12 comentarii la “Rădăcina tuturor relelor stă în Abuzul de Putere

  1. In conditiile in care statul roman nu are un nr de telefon pentru a chema pe cineva in caz ca angajatorul te angajeaza fara forme legale de munca pentru a constata pe loc asta, la cine sa apelezi Dumnezeule?

    Daca apelezi la 112 te amendeaza pentru apel nejustificat…
    Ramane sa stii nr de la toate sectiile de politie din Bucuresti dinainte… si sa ai si bani pentru credit sa le suni, Din moment ce iti cauti de lucru, inseamna ca nu ai bani.

    Ti se promite contract de munca, apoi nu ti se face.

    Apreciază

  2. @ balbeck

    Judecatorii – majoritatea – fac abuz de putere pentru ca li se permite! De ce? Nu raspund niciodata pentru faptele savarsite in dosarele solutionate! „Erorile” judiciare romanesti = coruptie!

    Apreciază

  3. DA MAI DEPARTE.

    Americanii au inscenat atacurile asupra Turnurilor Gemene, pentru a justifica un razboi/ mai multe razboaie, (fara sa poata fi acuzati de ceva).

    Ei vor sa mentina starea de razboi si teroare, ca tu sa crezi tot ceea ce ti se spune si solutiile generoase pe care ei le ofera.

    Principiul lor este sa creeze haos, ca apoi sa faca ordine si sa ofere solutiile “cele mai bune”.

    S-au folosit actori cu barba care sa il joace pe Osama bin Laden, astfel incat la televizor sa para ca este Omul Rau… responsabil pentru tot.

    De fapt este de neimaginat, cat de repede si usor au dat niste ziaristi peste Osama bin Laden, cand de fapt, autoritatile americane erau “incompetente” in a il gasi.

    Cum a putut ca cel mai bine dotat stat din lume sa lasa sa ii scape 4 avioane si sa nu faca nimic competent cu armata si dotarile pe care le avea. Mister ?

    Sadam Hussein a fost agent CIA, iar Osama bin Laden a primit ajutor de la Americani.

    Arsenalul de arme nucleare ale Iracului, „armele de distrugere in masa“ sunt doar o minciuna gogonata si o inventie. Aceste probe nu exista. Razboiul nu este justificat de nimic.

    Singurele bombe erau donate tot de americani Irakului, ele erau vechi si deteriorate, dar lucrul acesta nu s-a spus la televizor, ca tu sa nu il stii.

    Pearl Harbour a fost tot o inscenare, pentru a provoca indignarea poporului American. De fapt armata americana a avut in permanenta informatii de la aliati ca ar putea fi atacati, dar nu au luat masuri de securitate si au ignorat toate semnalele, tocmai pentru a crea impresia apoi ca sunt o victima. Si anumite corporatii sa aiba de castigat bani din razboi.

    Japonezii din SUA au fost separati de populatia americana si considerati “tradatori”, fara sa existe dovezi impotriva lor ca ar fi tradat. Fara sa existe corectitudine.

    La Benghazi, la fel, a fost special lasata Ambasada fara protectie pentru a genera indignare. Unde este competenta celor care trebuiau sa ii protejeze pe cetatenii Americani, ei avand informatii clare ca urmeaza sa fie atacati…

    Toate imaginile cu avioanele de la 11 sept. au fost facute pe calculator si difuzate la stiri, ca sa para un real atac. Apoi s-a dat vina pe Osama bin Laden sau pe actorul cu barba de la televizor, care …nu a fost recunoscut de fiul lui Osama bin Laden.

    “Teroristii” gasiti nu au parte de un process echitabil la Guantanamo si se incalca toate drepturile omului, tocmai de catre cei care se dau atat de “corecti si democratici”. Ei nu au interesul sa existe procese echitabile, nu vor adevarul. Nu a avut loc nici o investigatie penala asupra materialelor chimice folosite si gasite la Turnurile Gemene, special ca sa nu se afle adevarul. Probele au fost distruse. Toti care au criticat au fost imediat asasinati.
    Manipularea are loc prin crearea unor “teroristi” si permanenta stare de frica…care sa justifice orice razboi mondial. Americanii creaza “Demoni”….ca sa omoare cat mai multi oameni, inclusiv pe americani. Razboiul este o afacere cu bani. Cu banii contribuabililor americani. Astfel profita anumite corporatii.

