8 comentarii la “Comuniştii de ieri, democraţii de azi ai României!!!!

 1. Pacat ca studiul este bine facut…dar lipsesc consecintele.

  Acum pe cine sa injuram, daca toata Europa nu a condamnat comunismul.

  Daca nu avem tehnologia sa condamnam comunismul ?

  Comunistii au scoala psihologiei populare ii duce capul la prostii imediat – dar „democratii/puritani” ce scoala au? Ei la ce institut sa se inscrie ?

 2. La fel ca medicina alopata, sistemul de justitie te omoara cu zile, pt ca costa avocatul. Trebuie demis cineva care se ocupa de blocarea proiectului care ar trebui sa evalueze profesorii, prin ochii directi ai studentilor. In mod contrar se incurajeaza „lacune” administrative. Portite care pot fi exploatate usor.

 3. Mulți din cei citați au avut ghinionul sau șansa de a scrie un articolaș prin gazetele vremurilor de prin anii 1970-1989 și uite așa pot fi identificați drept ”primii apărători ai democrației post-decembriste”. Dar sunt foarte muți care nu au avut acest privilegiu și se mândresc astăzi că au un ”dosar curat”. Personal nu îmi permit să judec pe nimeni, căci nu am eu această calitate, dar pot să mă întreb: DE CE NU RECUNOSC CĂ AU FOST CE AU FOST? POATE CĂ LE ESTE TARE RUȘINE CĂ NICI ATUNCI NU AU REUȘIT SĂ CONVINGĂ CĂ SUNT BUNI COMUNIȘTI?

 4. @ Societatea civila

  Imi este imposibil sa ma pronunt pe ceea ce m-ati rugat.
  Nu cunosc date si nici nu mai sunt activa in domeniu.

 5. @ Vintilescu Mircea

  Una e sa fi scris articole de o anumita factura si alta e sa ridici osanale sistemului comunist asa cum rezulta din cele relatate mai sus.

  Nu toti comunistii au fost nenorociti si nici nu toti securistii au distrus destine, dar a nega trecutul si faptele tale care au si fost evidentiate la acea vreme denota lipsa de caracter si zero moralitate.
  Esenta este ca in „democratie” ne conduc tot comunistii. Cei mai rai ai acelor timpuri: frustratii, incompetentii, tradatorii, hotii. De aceea am ajuns astazi in dezastru.

 6. Daca vreti un Proces al Comunismului de ce nu exista un proces pe rol deschis la Judecatorie ? ? ?Avem mii de juristi/victime/morti/democrati/despagubiri… sunt convins ca 2-3 avocati ar putea mai usor sa faca o echipa in acest sens.

  Deci ce se doreste ? Daca vreti sa condamnati comunismul….trebuie probe, procese si avocati.

  Sa dam comunismului un proces echitabil ! Cine v-a impiedicat sa dati comunismul in judecata pana acum?

  Si iar revenim la faptul ca nu sunt demise persoanele care tergiverseaza cu anii de zile procesele si special subfinanteaza. Pe logica mea, Chiar nu inteleg de ce nu exista un singur proces comun la nivel national care sa …oblige statul roman la plata de despagubiri catre cei 2 milioane de justitiabili care se plang de durata nejustificat de lunga a proceselor ?

  Incepeti de unde vreti, dar incepeti de undeva. E atat de mult de munca incat orice discutie este inutila. Un singur avocat nu poate sa reuseasca.

  Deschizi actiune in instanta si condamni comunismul, daca nu a facut-o cineva pana acum in Europa. Multi viteji pe internet. Daca vreti sa condamnati comunismul – puneti mana si condamnati-l. Faceti-i un proces.

 7. O educatie slaba genereaza oameni slabi incapabili sa se apere singuri. Daca asta vreti continuati tot asa. Technologia profesorilor este depasita. Sistemul este rigid. Lasa-l pe om sa faca facultatea in cat timp poate el….nu in cat timp ii dictezi tu.

 8. Pingback: Comuniştii de ieri, democraţii de azi ai României!!!! | radupopescublog

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s