOR profii si sistemul pt copilul tau !

  Invatamantul romanesc III-COPIII NOSTRI PREGATITI pt ESEC !

  Citez si exemplific din critici.

  „In invatamantul romanesc aptitudinile copiilor NU conteaza; nici parerea parintilor ; nici faptul ca n-ai ureche muzicala sau nu poti sari 2m de pe loc la sport. NOTA conteaza. Altfel NU poti aplica la un liceu/facultate dorita. IMPORTANTA E NUMAI DORINTA PROFILOR. Ei STIU ce e bun pt tine, ce TREBUIE sa devii. Ei au nevoie de SALARII si CATEDRE/NUMAR DE ORE. De aia intalnim/invatam tot felul de prostii la scoala. Sa devenim prosti, Masa electorala. Multi…. si…… ca sa-i votam, sa putem fi prostiti/pacaliti

  Materii inutile, matematici ce se uita dupa teza/sesiune, SPAGA, fondul scoli / clasei=subventionarea sistemului de parinti=invatamantul nu e total gratuit, „pregatiri”la profesor ca sa treci clasa , concursuri si olimpiade de tot felul la care sa ai rezultate pt imaginea scolii si CV ul profului / salariului sau de merit etc,etc…

  Pana in prezent Ministerul Educatiei nu mi-a raspuns. Dar nu este exclus sa il chem in judecata pentru asta.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s