4 comentarii la “Dosare cu prejudicii de peste o jumatate de miliard de euro zac la DNA (0,89% din PIB-ul Romaniei)! S-au primit ordine de nelucrare!!!!

  1. Pentru cine cunoaste atat de bine problema, Pai eu zic ca niste concedieri sunt bine venite…..probabil ca DNA-ul ar trebui sa inceapa o investigatie disciplinara impotriva DNA-ului pe motivul tergiversarilor, daca ar fi sesizat de cine, un cetatean cinstit. Sunt niste incompetenti pe acolo.
    Trebuie sa existe un motiv pentru tergiversari. Gasiti motivul, identificati functionarii publici…. si la spatii verzi cu ei, cercetare disciplinara. Banuiesc ca nimeni nu a scris o petitie care sa sesizeze exact acest aspect punctual. Evident nici consecintele nu pot sa apara. Pentru ca nimeni nu s-a gandit la asta. Pacat ca articolul este bine gandit. Dar consecintele unde e? Sesizarea punctuala unde e? Motivele tergiversarii care sunt?
    Sau tergiversarea o fi politica oficiala de stat aprobata prin lege. ? Care lege ? Care articol ?… Daca nu, care sunt consecintele contrare. Care sunt sanctiunile. Ce lege se aplica ? Se aplica ?

  2. Pingback: Dosare cu prejudicii de peste o jumatate de miliard de euro zac la DNA (0,89% din PIB-ul Romaniei)! S-au primit ordine de nelucrare!!!! | radupopescublog

  3. Cetateanul …. societatea civila…jurnalistii sunt singurii paznici.
    Sa faca bine sa se implice activ in problemele statului. Sa munceasca si cetateanul cot la cot cu institutiile.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s