6 comentarii la “Avocatii din Baroul Dolj cer UNBR intreruperea activitatii, timp de o zi, la toate instantele si parchetele din tara. Ei vor sa protesteze impotriva abuzurilor judecatorilor!

  1. Pingback: Avocatii din Baroul Dolj cer UNBR intreruperea activitatii, timp de o zi, la toate instantele si parchetele din tara. Ei vor sa protesteze impotriva abuzurilor judecatorilor! | radupopescublog

  2. @ Balbeck

    In urma cu cativa ani, un judecator declara ca este Dumnezeu pe pamant si de atunci vad ca aproape toti magistratii (inclusiv procurorii) se auto-percep dumnezei. Nu au limita, nu au morala si nu raspund niciodata pentru faptele lor, ceea ce este foarte grav. Degeaba avem cativa magistrati model daca sunt acoperiti complet de ceilalti care compun masa majoritara!

  3. Oamenii educati din Romania sa isi puna minte la contributie (daca ii duce capul) si sa faca ceva. Poate ar trebui ca si justitiabilii sa fie consiliati de avocatii lor sa se prezinte la protestul avocatilor, daca au timp sa vina….si ei…

  4. La Tribunalul Bucuresti – Sectia Contencios Adm. mai exista doamna judecator Dana Calinescu. Stiti care, cea care a fost contestata de C.S.M. Este prapad cand se face ca judeca !!

  5. Judecatoarea Oana Maria Daradics (Judecatoria Cluj Napoca), a scos-o din sala de sedinta pe avocata Mikolt Krisztina Kapcza, continuand, in lipsa acesteia, sedinta. Decizia judecatoarei a fost contestata de Baroul Cluj. Reprezentantii organizatiei au hotarat inaintarea unei plangeri catre CSM, prin care solicita aplicarea de sanctiuni impotriva judecatorului. In plus, timp de o saptamana, respectiv in perioada 15 – 19 septembrie, Baroul Cluj va derula un protest prin purtarea de banderole albe, aplicate pe robe, de catre toti membrii.

    Motivul? Judecatoarea Oana Maria Daradics i-a reprosat avocatei ca i-a criticat solutia si i-a cerut sa paraseasca sala, apeland la jandarmi, continuand sedinta in lipsa acesteia.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s