9 comentarii la “Amendă penală pentru judecătoarea Camelia Acrîşmăriţei deşi faptele săvârşite sunt foarte grave!

 1. Multumesc. Deci pot. 🙂 Scuze dar la comentarii aici, nu pot afisa e-mailul pt ca am o problema tehnica. De aceea am spus ca doresc raspuns pe e-mail. Multumesc. O sa incep „operatiunea”

 2. @ Stela

  Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date are alt obiect iar ceea ce aveti dvs. de gand sa faceti este pur si simplu o descriere a unui fapt real (sau mai multe), posibil interpretat in mod subiectiv, in scopul de a trage un semnal de alarma impotriva institutiilor pasive!

  Daca ne-am impiedica de toate zidurile (care se cam ridica in ultima vreme), n-ar mai aparea nici in presa articole de investigatie. Evident ca nu trebuie sa scrieti date personale (adresa, CNP etc.) care ar putea provoca anumite reactii negative din partea unora, dar aveti libertatea de a va relata problemele pe blog sau in media. Libertatea de expresie si de opinie sunt INCA drepturi constitutionale!

 3. Din punctul meu de vedere Justitia din Judetul OLT a devenit o latrina in care s-au strans si solidarizat impotriva firii umane, impotriva tuturor valorilor lumii civilizate si impotriva statului de drept, cele mai rapace, hidoase, infioratoare si dezgustatoare mutatii ale speciei umane in general si ale natiunii romane in special.
  Nedreptatea este un cuvant mult prea bland pentru ceea ce fac bisnitari de sentinte care au asediat si privatizat justitia din Judetul Olt. Din pacate numele acestora este cunoscut si nu mai este mult pana isi vor afisa si o firma pe holurile Judecatoriei si Tribunalului Olt: Vand sentinte convenabil SRL –
  Judecatoria Slatina si Tribunalul Olt au fost deja transformate în BAZARE în care se vând la tarabă sentinţe judecătoreşti pentru Alro Slatina si alti infractori, judecatori afisind o totala indiferenta in fata dreptatii, fara a avea puterea de a se desface de prejudecatile care le intuneca vederea (verzisorii). Judetul Olt este capusat, pana la varf, de oamenii obedienti, de infractori in roba fie ca se numesc politisti, procurori sau judecatori. Corupţia este un cancer care a ucis intreg sistemul judiciar al judetului Olt şi ideea de dreptate.
  In sistemul de justitie al mafiotilor olteni, ceea ce numim noi coruptie este firesc si lege suprema. Pe holurile parchetelor, Judecatoriei Slatina si Tribunalului OLT (vezi Dosarul 4150/104/2013), se tranzactioneaza sentinte la liber.
  O justitie mai bolnava si decazuta ca cea din Slatina nu cred ca exista sau daca exista nu se distinge si nu se afiseaza ca oameni cu demnitate.

 4. Dosarul lui Berbeceanu de la Alba are radacini adanci la Olt unde Criminalii GRUPUL INFRACTIONAL al celui mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală şi de Est au fabricat Dosarului 10882/311/2010 si Dosarul 10642/311/2012, unde sunt implicati magistratii de la Judecatoria Slatina, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina si procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, precum si ofiterii de politie din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor din I.P.J. Olt.
  DNA-ul Serviciul Teritorial Craiova si Parchetul de pe langa CURTEA DE APEL CRAIOVA apara criminali GRUPUL INFRACTIONAL nou format care fabrica dosare penale platind martorii cu 10.000 lei/persoana.
  Dosarul nr. 10882/311/2010, si Dosarul nr. 10642/311/2012 sunt o facatura care pute insuportabil si duhneste a coruptie si ticalosie, manevrata de procurori de la Tribunalul Olt si politisti de la Serviciului de Investigare a Fraudelor ai Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
  Toate documentele false sunt intocmite de „ artizanii maşinaţiilor infracţionale care au o îndelungată practică în cercetarea infracţiunilor economice” respectiv Comisarul sef Nedeloiu Constantin, Comisarul Mas Iulica, Scms de politie Corman Gabriel si alti, ajutati de procurorul Marin Calusaru promovat la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova pentru fapte de coruptie .
  ………………………………………………………………………………………………………………………….
  O crimă care aşterne tăcerea peste mai multe furturi de aluminiu de la ALRO S.A.
  În ciuda evidenţelor, este absolut şocantă încadrarea faptei făcută de procurori şi incredibil modul în care judecătorul Constantin LUIZ a dat sentinţa în acest caz!
  Motivul uciderii omului de afaceri din Brebeni rămâne în continuare un mister neelucidat de anchetatorii şi judecătorul de caz. Aflarea adevărului în acest caz n-a avut loc nu din cauza probelor insuficiente de la dosar, ci doar pentru că nu s-a dorit un astfel de deznodământ. În data de 13 octombrie 2011, în dosarul penal nr. 5465/311/2011, autorul crimei, Marius-Răzvan Stanciu, pentru fapta sa, a primit numai o condamnare de 3 ani, prevăzută cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pentru o durată de 5 ani, aceasta reprezentând termen de încercare potrivit art. 862 din Codul penal……
  ………………………………………………………………………………………………………………………
  Hotararea Nr. 22/22.01.2014 din Dosarul 1114/54/2013, reflecta coruptia din justitia Olteana care judeca prin TELEPATIE pe foarte multi banii. Faci plangere penala la un infractor si in aceeasi solutie scoate nevinovati mai multi infractorii pentru care nu ai depus PLANGERE PENALA.
  Asa judeca procuroarea- judecator Valerica Mirea de la Curtea de Apel Craiova.
  Consiliul Superior al Magistraturii in ciuda faptului ca Valerica Mirea a fost sanctionata, prin decizii definitive ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie, de doua ori, in aprilie 2010, o promoveaza Judecator.
  Valerica Mirea, fost procuror la Sectia Judiciara a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, a reusit performanta de a nu se evidentia la nici unul dintre locurile de munca pe la care a trecut. Si nici pe infractori nu i-a deranjat.
  De cand a fost promovata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel, si-a petrecut toate concediile in strainatate: la Roma, Milano si Paris

