8 comentarii la “„Noteaza Judecatorul” – proiectul avocatului Costel Galca a generat revolta si indignare in randul magistratilor!

 1. Pingback: “Noteaza Judecatorul” – proiectul avocatului Costel Galca a generat revolta si indignare in randul magistratilor! | radupopescublog

 2. Cine se teme de justitiabil?
  Nu are, este drept, studii juridice, dar gandeste si simte pe pielea lui, cum instantele din Romania se cred Dumnezei.
  Asa s-ar face ordine in sistem si am scapa de sentinte date in dorul lelii, copiate din spete, chipurile, similare. Se stie ca nu exista 2 procese similare. In acest fel, s-ar stradui, sau ar trebui sa se straduiasca distinsii magistrati, sa se puna de acord, acolo unde legea, prosta facuta sau interpretata, conduce la solutii aberante, hilare.
  Subscriu initiativei. pana la ultima virgula si ultimul punct si o voi face cunoscuta pe site-urile de socializare.
  Daca in Moldova se poate, in Romania, intreb : de ce nu, domnilor magistrati?
  Doamne, ajuta!

 3. @ Ionescu

  Pentru ca doar la noi magistratii se cred Dumnezei, intangibili si neraspunzatori de vreo „eroare judiciara”! Ei sunt cei de care nu trebuie sa se ia nimeni, sunt cei care au dreptul sa faca orice si oricum, sa ne bage pumnul in gura daca ne revoltam impotriva nedreptatilor lor, sa se comporte ca o casta compacta care are NUMAI DREPTURI SI NICIO OBLIGATIE, care nu raspund decat pentru rarele fapte de coruptie ajunse pe masa catorva procurori etc.etc. Orice discutie al carei subiect central este un magistrat se interpreteaza a fi ATAC LA JUSTITIE! La fel ca Basescu (EU SUNT ROMANIA!), aproape toti se identifica cu justitia in integralitatea ei in loc sa se perceapa ca prestatorii actelor de justitie, facatori de dreptate, entitati individuale, raspunzatoare pentru faptele lor!!!!

  Justitiabilul, dupa cum observam, este etichetat ca idiot sau cel putin incapabil in a evalua prestatia si profesionalismul judecatorului, dar se uita ca printre ei se afla si doctori, oameni de cultura, ingineri, arhitecti, avocati, notari, profesori si altii asemenea. Pai daca unii dintre magistrati si-au permis sa arunce toti justitiabilii intr-o galeata a prostiei infinite, imaginati-va cam cat reprezentam noi in fata lor!!! Nimic. Doar obiecte de schimb pentru care ar putea lua sau nu ceva spaga. Evident ca exista si exceptii, dar masa majoritara asa gandeste!!!

  Avocatul poate fi ales de client dar judecatorul niciodata. Acesta ni se distribuie prin softul E-cris. Vrei-nu vrei, iti place sau nu, judecatorul ti-l „daruieste” tehnica. Macar de-ar intelege ca intentia acestui proiect nu este aceea de a umili ori ridiculiza magistratii ci de a le da sansa indreptarii propriilor greseli functie de opinia celor care le-au fost parti in dosarele lor!

 4. Judecatori.evaluez.eu este un proiect destinat evaluarii judecatorilor din Republica Moldova. Pe site gasiti cei peste 439 judecatori ce activeaza în cadrul a 54 instante judecatoresti instantelor din republica.

  Site-ul ofera posibiliatea evaluarii judecatorilor dupa 5 criterii de baza: Profesionalism, Incoruptibilitate, Organizarea procesului, Etica profesionala, Calitatea Hotarârilor pe o scara de la 1 la 5. Unu presupune nota cea mai joasa, respectiv 5 cea mai înalta. Odata cu submiterea evaluarii este necesar sa atribuiti judecatorului un comentariu ce va sustine si argumenta notele puse. Pentru a avea evaluari cît mai constructive este necesar sa evitati comentariile dintr-un cuvînt, simbol, sau initiale si trebuie ss corespunds Termenilor si Conditiilor de evaluare.
  Pe pagina principals veti vedea topul celor mai bine evaluati judecatori cît si cele mai recente evaluari plasate.

