6 comentarii la “De ce anume depinde destinul unui popor?

 1. 1) „Etnia” NU „rasa”…..( si mai zicem ca suntem intelectuali ).
  2) Toate serviciile guvernamentale sunt varza…. educatia, sanatatea, justitia, educatia.
  3) Si daca as vrea sa aflu informatii noi, unde ar trebui sa apelez, la cine?

 2. @ Societatea civila

  Etnie – Grup uman de aceeași origine, limbă și tradiții culturale. Etnici in Romania sunt maghiarii, ucrainenii, rusii, polonezii, nemtii, tiganii, grecii etc.
  Rasa – grupurile biologice de populații, caracterizate prin culoarea părului, a pielii și prin alte particularități exterioare care locuiesc in principiu in acelasi teritoriu. Rasele sunt popoarele lumii.

  Asa ca…inainte de a da lectii altora, mai invata, ca m-ai omorat cu subiectul „educatie”. Suna fals, zau asa!

 3. Dosarul lui Berbeceanu de la Alba are radacini adanci la Olt unde Criminalii GRUPUL INFRACTIONAL al celui mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală şi de Est au fabricat Dosarului 10882/311/2010 si Dosarul 10642/311/2012, unde sunt implicati magistratii de la Judecatoria Slatina, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina si procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, precum si ofiterii de politie din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor din I.P.J. Olt.
  DNA-ul Serviciul Teritorial Craiova si Parchetul de pe langa CURTEA DE APEL CRAIOVA apara criminali GRUPUL INFRACTIONAL nou format care fabrica dosare penale platind martorii cu 10.000 lei/persoana.
  Dosarul nr. 10882/311/2010, si Dosarul nr. 10642/311/2012 sunt o facatura care pute insuportabil si duhneste a coruptie si ticalosie, manevrata de procurori de la Tribunalul Olt si politisti de la Serviciului de Investigare a Fraudelor ai Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
  Toate documentele false sunt intocmite de „ artizanii maşinaţiilor infracţionale care au o îndelungată practică în cercetarea infracţiunilor economice” respectiv Comisarul sef Nedeloiu Constantin, Comisarul Mas Iulica, Scms de politie Corman Gabriel si alti, ajutati de procurorul Marin Calusaru promovat la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova pentru fapte de coruptie .
  ………………………………………………………………………………………………………………………….
  O crimă care aşterne tăcerea peste mai multe furturi de aluminiu de la ALRO S.A.
  În ciuda evidenţelor, este absolut şocantă încadrarea faptei făcută de procurori şi incredibil modul în care judecătorul Constantin LUIZ a dat sentinţa în acest caz!
  Motivul uciderii omului de afaceri din Brebeni rămâne în continuare un mister neelucidat de anchetatorii şi judecătorul de caz. Aflarea adevărului în acest caz n-a avut loc nu din cauza probelor insuficiente de la dosar, ci doar pentru că nu s-a dorit un astfel de deznodământ. În data de 13 octombrie 2011, în dosarul penal nr. 5465/311/2011, autorul crimei, Marius-Răzvan Stanciu, pentru fapta sa, a primit numai o condamnare de 3 ani, prevăzută cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pentru o durată de 5 ani, aceasta reprezentând termen de încercare potrivit art. 862 din Codul penal……
  ………………………………………………………………………………………………………………………
  Hotararea Nr. 22/22.01.2014 din Dosarul 1114/54/2013, reflecta coruptia din justitia Olteana care judeca prin TELEPATIE pe foarte multi banii. Faci plangere penala la un infractor si in aceeasi solutie scoate nevinovati mai multi infractorii pentru care nu ai depus PLANGERE PENALA.
  Asa judeca procuroarea- judecator Valerica Mirea de la Curtea de Apel Craiova.
  Consiliul Superior al Magistraturii in ciuda faptului ca Valerica Mirea a fost sanctionata, prin decizii definitive ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie, de doua ori, in aprilie 2010, o promoveaza Judecator.
  Valerica Mirea, fost procuror la Sectia Judiciara a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, a reusit performanta de a nu se evidentia la nici unul dintre locurile de munca pe la care a trecut. Si nici pe infractori nu i-a deranjat.
  De cand a fost promovata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel, si-a petrecut toate concediile in strainatate: la Roma, Milano si Paris

 4. Pingback: De ce anume depinde destinul unui popor? | radupopescublog

 5. Mesaj pentru: „Prostia omeneasca” aka „Dasha” aka „Societatea civila” aka „nume” aka cine stie cate alte nick-name-uri:

  Comentariile admise trebuie sa respecte niste limite de bun simt, care isi au radacinile in … morala.
  A face educatie altora fara a fi tu insati educat frizeaza ridicolul.
  Alte explicatii ulterioare din partea mea nu vor mai veni indiferent cate jigniri vei continua sa proferezi.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s