7 comentarii la “RUGACIUNEA UNUI JUDECATOR CARE-SI INTELEGE MISIUNEA PE ACEST PAMANT!

  1. FARA SENTIMENTALISME, SA MAI CONCEDIEM DIN JUDECATORII INCOMPETENI…CA ALTFEL NE PLANGEM DE MILA SINGURI, ALO, „PROFESIONISTII” – DORMITI PE VOI SAU E IMPOSIBIL DE CONCEDIAT UN JUDECATOR INCOMPETENT IN ROMANIA ??? in caz contrar, inseamna ca exista imunitate absoluta a judecatorilor… Daca s-ar concedia pe bune motive 10-20 judecatori in toata Romania… imediat ar incepe sa mearga treburile…in bine.

  2. Nu sunteti capabili sa concediati judecatorii incompetenti din sistem nici macar atunci cand gresesc grav profesional ? Care este o lista de greseli pentru care ar putea fi concediat un judecator.

  3. Judecatorii nu pot fi concediati ci exclusi din profesie, dar practica din Romania demonstreaza ca sanctiunea excluderii se aplica extrem de rar si de regula pentru situatii care nu sunt atat de grave cum ar fi condamnarea pe nedrept a unui cetatean roman!!!

  4. Doar 10-20 de judecatori?Eu as spune cel putin 1000.Dar si procurorii sunt de vina.Ei pot sa fabrice dosare si pot sa pacaleasca judecatorii.

  5. Daca era victor ponta procuror nu mai exita niciun judecator ca ponta nu facea niciun dosar si chiar fura cot la cot cu hoti

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s