    Ar trebui sa va fie frica de cei din spatele lui Bush si Obama…

    Daca va place minciuna frumos spusa, ar trebui sa credeti tot ce e la televizor, atat de bine regizat.

    Atacurile de la Maratonul de la Boston au fost facute cu actori de criza, care sufera de handicap locomotor, pentru a face bani. Pozele au fost analizate de chirurgi profesionisti si sunt catalogate drept nereale si o gluma proasta, pe care sa o creada publicul.
    In spatele amercianilor se afla ZION.

    Evreii se plang de statul Israel ca face crime de razboi impotriva palestinienilor. Palestinienii doar se apara de politica de apartheid a statului Israel si de faptul ca sunt dati afara din propriile case.

    Iar Americanii se plang de statul American ca a devenit un stat politienesc.

    Omaba a dat o serie de decrete prezidentiale prin care guvernul poate sa confiste mancarea, mijloacele de transport si armele cetatenilor. Adica Obama e un dictator, o papusa a intereselor de pe Wall Street. Obama pare un om bun. Toata criza economica a fost special creata, pentru a justifica oricand starea de necesitate impotriva cetatenilor americani si a invoca binele comun si proprietatea statului.

    Singura speranta sunt politistii cinstiti care apara constitutia americana si nu o sa execute ordinele lui Obama de a fi deposedata populatia de arme. Televiziunile creaza special teroare cu actori platiti sau cu autori inventati, fara probe, carora le spala creierul sau ii tortureaza pana marturisesc. (“Waterboarding”)

    DHS (Department of Homeland Security) a cumparat 1,6 miliarde de cartuse goale pe dinauntru, care sunt mai letale decat cele pline, pe care o sa le foloseasca impotriva populatiei nemultumite si nu a dat nici o explicatie pentru achizitia asta.

    Politicienii isi doresc o criza economica, ca sa justifice APOI starea de necesitate.

    Prin ocuparea altor tarii americanii doresc sa creeze haos si revolta.

    America este condusa de Federal Bank, care e este o corporatie, care poate sa printeze bani.
    Dronele sunt folosite acum impotriva cetatenilor amercani pentru a-i spiona. Toti care au respectat legea si procedurile au avut de suferit si au fost concediati sau au fost perchezitionati.
    Obama vrea instabilitate si de aceea lasa imigrantii maxicani sa vina in SUA , ca sa justifice instabiltatea. Nimic nu este intamplator.

    “Agenda 21” este un plan diabolic de a mentine sub control cetatenii, chiar daca se invoca motive ecologiste si umanitare. Mancarea modificata genetic si Pesticidele distrug sanatatea.
    Vaccinurile sunt otravite cu mercur si au ca scop sa te omoare si sa cauzeze autism, ca sa fii scos din societate. Scopul este sa depopuleze pamantul cu 80% din oameni. Depopularea planetei este doar o minciuna, ca sa te sperie. Politicienii sunt de vina pentru greselile din legislatie, ei au puterea de a lua decizii. Tu nu ai puterea de a lua decizii. Ignora stirile de la TV. Stirile sunt fabricate ca sa te impresioneze. Unii oamenii sunt ignoranti si au incredere oarba in guvernele lor si in TV. Bush a fost condamnat ca criminal de razboi de un tribunal din Malaezia. Obama e complice.

    Scopul este sa fiti monitorizati nonstop, sa vi se implanteze un chip RFID (Radio Frequency Identification), care este cancerigen. Daca ai o parere critica ti se va opri chipul. Nu vei mai avea dreptul sa primesti mancare. Unii chiar nu stiu nimic si cred tot ce vad la televizor. Politicienii vor ca tu sa fii ignorant si dezinformat.

