8 comentarii la “Libertatea de a alege stăpânii nu aboleşte sclavia!

 1. Ar fi frumos sa avem si noi, cei din societatea civila, reprezentantii nostrii in administratia publica locala. Pentru ca acolo se pun in aplicare legile. Acolo se identifica cel mai usor calitatea morala a partidelor din parlament. In trecut reprezentantii castelor, pe profesii, erau introdusi in consiliile locale in dreptul legii, fara vot electoral.Tot in trecut parlamentarii corupti se identificau usor , avand semnatura pusa. Scandalurile politice constituiau sarea si piperul pentru o presa independenta.
  Presa actuala aservita si dependenta fata de politicieni nu mai convinge pe nimeni.
  Nici arestarile actuale nu ma conving.
  Raman la parerea ca in puscarii numarul nevinovatilor il intrece pe cel al politicienilor corupti.

 2. mai pe scurt:

  Ce bun a facut vreun politician vreodata si cui La ce folosesc politicieniii?
  Cui folosesc acesti „imbecili/clovni” denumiti politicieni?

  De ce nu sunt scosi in afara legii….Oricum nu au o lege de functionare, deci ei nu pot fi trasi la raspundere dpdv juridic. Sunt niste clovni. Votati clovnii. :))

  Pe mine nu ma interseaza politica, ma interseaza exclusiv educatia. Adica cat de bun esti ca om la un anumit lucru. competentele tale…

  Restul sunt prostia omeneasca. Fortele naturii nu au facut decat ca legile junglei sa se rescrie intrun mod mai oficial/legal; la un alt nivel.

  Vreau sa stiu si eu dupa ce termini Relatii internationale/SNSPA, la ce esti bun, ce faci, ce stii sa faci, cui foloseste ceea ce faci ca student de ” politica „/ „clovnerie” ?

 3. Sunt de acord cu ceea ce sustii privitor la presa obedienta, la arestarile care nu mai conving si la toate celelalte.

  Lucrurile s-ar putea schimba daca ar fi vointa, daca s-ar innoi clasa politica si in principal DACA JUSTITIA AR DEVENI CU ADEVARAT INDEPENDENTA SI PRESTATA DE MAGISTRATI PROFESIONISTI, NU DE PILOSI SI SPAGARI ASA CUM ESTE ACUM!

 4. @ Neutru

  Daca termini Relatii internationale poti fi bun sau foarte bun in diplomatie, dar cine ajunge acolo? Rudele si pilele celor care deja lucreaza in acea casta, asa ca … diploma devine pana la urma o banala hartie fara valoare.

  Daca termini SNSPA inseamna ca ai samanta de secu si locul de munca iti este oricum asigurat. In orice domeniu 😛

 5. Pingback: Libertatea de a alege stăpânii nu aboleşte sclavia! | No Justice | radupopescublog

 6. Deci REPET – la ce bun sunt clovnii din politica si clovnii din scoala de clovni ( SNSPA/Relatii Internationale, chiar si diplomatii…. ) ? Ce bine au facut ei si cui vreodata ?

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s