4 comentarii la “Arata lumii omul desfigurat de tine si nu te va condamna daca-l ucizi!

  1. Atata vreme cat magistratii nu raspund pentru aberatiile lor, au fost, sunt si vor fi hotarari care sfideaza legea si orice urma de ratiune
    Ei nu cunosc ce inseamna profesionalismul, habar n-au ce inseamna respectul pentru cei care apeleaza la serviciile lor, stiu insa ca sunt inamovibili si ca NICIODATA NU RASPUND PENTRU FAPTELE LOR, INDIFERENT CAT DE GRAVE AR FI ACESTEA!
    Magistratul Nicolae-Constantin Chircusi de la Judecatoria Slatina este un criminal, condamna oameni nevinovat. Este platit de infractorii de la Alro sa condamne un fost salariat pentru ca alt salariat a intocmit un nuar de ordine de intrare a unei masini in unitate. FOSTUL SALARIAT A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI DE DETENTIE. Astfel de tortionarii sunt la Slatina. Cui te poti addresa?.

  2. Din pacate inca nu pot sa urmaresc o campanie electorala care sa ma convinga. Candidatii actuali nu pot sa reprezinte inca Romania. Asa ca va trebui sa-mi sparg capul de toti peretii si sa votez raul cel mai mic. Intre timp vad negocierile care se fac pe cumpararea voturilor din turul doi. La bursa voturilor cel mai ieftin vot a ajuns la 100 de euro !!!

  3. Cui te poti adresa ??? Cui te poti adresa ???

    Cu siguranta unui avocat care sa preia cazul….(gratuit… sau platit de stat, din oficiu), insa trebuie luat legatura cu f multi avocati…care sa puna pe cheluiala statului greselile unui judecator sau avocat…. si sa primeasca la sfarsit niste bani pentru prestatia lui…parca dreptul la aparare era garantat de stat si accesul la justitie gratuit ??? Trebuie sa caut mult, mult de tot, printre avocati.

  4. Pingback: Arata lumii omul desfigurat de tine si nu te va condamna daca-l ucizi! | No Justice | radupopescublog

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s