    Apreciază

  4. Barba lui Osama bin Laden.

    „Statul Israel“ si „SUA“ au plantat bombele si au demolat World Trade Center. Cladirea WTC7 a fost demolata fara sa fie atacata de nici un avion.

    Asa au putut sa “justifice” nu doar un singur razboi impotriva unor inamici inventati de ei pentru publicul speriat de bombe, care ii …crede .

    Criza economica si politica sunt special create de politicieni impotriva ta.
    Tu doar ii votezi. Doar ei hotarasc cum sa te omoare prin poluare si politica.
    Ei decid toate politicile. Tu nu decizi nimic niciodata.

    Numai Barba lui Osama bin Laden e de vina pentru criza economica mondiala.

    Politicienii sunt doar niste “NEVINOVATI”. Politicienii nu isi recunosc vina si dau vina pe ….cine?….pe tine….De toate greselile politicienilor, Vinovat esti tu.

    E inexplicabil cum de cea mai mare forta armata din lume e “brusc” impotenta si NU STIE sa intercepteze in cateva minute “patru avioane inventate” si sa isi protejeze tara cu cea mai sofisticata tehnologie din lume.

    Ei nu sunt capabili sa isi apere propria tara. “Avioanele” de la TV au fost simulate pe calculator ca tu sa crezi ceea ce vor ei.

    Stirile despre Atacurile de la Boston sunt facute cu actori care au handicap locomotor si castiga niste bani ca actori de criza manjiti cu colorant rosu.

    Era mai usor sa angajeze un actor, sa ii puna barba lui Osama bin Laden si sa difuzeze imaginile pe toate posturile. E inexplicabil cum o echipa de reporteri l-a gasit imediat pe O.b.L., in timp ce toata armata americana il cauta si nu il gasea. Brusc au pus barba unui actor si l-au gasit imediat pe O.b.L.

    Niste asasini, care nu sunt capabili sa isi apere propria tara,
    acum vor sa joace rolul de “MARI SALVATORI AI LUMII”,
    dupa ce au omorat inclusiv cetateni americani cu bombele din WTC, ca sa “sperie” pe toata lumea.

    Bush a fost condamnat pentru crime impotriva umanitatii de un tribunal din Malaezia, iar Obama ii urmeaza in curand…Sa speram ca si Zionistii din statul Israel vor fi condamnati pentru crime impotriva umanitatii.

    Stirile de la TV sunt doar minciuni repetate la nesfarsit ca tu sa le “crezi”. Oricine indrazneste sa vorbeasca este imediat catalogat drept “terorist domestic”. Bună glumă , nu crezi?