 5. Am revenit. Ar fi vorba de ceva asemanator cu ceea ce a scris anterior domnul Vasile Ilie. Si vis a vis de „modul subiectiv” …. Daca faci public in orice mod (T.V. , presa, scrii pe blogul sau site-ul tau, etc.) numele unui judecator care intr-un dosar a pronuntat o solutie cu incalcarea legii, a atributiilor instantei de judecata, dar si a procedurii civile prin raportare la prevederile art.105 Cod Pr. Civ. vechi ( in baza caruia s-a judecat cauza), numarul dosarului, instanta pe rolul caruia s-a judecat sau inca se judeca cauza, documente si alte date din dosar ( evident cu protejarea adresei, etc. ) ….nu e problema ? Stiam ca s-a introdus ceva in noul cod penal referitor la cauzele aflate pe rol si discutarea acestora in public, in sensul ca se interpreteaza ca „faci presiune pe judecator”….dar nu stiu exact articolul. Sau daca asa ar fi, este oare valabil in cazul descris mai sus de mine dar si de domnul V.I. ? La ce lege ar trebui sa ne raportam pentru a face publice aceste cazuri ? Din punctul meu de vedere imprejurarea de a nu-ti face in mod onest datoria de judecator, politist, procuror, echivaleaza cu savarsirea infractiunilor de „abuz in serviciu” (sub toate formele incidente in speta) si „fals intelectual”, care sunt infractiuni asociate faptelor de coruptie. Prin urmare, coruptia trebuie „raportata” si consider ca in acest caz putem face referire la Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, nu ? Ce parere aveti ? In ce baza legala s-ar face publice aceste cazuri ? Nu de alta dar „sa lucram legal” nu ? Cum poate un judecator sa „respinga ca neintemeiata”…… o contestatie (corect argumentata legal) impotriva unei „sanctiuni disciplinare” acordate abuziv, pentru fapte inexistente, emisa si comunicata la o data la care salariatul era in concediu medical ? Scuze daca am scris ceva incoerent dar sunt foarte foarte obosita. In alta ordine de idei, scuze daca voi scrie incorect pentru ca nu vad decat cu un ochi, datorita „justititiei” injuste a unor judecatori care isi bat joc de mine de 10 ani. ‘Justitia” acestora poate distruge vieti omenesti….Multumim din inima Justitiei Romane !

 6. P.S. – Si ca sa fiu cat mai concludenta, ca am omis sa precizez acest aspect, pe rolul D.N.A. am o cauza penala in curs de solutionare in sensul celor de mai sus (dar doar partial). De aceea intrebam….de facut public…totusi..e o cauza penala in curs de instrumentare. Cam dificil nu ?

 7. @ Stela

  A discuta despre un dosar aflat pe rol de catre parti si avocatii acestora nu este ilegal.
  Daca ti-e frica, inseamna ca nu mai ai curaj nici macar sa te folosesti de dreptul la libera exprimare si opinie.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s