9 comentarii la “Cei care neaga coruptia, spunand ca nu exista padure fara uscaturi, sunt ipocriti. Suntem o padure de uscaturi, iar regula e spaga

 1. Daca avocatii profesionisti sunt atat de profesionisti (?) de ce nu concediaza si sanctioneaza disciplinar orice functionari publici care fac innereguli sau vorbesc nepoliticos, nu este prompt, serviabil, util etc etc etc…..Sa nu imi spuneti ca nu mai sunt functionari publici, grefieri, etc care nu fac innereguli ! Sa nu imi spuneti ca vreun avocat a destituit vreodata vreun functionar public !@ Doamne fereste ! Purtati-va cu manusi…domnilor „Avocati de avocati” din cauza avocatilor buni au ajuns avocatii prosti si functionarii prosti unde au ajuns.

  Sa nu cumva sa fie destituit cineva pentru ca nu exista imprimanta sau xerox in politiei. Ajutati-i pe incompetenti cu toleranta ! Mangaiati-i pe cap, Sa nu cumva sa determinati cumpararea unei imprimante profesionale,,,, sau sa donati UNA…. Doamne fereste, „Idiotilor”

 2. Bravo domnul avocat, aveti grija sa nu fie destuit cineva pentru ca nu exista o imprimanta in politie si nici sa nu fie cumparata una pe viitor si nimeni sa nu fie sanctionat ! Bravo. Ati procedat ca un „profesionst” ! Incurajati si pe viitor lipsa de imprimante ! Daca procedati la fel o sa aveti acelasi rezultat mereu. (O sa incepeti sa va plangeti la justitiabil)

 3. Poate ca….nici avocatii nu mai sunt capabili sa isi faca curat in propria lor meserie, deoarece ar necesita prea multa munca, iar lipsa educatiei nu face decat sa faca problema si mai complicata.

  Si solutii aveti domnul avocat ?
  Si solutii aveti domnul avocat ?

 4. Chiar si avocatii de foarte buna credinta (cu studii la Sorbona etc, etc, etc) au ajuns niste lamentabili „cretinei”. Au curajul sa spuna public niste lucruri, Foarte frumos ! Bravo ! Pledati-va cauza nobila, a avocatului incapabil sa isi puna la punct propriul barou sau institutiile statului ! Exista unele exceptii unde chiar esti fortat sa ajungi la CEDO….dar pentru un xerox nu e cazul sa ajungi la CEDO …

  Insa pe justitiabil il intereseaza solutiile profesionale, nu tanguielile avocatului. Daca avocatul se tanguieste inseamna ca este incompetent in fata unui politist incompetent, a unui grefier incompetent, in fara unui procuror incompetent si in fata altui avocati incompetent, in ultima instanta in fata unei institutii. Adica luati banii degeaba oamenilor. Avocatii au ajuns o turma de incompetenti, care nu stiu decat sa se slugareasca in fata unui functionar public, a unui grefier, a unui procuror sau judecator, Intre timp judecatorii raspund pentru reaua credinta, conform Constitutiei, deci pot fi trasi la raspundere la Inspectia Judiciara. Sa vedem cum aplicati Constitutia.

  –-

  P.S.

  Solutia pe termen scurt, mediu si lung este destituirea acelor secretari de stat care mentin un sistem de educatie de tip Monolit, fara aplicabilitate la psihologia umana sau la necesitatile reale si dificultatile profesionale reale. Vezi materialul prezentat in „Pregatiti pentru Esec!”

  Ati fost pregatiti pentru esec, asta sunteti – un esec. Dar unul curajos, macar.

  Cate procese de malpraxis de avocat ati instrumentat Domnule Avocat ca sa faceti atata scandal pentru un Xerox ? Cate procese de malpraxis de avocat ati castigat in Romania ?

  a) Zero
  b) mai putine decat Zero
  c) nu ma intereseaza incompetenta din domeniul avocaturii, nu doresc sa o combat,
  (cu toate ca sunt un fotomodel de intelectual)

 5. Incompetenta, de incompetenta, de incompetenta cu rea credinta, ati auzit/ati studiat la scoala ?

  Poate exista si incompetenta in sensul ca nu ti s-a oferit educatia necesara, cu toate ca ai fost la scoala, dar scoala nu te-a invatat anumite lucruri, la care exista o clementa ad-hoc, o simpatie pentru cineva care e la inceputul carierei si de aceea invata din mers….pentru ca scoala a fost incapabila sa ii dea niste repere morale, intelectuale, cognitive reale, un sistem care sa il scoata din starea de maimuta.

  Dar de incompetenta, de incompetenta, de incompetenta cu rea credinta, ati studiat/ati auzit la scoala. Asta serviciul dvs….cei care sunt incompetenti si de rea credinta si unde se poate face ceva concret.

 6. DAR CINE V-A IMPIEDICAT SA FACETI FLAGRANTE ?
  DAR CINE V-A IMPIEDICAT SA FACETI FLAGRANTE ?

 7. Imi recomanda cineva un avocat buuun, vorbesc cu el, ne intelegem in privinta unei sume, ii dau jumate cand mi-a facut intampinarea. Nu mi-a dat nici o chitanta. Am mai vorbit odata la telefon ca sa-i comunic data la care tre’ sa ne prezentam la tribunal, grija lui era „da’ niste banuti nu-mi mai dati si mie…?” In fine, ii dau si cealalta jumate de bani si, horror, dupa ce ia banii imi spune: facem sa se judece in lipsa, eu nu-mi fac Delegatie ca nu vreau sa apar, ca sa nu ma trezesc cu reclamatii din partea adversa.
  Deci, despre ce vorbim!? Fara chitanta, cu banii luati si fara aparator in instanta.Tzepar sau inconstient? Pot reclama, chiar daca nu am chitanta, pot duce intampinarea ca dovada si srtiu adresa birou, plus ca am in telefon apelurile date/primite. Nu pot face rau nici celui mai mare dusman, insa tolerand asemenea fapte,unde ajungem?

  Daca imi da cineva un sfat, sunt recunoscatoare!

  Sarbatorile Sfinte, Nasterea Mantuitorului HRISTOS, sa va aduca pace, bucurie si sa va insenineze cerul inimiilor voastre!

 8. @ Oana Stancu

  Dar un contract de asistenta juridica ati incheiat cu avocatul respectiv?
  Daca nu, atunci nu aveti cum proba nimic. Doar pe vorbe. Poate parea necredibil tocmai pentru ca este nedemonstrabil.

  Sarbatori fericite.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s