3 comentarii la “Avocatii nu cunosc lucrurile frumoase pentru ca sunt expusi la lucrurile urate

  1. Am zeci de intrebari la care nici un avocat nu stie sa raspunda

    1) Cate procese de malpraxis impotriva altui avocati ati instrumentat ? – Nici unul.

    2) Ce faceti ca sa va inlaturati colegii care va fac de ras profesia – Nimic.

    3) De ce, in calitate de avocati, sunteti pasivi la durata nejustificata a termenelor date in instanta, din moment ce se presupune ca luati apararea clientului, dar nu stiti cum sa remediati acest defect sistemic. Daca nu stie avocatul cum merge sistemul si nu poate sa il repare, cine sa stie ?

    4) De ce santajati clientul cu bani, atunci cand vine vorba de acces la justitie? Vreti draptate si justitie sau santaj ?

    5) Avocatii precum si notarii sunt APROAPE inutili societatii umane, cu toate ca se auto-intituleaza „de utilitate publica”. Societatea s-ar descurca la fel de bine si fara notarii atotputernici.
    Iar la avocati, De fapt, se pune o taxa pe accesul la justitie. Adica esti conditionat. Asta nu e nici justitie, nici dreptate. Vi se pare ca taxele judiciare care se platesc pentru acces la sistemul de justitie sunt o piedica sau un stimulent pentru actul de justitie ?

    5) De ce platiti taxe pentru a profesia, cand conform Constitutiei – dreptul de a alege o profesie este garantat de constitutie ? Oare e vorba de taxa pe prostie ? Daca voi nu va puteti face singuri dreptate pentru profesia voastra, cum ati putea face dreptate pentru altii ?

    6) Daca vi se par o pierdere de timp pregatirea profesionala continua – de ce nu contorizati pierderile de timp si nu evaluati profesorii care va plictisesc si nu aduceti alti profesori in loc ca sa va invete lucruri utile, care nu va plictisesc. Ce sa inveti de la un profesor prost ?

    Apreciază

  2. Vi se pare ca e prea multa justitie pe lumea asta ? Aceasta este si culpa voastra. A „avocatilor”.

    Apreciază

  3. Pingback: Avocatii nu cunosc lucrurile frumoase pentru ca sunt expusi la lucrurile urate | radupopescublog

Opinia ta