3 comentarii la “Curtea Constituțională i-a lăsat pe inspectorii judiciari din CSM fără puterile extraordinare date de Cătălin Predoiu!

  1. Pingback: Curtea Constituțională i-a lăsat pe inspectorii judiciari din CSM fără puterile extraordinare date de Cătălin Predoiu! | radupopescublog

  2. Sant curios ce se va intampla si cu termenul de prescriptie al vinovatiei judecatorului, in cazul deciziilor eronate de la fond.
    Dupa solutionarea corecta a unui recurs am facut o reclamatie la CSM.
    A fost „solutionata” prin depasirea termenului de prescriptie, chiar daca vina de tergiversare apartine judecatorului de la fond si a celui de la Curtea de Apel.

  3. Am si eu sa depun o plangere impotriva Celor de la Protectia Muncii stiu o firma care asa multe neregulartitati are incat pe loc ar trebui sa o inchida poi ex numai in cladira unde lucreaza muncitorii sa vedeti cum arata wooow trebuie sa fi foarte atent ca nu cumva sa iti pice ceva din tavan cladirea arata in ultimul hal sa numai vb de toalete intr-un loc sa rasturnat pe o parte VA DATI SEAMA CE AU FACUT CEI LA PROTECTIA MUNCII?ABSOLUT NIMIC CAND EXISTA SPAGA E TOTUL REZOLVAT

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s