    Apreciază

  5. Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene doresc sa implementeze un sistem de supraveghere in fiecare tara membra UE, pentru a se monitoriza cetatenii suspecti de „intoleranta”. Ati crezut cumva ca Uniunea Fascista Europeana are vreo limita? Inseamna ca i-ati subestimat pe acesti ticalosi, caci am repetat in multe randuri cum aceasta organizatie, a fost pusa clar pentru a sterge suveranitatile statelor membre, care apoi sa fie conduse de catre Bruxelles, iar o data cu spatiul Schengen sa nu mai existe nici frontiere, adica un superstat european, in care tarile sa nu mai existe. Ce va spun eu aici e planuit de secole de Iluminati, inca din 1773, iluminatul doctorand in teologie , Adam Weischaupt, care alaturi de alti iluminati germeni au pus bazele acestei doctrina Ordo Ullumines.Cu cât centralizarea este mai mare, cu atât mai mare este puterea asupra oamenilor. Iată de ce a crescut ritmul planurilor, mai ales în ultimii 150 de ani, iar tendinţa de creştere continuă şi în prezent. Strângerea laolaltă a triburilor a durat cel mai mult, dar de îndată ce s-a realizat şi aceasta, totul a devenit mai uşor. Preluarea băştinaşilor americani de către europeni a fost un exemplu elocvent al modului în care cultura vastă a diverselor triburi şi luarea deciziilor au fost amalgamate într-o naţiune controlată la nivel central, şi anume Statele Unite.Reţeaua globală a Iluminaţilor este acum un labirint de grupări secrete şi semisecrete interconectate, care manipulează în acelaşi scop: centralizarea puterii în toate aspectele vieţii. Aceste grupări au fost şi sunt responsabile pentru apariţia statului fascist centralizat, numit Uniunea Europeană. Acesta este simbolul multor societăţi secrete, cum ar fi Cavalerii lui Columb din Statele Unite, şi se regăseşte pe Clădirea Congresului American şi pe sigiliul statului Colorado (Figura 39). Nuielele din această reprezentare simbolizează ţările europene, iar toporul – dictatura centralizată care le controlează. Uniunea Europeană înseamnă fascism, de fapt ţelul Iluminaţilor privitor la această lume.UE este o creaţie 100% a Iluminaţilor, manipulată prin agenţi ascunşi şi reţele de organizaţii coordonate de o societate secretă numită Masa Rotundă. Această societate a fost condusă Ia început de infamul agent al Iluminaţilor Cecil Rhodes, care a finanţat aşa-numitele Burse Rhodes şi care continuă să finanţeze educaţia studenţilor din întreaga lume, selectaţi de Iluminaţi, care studiază la Universitatea Oxford.Sub pretextul luptei împotriva terorismului şi a combaterii imigraţiei ilegale, Parlamentul European a aprobat pe 7 iunie 2007, construirea celei mai mari baze de date biometrice din lume – European Visa Information System (VIS). Sistemul este pregătit să stocheze 70 de milioane de înregistrări ale vocii, ADN-ului, amprentelor digitale şi fotografiei irisului, indiferent dacă persoanele în cauză sunt pe lista suspecţilor de terorism sau a infractorilor. Practic, în această bază de date pot fi înregistrate datele oricărui cetăţean al Uniunii Europene. Pasul următor va fi solicitarea obligatorie a acestor date biometrice pentru a putea călători într-o altă ţară.UE se prezinta lumii ca o democratie parlamentara in care parlamentul UE joaca rolul decisiv. Totusi, deciziile executive si proiectarea intregii legislatii sunt facute de Comisia Europeana si echipa sa de peste 54.000 de birocrati.Din birourile lor de la sediul Comisiei – cladirea Beylarmont – si alte locatii, aceasta armata de birocrati de cariera bine platiti fabrica legile Europei in numele intereselor corporatiste.Grupul Rockefeller, care reprezinta interesele SUA pentru petrol si medicamente. Acesta este cel mai mare grup de interese financiare. Construit din monopolul secolului 19 asupra corporatiei standard de petrol, acum el controleaza duzini de companii multinationale chimice, farmaceutice si petroliere din intreaga lume. Unul din cei mai proeminenti ambasadori ai sai in ultimele decenii a fost Henry Kissinger.Germania si Franta, natiunile lider in exportul de produse chimice si farmaceutice in Europa. Acest grup isi are radacinile in sfarsitul secolului 19 si a cuprins companiile Bayer, Hoechst, BASF si mai tarziu infamul cartel IG Farben.Companiile succesoare ale acestuia in zilele noastre sunt liderii afacerilor de investitii in Europa de astazi si au instrumentat constructia „Bruxelles – UE”.Asa cum a fost pe larg prezentat in presa la momentul respectiv, cu cateva zile inainte de numirea sa, actualul presedinte Hermann von Rompuy a fost invitat pentru „interviul de serviciu „prezidential, de catre grupul Bilderberg – cercul de elita al intereselor corporatiste SUA/EU, sub controlul lui David Rockefeller si prezidat (la vremea aceea) de fostul comisar UE si aparator al medicamentelor, Etienne Davignon

    Apreciat de 1 persoană

Opinia ta