3 comentarii la “BOMBĂ! Secretarul General al Primăriei Bucureşti – avocat Tudor Toma – este incompatibil din 2010! Cum stai ANI cu integritatea şi imparţialitatea?

 1. In alte cazuri se poate, in altele … ba!

  Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate, a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, precum și a conflictului de interese de natură administrativă în cazul lui: NEDELCIA DAN (consilier juridic în cadrul Primăriei Comunei Eșelnița, Jud. Mehedinți).

  NEDELCIA DAN s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 noiembrie 2010 – prezent, întrucât a deținut, simultan, funcția publică de consilier juridic în cadrul Primăriei Comunei Eșelnița, Jud. Mehedinți, respectiv Instituției Prefectului Județului Mehedinți, cât și calitatea de avocat în cadrul Baroului Mehedinți.

 2. ANI nu a reacţionat la solicitarea mea în schimb Horia Georgescu – preşedintele ANI – a fost între timp arestat pentru … fapte de corupţie!

  Cum naiba se face că în vârful tuturor instituţiilor statului, începând de la Preşedinţie până la ultima agenţie din ţară au ajuns EXCLUSIV CORUPŢI?

 3. Presedintele ANI – Horia Georgescu – a fost arestat pentru fapte de coruptie si prejudiciu adus statului in valoare de peste 75 mil.euro!!!!!

  Iata cine conduce Romania!!! Niste infractori. Iar noi suntem atat de naivi incat credem ca statul, prin institutiile sale, chiar functioneaza. Am luat teapa. De sute de ani aceleasi probleme.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s