7 comentarii la “Trăim într-o lume în care unii distrug totul…

 1. Adevarat este exact ca in zicala „Peste putrezeste de la Cap la coada” asa si in societate, sunt corupti cei care au o anumita „putere” si ii distrug pe restul prin actiunile lor

 2. Eu cred ca de la educatia slaba se trage si lipsa de a fi bine informat si antrenat….
  Educatia slaba genereaza generatii de oamenii incapabili sa se apere …
  Totul vine de la educatie. Pe nimeni nu a interesat sa existe o educatie dinamica, facuta impreuna si pentru student. Astea sunt roadele. ce ne miram?

  O educatie buna genereaza profesionisti buni in toate domeniile…..Logic?
  reparati macar problema educatiei…. prin introducerea unui sistem simplu prin care studentul poate sa dea nota profesorului lui, daca e nemultumit de profesor. Nu costa nimic. Minte sa ai. Institutii avem, salariati avem. Internet avem. Minte nu avem.

 3. @ Dasha

  Tocmai asta este ideea: se urmareste licentierea cator mai multi oameni. Inteligenta nu se va mai reflecta in rezultate, capacitate si valoare ci in diplomele dobandite.
  Scopul: imbecilizarea populatiei „culte”, formate pe un calapod bine gandit, cu bataie lunga si cu efecte dramatice!

 4. Iar nu ne intelegem. Treaba e foarte simpla. Si ce sa faci? Sa le faci jocul acum?
  Daca ei au facut o industrie de scos incapabili pe banda rulanta… noi o facem sa mearga.
  Ce e asa greu de inteles….Pot sa fie 1000 de universtati….din momentul in care se introduce evaluarea profesorului de catre student, notarea lui de catre student, ameliorarea sistemului de catre student, cele 1000 de universitati vor trebui sa aplice aceasta noua regula simpla. Calitatea invatamentului ne intereseaza, nu cantitatea.

  La noi sistemul este monolit, insensibil si lipsit de dinamism si profesionalism. Invata-l pe student cum sa gandeasca singur….da-i tehnica, invata-l niste secrete, asculta-i propunerile.
  Trage-l la raspundere pe profesor. Multi sunt supernesimtiti si autoritari si nu exista instrumente administrative de a scapa de ei usor….

  Probabil ca e grea munca cu omul din perspectiva profesorului, dar si reciproca este valabila.

 5. Normal ca nici o asociatie nu o sa ceara asta…. trebuie unul singur destept sa stie ce sa ceara si pe cine sa traga la raspundere….precum si demiterea incompetentului. Oare e mare filosofie sa pui asta in practica, daca esti un avocat sau jurist cu capul tare? O banala petitie bine redactata…

 6. Avem, zeci, sute de institutii si functionari? Chiar nu a aflat nimeni secretul pentru care nu functioneaza? Chiar nu mai putem sta dupa unii care vor ei „nu stiu ce”…. majoritatea oamenilor nu sunt inteligenti….Daca ai pune inteligenta si energia unui hot intro directie buna, toata energia lui s-ar canaliza in alta directie. Nu poti sa spui ca toti hotii sunt prosti…. sunt abili, atenti, profitori….buni cunoscatori ai firii umane. Daca toata energia lor s-ar canaliza intro directie constructiva….ar face mult bine. Unde e blocajul?

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s