4 comentarii la “Militarii profesioniști AVERTIZEAZĂ: România va fi un simplu poligon experimental de trageri

  1. Ilie: „Si eu ii recomand lui Gheorghe sa stea la el la tara, unde s-a retras dupa ce TARA si-a batut joc de el,pentru ca Gheorghe dupa ce a invatat sa zicem strategii militare la academie, si-a luat cu el la tara si un cutitas special in cutiuta dat de la academie cu care sa-si strapunga inima in caz de dezonoare. Cind tara -si bate joc de tine e ca si cum ai fi murit nici nu mai ai timp sa fii dezonorat. Militarii in retragere isi duc zilele pe unde pot dar de fapt ei au murit demult si toata pleava tarii nici nu trebuie sa-si faca iluzii ca merita sa fie aparati de cei de care si-au batut joc.Acum Gheorghe isi curata unghiile de pamint dupa ce pliveste rasadurile din gradina-cu acel cutitas-pumnal- si poarta un fes pe cap,pentru ca sapca de gradat nu e buna si nu sta pe cap cind te uiti dupa ciori ca sa nu-ti manince semintele din razoare. Trebuie sa continue ceea ce face acum si in caz de razboi.”

  2. Sandu: „Ce sa aparam?
    Romania nu mai exista de 24 de ani. Noi in 1989 nu am dorit sa intram in NATO si in UE. Stiu ceva istorie pe care am invatat-o la timpul potrivit,Stiu ca noi am fost cei care au aparat vestul de invazii.Iar vestul traia atunci vanand vrajitoare, se perpetua in familie aparand schizofrenicii de acum si ii decima din cand in cand molimele. Dar nu pe cei care trebuia. Vestul nu a inteles niciodata ca ei singuri nu pot castiga un razboi. Doar daca se aliaza. America singura nu poate castiga un razboi, doar daca se aliaza cu vestul. Nazismul si comunismul au fost create de ideologiile evreiesti, evreii care se considera popor ales. Cine i-a ales nu stiu, dar stiu ca sunt cei care fac experimente si care se ascund sub un cuvant magic – holocaust. Rusia comunista in 1917 era condusa in proportie de 99% de evrei. Romania de azi este condusa in proportie de 95% de evrei si tigani, ambii au gasit in Illuminati, in cavalerii de la Malta si in masonerie singurul mod de jaf fara a fi pedepsiti. Romania este concesionata in proportie de 80% de americani si vesteuropeni nazisti care doresc razboi. Astia n-au decat sa-l faca pe teritoriile lor. Si o data cu acest posibil razboi poate ne scapa si pe noi de maidanezii alcoolici care conduc Romania.

    Nu mai vreau America, UE, NATO, ONU, SI TOATE ORGANIZATIILE MASONICE, ILLUMINATI si OCULTELE care duc omenirea spre evul mediu sau undeva spre sclavagism.Nu vreau sa apar proprietatea hotilor. Eu unul nu am ce sa apar, saracia nu poate fi aparata cu arma.”

  3. Cred ca ai uitat de F.M.I….. Organizatiile nu sunt rele in sine, ci programul pe care il au….Poate se trezeste poporul (!) si le deturneaza intrun sens bun sau le desfiinteaza de tot. Cel mai probabil ca nu o sa faca nimic pentru ca nu intelege nimic. (Ca o minora violata)

  4. DAR DESTEPTII DE CE NU AU SI EI O COMISIE TRILATERALA, UN FOND MONETAR AL DESTEPTILOR, UN GRUP BILDERBERG AL DESTEPTILOR ?

    Raspuns – sunt prea ocupati sa fie destepti.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s