19 comentarii la “Dacă România ar intra în război, tinerii nu au motive s-o apere pentru că ţara nu le mai aparţine!

 1. Intrebare, de Victor Pompa de ce nu ati scris nimic?
  Pe langa toate metehnele lui mai nou e de-acord cu steaguri secuiesti cu perentiile teritoriale ale maghirilor, vinde Rosia Montana, Pungestiul cred ca el va stinge lumina in tara asta…

  Apreciază

 2. @ liniuta…

  Cine este Victor Pompa?
  Cat priveste arborarea steagurilor secuiesti ai dreptate. Dar care politician al tarii mai respecta astazi Constitutia? Primul care a incalcat-o ordinar si continua s-o faca fara jena este Basescu. Dupa el, vin altii. Oricum noi nu mai suntem STAT DE DREPT asa ca un steag in plus pe institutiile statului nu-i mare paguba. Nici stat unitar nu mai suntem si nici limba romana nu mai este limba oficiala a tarii! Ne-au dezbinat atat pe plan intern cat si pe cel extern!

  Apreciază

 3. Numai specialistii ar putea da niste raspunsuri. dar nici specialistii nu au raspunsurile 1) Scurtarea duratei proceselor pe plan intern 2) Scurtarea duratei proceselor la CEDO 3) Eficientizarea fluxului de bani pe baza de eficienta si gradul de satisfactie. 4) Eficientizarea sistemului de educatie prin evaluarea calitatii profesorului la sfarsit de semestru de catre proprii lui studenti pe baza de formular, daca nu e capabil sa predea in mod accesibil si inteligibil fiecaruia in parte….inseamna ca primeste banii degeaba iar actul profesional are de suferit. Nu toti invatatorii sunt buni de ceva. 5) Solutii tehnice simple la nivel national 6) Institutii avem, salariati avem, mai lipseste mintea. 7) Mintea nu ti-o da nimeni.

  Apreciază

 4. Pingback: Dacă România ar intra în război, tinerii nu au motive s-o apere pentru că ţara nu le mai aparţine!

 5. Pingback: Dacă România ar intra în război, tinerii nu au motive s-o apere pentru că ţara nu le mai aparţine! | .::: CALIN ADRIAN :::.

 6. Mesajul unui tanar pe Facebook:

  „Cica Basescu are pretentia, in caz de extrema urgenta, ca romanii plecati sa munceasca afara sa vina sub arme…

  Aia or fi plecat de bine ce le era aici, cu o clasa politica extrem de corupta si cu o saracie lucie? Vorbesc in calitate de fost elev de liceu militar si de om ai caror strabunici, toti patru, au luptat in primul razboi mondial, prefer sa imi tai un picior decat sa plec pe front, aparand interesele companiilor straine, ale statului mafiot, ale miliardarilor de carton si ale beizadelelor lor.

  Romania, mie si altora ca mine, nu ne mai apartine de foarte mult timp. Pentru ce as lupta? Pentru privilegiile clasei conducatoare?

  Ce mi-a oferit mie tara asta decat posibilitatea de a plati impozite peste impozite si sa muncesc 14 ore pe zi, fara sa am posibilitatea efectiva de a-mi cumpara macar un jeg de apartament?

  Fiul lui Hrebenciuc, ginerele lui Sarbu, ginerii lui Basescu, mobilizarea! Nu o sa imi las eu creierii pe front ca sa o ardeti voi pe fite de Dorobanti!”

  Apreciază

 7. Fiul lui Hrebenciuc, ginerele lui Sarbu, ginerii lui Basescu, mobilizarea! Nu o sa imi las eu creierii pe front ca sa o ardeti voi pe fite de Dorobanti!

  Apreciază

 8. Base si specialii pregatesc in secret o OG prin care sa interzica iesirea din tara a cetatenilor romani cu varsta cuprinsa intre 17 si 50 de ani incepand cu 10 august 2014. In acelasi timp se preconizeaza reinfiintarea trupelor de graniceri (in subordinea jandarmeriei). Asa ca nu o sa cheme nimeni capsunarii, stati linistiti! Vor veni singuri in concediu in august si aici vor ramane!

  Si daca vor muri pentru Rromania, nu uitati: Patria le va fi recunoscatoare!

  Apreciază

 9. nici ostii militari activi sub 50 de ani nu o sa raspunda la chemarea fecalelor politice romanesti, mai bine ar lupta in alte armate pt ca acele tari le-ar i recunoscatori daca ar ramane in viata, dar aici ce ai face ai continua sa te tarasti in t8imp ce progenituri precum micul Necula aterizeaza pe plaja cu elicopterul???

  Apreciază

 10. Pingback: Dacă România ar intra în război, tinerii nu au motive s-o apere pentru că ţara nu le mai aparţine! | Descrieri.ro

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s