12 comentarii la “Strategia de distugere a României cu ajutorul politicienilor corupţi, a nonvalorilor umane numite în funcţii înalte şi a trădătorilor de neam

 1. ok, si propuneti un alt sistem de educatie sau o masura de urgentare a duratei nejustificat de lungi de judecare a proceselor, ce propuneti ?

  propun sa coboram cu picioarele pe pamant, in momentul in care distrugi individualitatea umana rezulta ca nu ai indivizi capabili sa isi ia apararea singuri.

  majoritatea o sa supravietui,…in toate situatiile

  De asemenea mitul intelectualului bun la de toate e o himera. Intelectualii sunt buni numai la ceea ce stiu ei sa faca. Ce stiu sa faca ? Care intelectuali ? Despre care individualitati vorbim?

  Guvernele sunt facute din psihopati, si atunci e foarte greu sa gasesti mijloacele cele mai bune impotriva lor, din moment ce psihopatii sunt multumiti, iar tu ramai fara replica. De unde atata scoala, ca sa faci fata?

 2. Pingback: Strategia de distugere a României cu ajutorul politicienilor corupţi, a nonvalorilor umane numite în funcţii înalte şi a trădătorilor de neam | No Justice | radupopescublog

 3. Cetatenii nu au fost niciodata prea buni in a se lupta cu guvernele.

  De fapt cereti imposibiliul din moment ce si SUA a devenit o dictatura, in care presedintle Obama da ordine neconstitutionale, pentru a consolida sclavia ( munca neremunerata)

  Bush e criminal de razboi, Obama e criminal de razboi…Iliescu ce o fi… ?

  Restituirea in natura acolo unde nu se poate e o aberatie

  Politicienii au gasit o metoda sa puna unul impotriva altuia pe fostii proprietari cu actualii proprietari, in loc sa rezolve totul administrativ si politic, nu au facut decat sa invrajbeasca doua categorii de cetateni si sa creeze sute de procese inutile in instanta.

 4. In momentul in care politicienii folosesc toate capacitatile pentru a se autoprezerva, ei vor invinge.

  Ei isi folosesc toate abilitatile in alt scop decat pentru binele societatii.

  Poate sunt prea multi oameni pe pamant

  Poate sunt prea multi prosti pe pamant si mai trebuie decimati din ei. Probabil asta se urmareste.

 5. Corupţia, şantajul şi gunoaiele de prestigiu au ajuns endemice, iar BNR este condusă de acelaşi om, tot de aproape atîţia ani cît a condus România preşedintele Ceauşescu. Care, oricum, a fost un mare patriot. Dumnezeu să-l ierte! Tot ce a construit Nicolae Ceauşescu au vîndut democraţii, şi s-au îmbogăţit între ei, la vîrf. Oare ţara noastră nu mai are niciun expert în finanţe, niciun bancher onest şi patriot? Care să îl înlocuiască pe veşnicul, cu o singură calitate, dobîndită la prima vizită în S.U.A.: posedă un anumit telefon, la care răspunde cu o singură replică: Yes. Naivi sînt cei care cred că el conduce B.N.R. şi face strategii bancare cu capul din dotare.

  Bancherii si crimele capitalismului corporatist

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s