6 comentarii la “Privelistea coruptiei si nulitatea recompensata

 1. Si cum coruptia institutionala trebuie aparata prin legi, iata cat de relevant este art. 276 din Codul Penal care prevede infracţiunea ”Presiuni asupra justiţiei”.

  „Fapta persoanei care, pe durata unei proceduri judiciare în curs, face declaraţii publice nereale referitoare la săvârşirea, de către judecător sau de organele de urmărire penală, a unei infracţiuni sau a unei abateri disciplinare grave legate de instrumentarea respectivei cauze, în scopul de a le influenţa sau intimida, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.”

  Cu alte cuvinte, si violati si cu banii luati ca deh! n-avem voie sa ne revoltam impotriva scursorilor din justitie si nici sa ii atingem cu vreo floare. Eventual sa ne asezam capetele pe caldaram pentru a ne fi calcate de cizmele libidinosilor care impart dreptatea cu mainile sleioase si sufletele hade.

 2. Pingback: Privelistea coruptiei si nulitatea recompensata | radupopescublog

 3. Subscriu acestui trist si dureros comentariu.Fiecarui cuvant si tuturor semnelor de punctuatie. Ma bucur, ma felicit ca simt si gandesc ca toti romanii care s-au razvratit impotriva abuzurilor pe care numitii pe criterii politice l-au transformat in crez. In crezul lor.

 4. Democratia?o vorba goala de prostit multimea..traim in era dictaturii banului.cine are banul dicteaza si prostimea aplauda..

 5. OK, nici o problema. Daca democratia este defecta. Atunci veniti cu alt ceva care sa inlocuiasca democratia….Adica ce e asa de greu? Doar toti sunteti destepti, rezultat si al educatiei pe care ati primit-o atat de buna.

  NU cred ca vreun sistem este bun sau rau. Doar oamenii din spatele lor sunt buni sau rai. Nu exista sistem fara oameni.

  E la fel ca si o arma. Arma nu trage singura. Trebuie cineva sa puna mama pe ea si sa aiba o intentie.

  Dar daca va incalzeste cu ceva sa faceti alt sistem, DE CE NU PUNETI MANA SA FACETI ALTA TARA CU ALT SISTEM UNDE SA TRAIASCA DOAR CEI CARE TOT COMENTEAZA PE INTERNET SI IN LOC SA COMENTEZE AR FACE BINE SA INCEAPA SA SE APUCE DE LUCRU, PENTRU CA ESTE MULT DE LUCRU SI DACA AM DEPASIT ACEASTA STARE DE DECLARATII VERBALE.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s