9 comentarii la “In 6 ani, statul roman a platit despagubiri in valoare de 45 milioane euro pentru erorile judiciare constatate la CEDO! Prejudiciul n-a fost niciodata recuperat de la vreun magistrat!

 1. ATUNCI E FOARTE SIMPLA TREABA – SEFUL DE SERVICIU SAU SECRETARUL DE STAT CARE A ADORMIT LA SERVICIU…SI A NEGLIJAT ACEST ASPECT ANI DE ZILE TREBUIE DEMIS….PENTRU A SE CURATA FOCARUL DE INFECTIE INTRUN MOD CHIRURGICAL.

  EU NU INTELEG DE CE NU A FACUT CINEVA ASTA PANA ACUM.

  NU AVEM JURISTI, NU AVEM AVOCATI, NU AVEM INSTITUTII, NU AVEM CAP, NU AVEM MINTE, NU AVEM PROFESIONISTI ? NU GANDESC INSTITUTIILE DE LA A LA B ? ADICA STANGA NU VORBESTE CU DREAPTA? FIECARE FACE CE VREA EL ?

  SUNTEM CHIAR „TEMPITI?”

 2. Pingback: In 6 ani, statul roman a platit despagubiri in valoare de 45 milioane euro pentru erorile judiciare constatate la CEDO! Prejudiciul n-a fost niciodata recuperat de la vreun magistrat! | No Justice | radupopescublog

 3. Judecatorul si procurorul este conform legii, magistrat. Magistratul, tot conform legii, se bucura de inamovibilitate. Din aceste Motive, este inadmisbil, tot conform legii, ca magistratul sa raspunda pentru deciziile sau hotararile pronuntat. Faptul ca acestea au fost ulterior considerate de CEDO erori judiciare, este o alta mancare de peste… Dupa cum stim, pestele se impute de la cap. Cine este CAPUL erorilor judiciare?… Cine ingaduie nepermis si inadmisibil de mult sa se petreaca toate acestea Sub ochii nostri??… Sa fie oare de vina Consiliul Superior al Magistraturii???…. Cine stie sa raspunda?…

 4. Lucrurile stau altfel. Solutiile judecatoresti, in opinia mea, se executa la comenzi politice. In justitie „cine misca nu mai misca”. Orice magistrat care are o familie si doreste o promovare se bazeaza pe faptul ca astfel de „erori judiciare” sunt acoperite de securisti si politicieni. Daca ar sti ca pot fi sanctionati de popor, cu siguranta ca ar ceda in fata poporului (dar si atunci pe criteriile fixate de populatia majoritara). Cu asemenea prestatii din pacate in ziua de azi magistratii au devenit cei mai bine platiti birocrati.

 5. Pentru ca JUSTITIA te condamna si pentru o hartie cu care sa te stergi la CUR.
  Din pacate, nu o data angajati ai justitiei AU PATAT SI MURDARESC RUSINOS SI NEPERMIS IMAGINEA INSTITUTIEI, ajungand sa comita infractiuni mult mai periculoase si mult mai grave decat insasi infractorii pe care-i judeca !!!
  In judetul Olt, Criminalii GRUPUL INFRACTIONAL al celui mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală şi de Est au fabricat Dosarului 10882/311/2010 si Dosarul 10642/311/2012, unde sunt implicati magistratii de la Judecatoria Slatina, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina si procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, CARE TE CONDAMNA PENTU INTOCMIREA UNUI NUMAR DE ORDINE INTRARE MASINI IN UNITATE, CU CARE DE LA AGENTUL DE PAZA SI PANA LA DIRECTORUL GENERAL TOTI SE POT STERGE CU EL LA CUR. Invoc expres dreptul la libertatea de exprimare, garantat de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.
  DNA-ul Serviciul Teritorial Craiova si Parchetul de pe langa CURTEA DE APEL CRAIOVA apara acesti criminalii care te condamna pentru intocmirea unui NUMAR DE ORDINE ce au format acest GRUP INFRACTIONAL care fabrica dosare penale platind cu 10.000 lei o DECLARATIE DE MARTOR.
  Toate documentele false sunt intocmite de INFRACTORII care au o îndelungată practică în cercetarea infracţiunilor, de politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor a IPJ Olt , procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina si Tribunalul Olt.
  O crimă aşterne tăcerea peste mai multe furturi de aluminiu de la ALRO S.A.

 6. Opinia mea:

  Pe principiul ” cine greseste, plateste”. N-ar mai fi „dumnezei” pe pamant. Mai mult, ar fi constransi la ” d r e a p t a j u d e c a t a „.

  Motivez judecata mea:

  In justitie sunt principii de drept ignorate, refuzate justitiabilului cu nonsalanta de instante pe motive bizare : ca nu se justifica, ca nu sunt concludente. Vorbim de principiul aflarii adevarului prin orice mijloace. Da prin orice mijloace.

 7. Ori suntem tempeli ori ne prefacem:

  Un functionar publc probabil dintro institutie este abilitat sa recupereze prejudiciile aduse de judecatori, pentru ca are asta in fisa postului si altfel ar fi neglijent in serviciu.

  Este bine ca sunt inamovibili. E treaba lor personala. Dar Ce are varza cu capra ? Poate sunt eu Tanpit. ce treaba are recuperarea prejudiciului cu inamovibilitatea. ?

  La momentul la care se fac formaliatile in instanta e inamovibil, la sfarsit, functionarul plateste cu salariul si pensia lui de i n a m o v i b i l . Care e treaba cu prostia ?

  Va pre-faceti ca nu intelegeti limba romana ?

 8. Cine vrea dreptate sa puna mana sa micsoreze durata proceselor, am ajuns de rasul curcilor. E penibil. Vreunul dintre politicieni a facut ceva pentru asta ? Care ?

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s