4 comentarii la “Tribunalul Iaşi doreşte să unifice practica judiciară pe plan local. Cetăţenii pot reclama prin e-mail existenţa unor discrepanţe între hotărârile judecătoreşti date în judeţ!!!

 1. Pingback: Tribunalul Iaşi doreşte să unifice practica judiciară pe plan local. Cetăţenii pot reclama prin e-mail existenţa unor discrepanţe între hotărârile judecătoreşti date în judeţ!!! | radupopescublog

 2. OK…… SI CUM PUTEM SCHIMBA LUCRUL ACESTA, CE TREBUIE SA FACEM

 3. @ Nae

  Lucrurile acestea majore NU stau in puterea cetatenilor. Ele trebuiesc schimbate exact de cei care au aceste atributii!!! Din pacate, institutiile respective stau in pasivitate. Nu cred in petitii. N-am auzit pana acum sa aiba vreo petitie efect. Asta este problema majora.

 4. numai ca sa contrazic in prostia mea, ca nu am altceva mai bun de facut…. am solicitat ca „Judecatoria normala la cap” sa solicite la randul ei ICCJ sa practice practica unitara.
  Pai, nu ati zis ca omul simplu NU poate sa faca nimic ?

  ceea ce poate functiona intrun judet, trebuie in mod egal sa functioneze in toata tara. Care ar fi contraargumentele ? Sunt Naiv si astept un raspuns sa ma doara capul cand o sa il citesc.

  (Daca o sa imi raspunda)

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s