10 comentarii la “Asociatia magistratilor din Romania spera ca Justitia NU se va intoarce in anii ’50!!!!

 1. Nu mi se pare chiar atat de grav,problema grava este la magistrati.Dau sentinte comuniste.

 2. @ balbeck

  Cum adica nu e grava? Sa fii condamnat fara sa cunosti inscrisurile in baza caruia s-a luat decizia pentru ca au fost clasificate? Sa nu-ti poti formula apararile? In primul rand este o incalcare crasa a drepturilor omului! Cred ca nu patrunzi in esenta nenorocirilor care decurg de aici! E criminal, nu grav!

 3. Si asa pe ce se merge acum si cu avocat si fara e tot aia.Mi se pare foarte grava condamnarea aia la inchisoare pe viata.
  In urma cu un an am citit pe blog la cristi danilet ceva ce m-a cutremurat.Omul asta scria ca in curand inculpatii vor ajunge dupa gratii,vor fi condamnati,chiar daca au aparatori foarte buni.Pot sa ii aiba pe cei mai buni,nu conteaza.Poti sa nu iti mai iei avocat.Si cu el si fara el tot aia e.Nu intelegeam ce vroia sa spuna.
  Dar de unde stia?E un plan meschin vechi,care anul asta e pus in practica.

 4. Si e ceva venit din exterior.Si presedintele clubului Bayern Munchen a fost condamnat la 3 ani si 6 luni.MM Stoica e micut pe langa asta,dar condamnarea e aceeasi.Si fapta e prescrisa la MM Stoica,dar e dupa gratii.
  Se vor face abuzuri grosolane….crime in justitie.
  Evreii bilderberg sunt de vina.

 5. Gica Popescu,Jean Padureanu si Gigi Netoiu au facut recurs la condamnarea cu suspendare….nu procurorii au facut recurs,asta spun pe toate posturile de sport.Toata presa scrie ca e recursul lor si nu al procurorilor.
  Si cu toate astea au luat cu executare….desi pe recursul tau nu poate fi mai rau,ori e mai bine,ori e la fel.

 6. Sunt foarte bucuros.Un bun prieten de la ANM a primit cu suspendare.De fapt toti cei de la ANM au luat cu suspendare.Dupa ei potopul….a aparut ghidul Liviei Stanciu prin care…hihihi,toti vor lua cu executare,

 7. Art. 418 – Neagravarea situaţiei în propriul apel (Noul Cod de procedura penala)

  (1) Instanţa de apel, soluţionând cauza, nu poate crea o situaţie mai grea pentru cel care a declarat apel.
  (2) De asemenea, în apelul declarat de procuror în favoarea unei părţi, instanţa de apel nu poate agrava situaţia acesteia.

  Eu am citit ca procurorii au facut apel (incepand cu 01 februarie 2014 apelul a disparut din noul cod de procedura penala!!! Citeste aici „Avocaţii celor opt – Gheorghe Popescu, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Jean Pădureanu, Gheorghe Neţoiu şi fraţii Ioan şi Victor Becali – au cerut pe 10 februarie respingerea apelului declarat de procurori şi menţinerea deciziei Tribunalului Bucureşti, care i-a achitat pe inculpaţi pe data de 3 aprilie 2012.
  Ei mai au calea „recursului in casatie” si alte cai extraordinare (revizuirea, contestatia) dar nici una dintre ele n-ar putea schimba situatia. Parerea mea.

 8. @ balbeck

  Aceeasi convingere o am si eu: NU conteaza cat de bun este avocatul ci jocurile de culise! In spatele salii de judecata se vand si se cumpara destine! Avocatul e doar o paiata care-si face rolul intr-o piesa macabra. Pacat! Justitia ar trebui sa fie sacra, la fel si oamenii care lucreaza in ea dar si pentru cetatenii care apeleaza la ea! Daca nici in justitie nu se face dreptate, de unde s-ar putea cere? Sa nu ne mire ca unii dintre noi isi fac singuri dreptate!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s