4 comentarii la “Cum lucrează mafia din justiţie? Pentru 630.000 euro, judecătoarea Cîrstoiu Veronica a achitat o pedeapsă cu închisoarea de 7 ani! Suma totală a şpagii: 1.500.000 euro!

 1. Nimic nou sub soare !
  Practica si rutina curenta in toate lacasurile acestei institutii infecte.
  Nume precum Minodora Condoiu concubina si asociata in afaceri „Sentinte de vanzare SRL” cu don prof Briciu, Roxana Popa, Elisabeta Rosu, Lucia Ecaterina Ghita, Elena Ursulescu, Petre Popescu, Raducanu Andreea, Iulia Carnu, Elena Carcei, Duminica Virgina, Nela Petrisor, Marian Buda, Cristina Cucu, Adrian Bordea, …lista e lunga, si au castigat o notorietate publica in a fi bisnitari de sentinte de succes.
  Lucrurile functioneaza simplu de acum caci sistemul este foarte bine pus la punct. Fie iti iei un avocat „asociat” unei judecatoare „Condoiu, Briciu & Family” unde lucrurile se transeaza fara rezerve acasa, in pat sau in bucatarie, fie prin metoda o mana spala pe alta „tu imi faci asta, eu iti fac aia”. Cazurile unor cretini genul Viorica Dinu sunt rare si trebuie sa fii prea dus cu capul sa lucrezi astfel incat sa te prinda cu matza-n sac.
  Mai sunt cateva cazuri speciale cand cineva din sistem nu raspunde comenzilor si Regulamentului de Ordine Interioara si sunt expusi in piata, aruncati la lei in arena drept mari cazuri de coruptie „rezolvate”. Doar praf in ochi.

  Este de ajuns sa citesti un dosar al Elenei Ursulescu sau al Minodorei Condoiu ca sa vezi cat de tare pute a coruptie dusa pana la imbecilitate fara jena,fara frica, fara vreo retinere de vreun fel ci doar cu un imens dispret fata de cele mai elementare notiuni de justitie, fata de oameni.
  Tara asta este o cloaca in care astfel de mutanti ai regnului uman tin prizoniera o natiune intreaga.

 2. Pentru un judecator ar trebui introdusa pedeapsa cu moartea. Imi pare rau dar ,nu se poate ca cei care vegheaza la aplicarea justitiei,sa comita astfel de fapte.Verdictul meu in aceasta cauza este unul crunt.Va condamn pe toti cei care faceti parte din acest dosar prin trimiterea la polul nord in curul gol sa va pape ursii.Nu puteti sa spuneti ca sunt un cetatean rau.Am fost impotriva executarii voastre prin impuscare.

 3. In China era spanzurata. in piata…..coruptii sunt executati acolo.
  Pe cine a achitat?Pe Dinel Staicu.fostul militian,vulpoi batran?Dupa fatza se vede ca ala este escroc foarte siret.
  A reusit sa isi schimbe numele si sa plece linistit din tara,…desi pe numele vechi era interdictie.:))
  Dar a fost bleg.Trebuia sa fuga in Capul Verde…..nu il mai aducea nimeni de acolo.Isi cumpara o salupa si traia din pescuit,cu conturile pline acolo….
  Siret….dar tot prost a ramas.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s