7 comentarii la “Schema Fraudei uriaşe din contractul cu EADS

 1. Buna „educatie” ! Banii nu vor scoate niciodata nimic bun din oameni.

 2. Globalizarea este o barbarie, susţine Marine Le Pen, şefa partidului francez de extremă-dreapta, Frontul Naţional. Tot ea adaugă că acum lumea este în mâinile corporaţiilor multinaţionale şi a finanţelor internaţionale.

  “Globalizarea este o barbarie, ea ar trebui limitată în abuzuri şi reglementată cumva”, a scris Le Pen pe contul său de Twitter.

  Problemele generate de corporaţiile multinaţionale şi influenţa lor la nivel mondial au fost şi ele evedenţiate de lederul extremei-dreapta.

  “Astăzi, lumea este în mâinile corporaţiilor multinaţionale şi a finanţelor internaţionale”, a precizat Le Pen.

 3. Supărată nevoie mare că a fost prinsă la mijloc din cauza matrapazlâcurilor fostului său soț, Dorin Cocoș, Elena Udrea a început să dea din casă și să ne confirme ceea ce știam deja şi anume că guvernul PDL a fost cel mai corupt guvern pe care l-a avut această țară.

  Ticăloșia pedeliștilor este cu atât mai mare încât au furat sute de milioane de euro într-un moment în care țara se împrumuta miliarde de la FMI, salariile bugetarilor erau tăiate iar pensiile impozitate suplimentar, toate pentru că „nu erau bani”. Unde a fost până acum DNA? Când va scoate DNA-ul pe masă primul dosar greu de corupţie?

 4. Pingback: Schema Fraudei uriaşe din contractul cu EADS | radupopescublog

 5. Direcția Națională Anticorupție își extinde aria de acoperire și semnează un acord cu Banca Mondială, cu departamentul care se ocupă de investigarea actelor de fraudă și corupție. Aceasta este o veste extrem de proastă pentru cei care sperau că pot face pierdută urma banilor prin diferite tranzacții bancare.

  Acordul cu Banca Mondială este extrem de important, în mod special pentru anchetarea marilor fraude financiare. Un astfel de acord cu Banca Mondială are și Agenția Națională de Integritate.

  ”Direcţia Naţională Anticorupţie a semnat un protocol de colaborare cu Vicepreședinția Integritate (INT) a Băncii Mondiale, conform căruia, cele două părţi se angajează să coopereze şi să se consulte reciproc pe probleme de interes comun, în special în ceea ce privește:

  – furnizarea reciprocă de informaţii relevante pentru identificarea, fundamentarea şi prevenirea cazurilor de fraudă şi corupţie

  – activităţi de colaborare pentru identificarea, fundamentarea şi prevenirea cazurilor de fraudă şi corupţie

  – desemnarea unor puncte de contact pentru facilitarea şi transmiterea eficientă şi confidenţială a informaţiilor

  – organizarea de întâlniri periodice pentru identificarea domeniilor prioritare de cooperare comune

  Documentul a fost semnat la data de 8 decembrie 2014, la sediul Băncii Mondiale din Washington D.C., cu ocazia celei de treia întâlniri a grupului înfiinţat în 2010 de Banca Mondială şi dedicat luptei împotriva corupţiei The International Corruption Hunters Alliance.

  Vicepreședinția Integritate (INT) este o unitate independentă din cadrul Băncii Mondiale, care are ca atribuţie exclusivă investigarea acuzațiilor de fraudă și corupție relativ la activitățile finanțate de Banca Mondială și aplicarea de sancțiuni”, se arată într-un comunicat al DNA.

 6. Domnilor care scrieti aceste e-mailuri, daca aveti atatea informatii acuzatoare si dovezi, trimiteti acest e-mail la DNA, DIICOT sau alte structuri de stat abilitate, poate se uita cineva de acolo prin ele si la compara cu ce au ei, dezvoltand baza de ancheta. Altfel ne consumam de geaba timpul, noi astia care le citim si nu se intampla nimic, decat ca ne enervam si ne face rau la sanatate.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s