  Totodata, pentru fiecare judecator în parte veti putea vedea declaratiile pe venit a acestuia pentru anii 2008-2011, hotarâri ale acestuia atacate la CEDO cît si apariitiile judecatorului în presa. Aceasta informatie va fi completata în continuu.

  Pagina Forum ofera posibilitatea deschiderii subiectelor de interes pentru fiecare. Temele pot fi deschise generalist sau pentru fiecare judecator, judecatorie sau Curte de Apel în parte.

  Judecatori.evaluez.eu este un proiect dezvoltat si creat cu suportul financiar al Departamentului de Stat al Statelor Unite.

  Pentru informatii, sugestii sau opinii rugam sa ne scrieti la contact@evaluez.eu sau sa ne contactati prin intermediul paginii Contacte.

  Evaluarea judecatorilor pe acest site vizeaza îmbunttatirea performantelor profesionale ale acestora, creterea eficientei activitati instantelor de judecata si a încrederii publice în autoritatea judecatoreasca. Judecatori.evaluez.eu are ca scop „Evaluarea obiectiva a judecatorilor de catre oricine care a interactionat direct sau indirect cu sistemul judecatoresc din Republica Moldova.”

  Prima datorie a unei societati este justitia. (Alexander Hamilton)

 5. Judecator Balmus Svetlana – Judecatoria Buiucani

  1.3 Nota medie
  1 Profesionalism
  1.7 Incoruptibilitate
  1.3 Organizarea procesului
  1 Etica profesionala
  1.3 Calitatea Hotaririlo

 6. Numai niste judecatori corupti le-ar fi teama sa fie evaluatzi. Normal ca lichelelor din judecatorii nu le convine…publicitate si cunoasterea problemelor din sistem si impactul pe care il au… in mod public, chiar daca doar de simpla publicitate, atunci cu atat mai mult, daca este doar publicitate….de ce sa ii deranjeze – din moment ce nu are nici un impact ???

  Unde e logica aia juridica pe care noi nu o intelegem pentru ca suntem prea TAMPI, iar ei sunt prea iluminati.

 7. Experienta neplacuta pe care o avem cu cei de CSM ne determina sa sustinem astfel de proiecte.
  Sustinem acest proiect.
  Am avut circa 60 de procese, de regula cu Primariile din Bucuresti.
  Cred ca ar fi util un barem explicit, mai ales pentru neprofesionisti, care privesc justitia cu sila si dezgust.
  Trebuie sa inceteze tactica „SI batut si cu banii luati”

 8. Bisnitari de SENTINTE, Infractori in ROBA
  Din punctul meu de vedere Justitia din Romania a devenit o latrina in care s-au strans si solidarizat impotriva firii umane, impotriva tuturor valorilor lumii civilizate si impotriva statului de drept, cele mai rapace, hidoase, infioratoare si dezgustatoare mutatii ale speciei umane in general si ale natiunii romane in special.
  Nedreptatea este un cuvant mult prea bland pentru ceea ce fac bisnitarii de sentinte care au asediat si privatizat justitia romana. Din pacate numele acestora este cunoscut si nu mai este mult pana isi vor afisa si o firma pe holurile tribunalelor: Vand sentinte convenabil SRL –
  Judecatoria Slatina si Tribunalul Olt au fost deja transformate în BAZARE în care se vând la tarabă sentinţe judecătoreşti pentru Alro Slatina si alti infractorii, judecatorii afisind o totala indiferenta in fata dreptatii, fara a avea puterea de a se desface de prejudecatile care le intuneca vederea. Romania este capusata, pana la varf, de oamenii obedienti, de infractori in roba fie ca se numesc procurori sau judecatori. Corupţia este un cancer care a ucis sistemul judiciar şi ideea de dreptate.
  In sistemul de justitie al statului mafiot roman, ceea ce numim noi coruptie este firesc si lege suprema. Pe holuri se tranzactioneaza sentinte la liber. De acum onorabilii magistrati au inceput sa lucreze si pe troc in sistem barter, “tu-mi dai mie eu iti dau tie” si astfel nici nu mai stii unde dai si unde crapa.
  O natiune mai bolnava si decazuta ca cea romana nu cred ca exista sau daca exista acele natiuni nu se disting si nu se afiseaza cu pretentii de natiuni civilizate.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s